de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic

28-02-2014
muresan ioana
Nu este medic/terapeut
muresan ioana
Buna ziua, am si eu o problema; am o matusa in varsta de 44 de ani care de mai bine de un an are durerii puternice de genunchii, a fost pe l totii medicii l reumatolog, neurolog, ortoped a fost s operata la un genunchii artoscopie condromalacie, , sau toaleta chirurgicala, , , , , si nimenii nu ii da un diagnostic exact nu mai stim in ce parte sa o luam, a ajuns sa renunte si la servici deoarece nu poate sta in picioare mai mult de o ora, Ca o ultima investigatie a facut o sedinta de termografie in urma careia i sa dat o multime de presupuse diagnostice: gonatroza bilaterala, modificari degenerative de tip spondilozic coloana lombara stadiul 4 radicular compresiv, sciatica in bascula, poliartroze tars si metatars bilateral, sistem imunitar deficitar, , , dar analizele au iesit perfect, , insuficienta circulatorie periferica U.S. modificarii degenerative de tip gonatrozic cu leziuni de menisc intern genunchi bilateral, spuneti ne VA ROG FRUMOS ce medic ar trebuie sa consultam de ce specialitate??????? ca nu mai stim toata lumea da din umerii dar ea nu poate nici dormii, , , Daca ne putetii ajutaa si pe noi, , , va rogg din suflettt, , , Multumesc
4 comentarii
0
28-02-2014, ora 14:43
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Din lunga D-voastra expunere nu am inteles, din pacate, singurul element relevant: ce greutate/inaltime are??
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
28-02-2014, ora 19:29
muresan ioana
Nu este medic/terapeut
muresan ioana
are 1, 66m si cantareste 55 de kilograme
0
28-02-2014, ora 19:35
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Problema este mai complexa si are atat origini neurochirurgicale (sindrom compresiv radicular, hernie de disc), cat si ortopedice (modificari degenerative articulare), posibil si origini reumatologice (poliartralgii de origine presupus auto-imuna).
Prin urmare, actualmente s-ar impunemai intai o examinare clinica la neurochirurg (pentru sindromul compresiv vertebral), urmata de o re-evaluare la reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
28-02-2014, ora 20:33
muresan ioana
Nu este medic/terapeut
muresan ioana
Buna seara, dl doctor, mulrumesc fr pt indrumariii o sa apelam la un medic neurochirug si apoi reumatolog sa gasim o rezolvare, , numai bine va doresc o seara buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul