De ce sunt asa emotiva ?

20-08-2018
Teodora.m
Nu este medic/terapeut
Teodora.m
Buna seara, am nevoie de niste sfaturi, de ceva timp imi vine da plang cam des, adica acum sora mea trebuie sa plece in Londra si de fiecare data cand pleaca imi vine sa planga si nu ma pot abtine, daca cineva imi zice ceva de rau, sau ma critica imi vine sa plang, pur si simplu sunt foarte emotiva. Am 14 ani sunt la adolescenta ma gandesc, daca are vre o legatura ? In rest sunt vesela si ma bucur e viata!
2 comentarii
0
20-08-2018, ora 10:34
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Într-adevăr adolescența este o perioadă dificilă, iar discrepanța dintre ce îți dorești și ceea ce ți se oferă îți crează mari probleme dacă nu poți gestiona situația.
Te-ar ajuta să mergi la un psiholog clinician cu experiență(împreună cu mama ta, pentru că ești minoră) pentru o evaluare psihologică, să constați dacă ai o structură mai fragilă, sau ai un început de depresie.
Dacă nu s-a ajuns la o tulburare, niște ședințe de dezvoltare personală te-ar ajuta să gestionezi altfel situațiile întâlnite și să nu te mai facă să suferi la fiecare lucru care ți se întâmplă.
0
20-08-2018, ora 12:12
Teodora.m
Nu este medic/terapeut
Teodora.m
Multumesc de raspuns, m ai astept si alte raspunsuri, alte pareri, multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul