de o luna am erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

de o luna am erectie slaba

10-10-2009
florentin_n
Nu este medic/terapeut
florentin_n
Buna ziua, ma numesc florentin, am 25 de ani si de o luna am probleme cu erectia... este foarte slaba. Sunt cu prietena mea de mai bine de 1 an. Totul a fost ok d.p.d.v. sexual pana acum aprox o luna, chiar pot spune ca ma consideram destul de bun. Reuseam sa tin o erectie si o ora fara absolut nici un fel de probleme, iar dupa o pauza de vro jumatate de ora aveam iar erectie si o puteam lua de la capat mai mult decat prima data. Dupa cum spuneam pana acum o luna cand in timpul unei partide "a murit". De atunci nu mai reusesc sa tin o erectie mai mult de momentul "montarii" prezervativului si aia fiind foarte slaba, daca este. Alta problema care o am este ca atunci cand totusi reusesc sa penetrez partenera chiar daca erectia mea e in cadere libera sau nu e deloc am o eraculare foarte rapida dar care nu imi aduce foarte multa satisfactie (pot spune ca nu am orgasm, decat o ejaculare, nu stiu daca e posibil asa ceva dar eu asta simt). Tin sa mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu ejacularea precoce, nici macar cand mi-am inceput viata sexuala, din contra la inceput din cauza stresului aveam destul de greu orgasm dar nici decum lipsa erectiei (am cam 6 ani de cand mi-am inceput viata sexuala si niciodata nu am avutaceasta problema). De asemenea nu am avut perioade de stres sau oboseala exagerata in ultima vreme. Nu inteleg ce se intampla cu mine... exista vreo boala sau ceva de genu care sa cauzeze asa ceva?
Am incercat cam tot ce am citit, preludiu mult mai lung, relaxare etc. dar nimic.
Va rog daca poate cineva sa ma ajute... Sunt disperat iar lucrul acesta devine din ce in ce mai frustrant. Va multumesc anticipat.
8 comentarii
0
11-10-2009, ora 02:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este o slabiciune cauzata probabil de püe urma epuizare sexuale sau psihice si apare destul de des in ziua de azi datorita modului de viata gresit (masturabari si contacte sexuale excesive, etc. etc.) paralel cu o constitutie mai slaba.

Pt. vindecare este nevoie de:
a) evitarea ejacularii pt. cateva luni
b) evitarea stresului si a suprasolicitarii psihice, a cafelei si a substantelor care dauneaza nervilor.
c) Consultatia la un medic homeopat (alopatia nu are cum sa va ajute) care va va prescrie un tratament homeopat (fare efecte adverse ci chiar benefice si pt. purtatorul membrului procreator) care va va vindeca.

Pasii a) si b) sunt insa importanti caci pt. vindecarea de orice fel corpul are nevoie de acele energii vitale care daca sunt consumate vor lipsi la vindecare.
0
11-10-2009, ora 18:42
florentin_n
Nu este medic/terapeut
florentin_n
O sa incerc varianta cu medicina homeopata dar o sa fie cam greu partea cu evitarea stresului si a suprasolicitarii psihice (datorita serviciului pe care-l am). Restul cred ca le pot indeplini.
Daca va functiona o sa revin cu detalii. Multumesc pentru sfaturi.
0
27-11-2010, ora 09:14
Andreo0911
Nu este medic/terapeut
Andreo0911
Eu zic sigur ca e sau a fost o prOblema psihologica. Ce se intampla: probabil dupa primu fault care l-ai patit urmatoarea data/dati ai avut frica sa nu se mai intample. Si frica asta si-a facut efectul asupra erectiei. Si eu am patit exact ca tine. I jenant pentru un baiat dar consoleaza-te ca este doar o problema psihologica si ca 1 din 3 romani patesc asta. Cum sa uiti sau sa scapi de acest gand nu stiu sa iti zic. Relaxeaza-te singurul meu sfat :)
0
28-11-2010, ora 12:02
ovydiu
Nu este medic/terapeut
ovydiu
Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce e de facut.MI-am inceput si eu viata sexuala de putin timp dar nu reusesc sa am erectii adica am erectie buna pana ce penetrez, dupa mi se imoaie poate sa fie din cauza ca ma masturbam cam des inainte ? daca da ce medicamente imi puteti recomanda? astept cu nerabdare raspunsul. Va multumesc
0
26-12-2010, ora 17:54
underc0ver
Nu este medic/terapeut
underc0ver
am exact aceeasi problema cu "florentin_n"..tot cam de o luna mi se intampla si mie asta, pana acum nu am avut niciodata probleme de acest gen. sunt foarte speriat in privinta asta, nu stiu ce sa fac, din cauza serviciului si a altor probleme personale nu am cum sa nu fiu stresat..exista vreo terapie in acest sens?
0
21-10-2011, ora 13:45
madn28
Nu este medic/terapeut
madn28
Buna ziua, am49ani si erectia a scazut de aprox. 1 an, cam la 75-80% si nu "mai tine"dupa finish, la asta adaugand si ejacularea precoce -preludiu de 5-10 min inclus. Ce homeopate ar fi recomandate, nu sufar de nicio boala.Tensiune 14/8.Merci, cu respect
0
20-08-2012, ora 04:07
onemore
Nu este medic/terapeut
onemore
problema mea este cat se poate de asemanatoare cu a persoanei care a initiat acest topic si imi pare nespus de rau ca nu a revenit sa ne spuna deznodamantul problemelor sale. am 27 de ani si nu am avut niciodata probleme cu erectia, reuseam sa o fac de cate ori vroiam pe noapte si sa rezist atat cat vroiam cu putin control si atentie. pana in mai anul acesta, cand, in timpul unei partide, exact inainte de penetrare, a murit. timp de vreo saptamana moarta a fost(sau in coma, daca vreti), nici toti iepurasii playboy la un loc n-ar fi putut s-o clinteasca. dupa aceasta saptamana am avut o seara in ordine in care totul a mers ca inainte, dupa care am constatat ingrozit ca erectiile mele sunt mai slabe, ejaculez mult mai repede, nu se mai ridica fara stimulare manuala/orala de la partenera. aceasta faza a tinut vreo 2 luni, in ultima vreme am erectie relativ usor fara ajutorul ei, dar ejaculez in 30 de secunde. nu stiu care e problema, sunt epuizat sexual? am constat o lipsa de libido, ma uit la femei si la partile lor anatomice ca la copaci, garduri, televizoare si alte obiecte care nu au legatura cu sexul. acum cateva zile mi se facuse dor de sex cum faceam odata si am cumparat un entran. plin de veselie am asteptat noaptea magica si tot magica a fost lipsa totala de erectie cu care m-am confruntat. a doua zi dupa amiaza si seara am facut dragoste ca un nebun pana a zis saraca de ea ca nu mai poate, dar atentie, nu in seara in care am luat pastila si implicit in care trebuia sa-si faca efectul ci in seara de dupa. ieri in schimb, erectie superba, ejaculare masiva, dupa 30 de secunde. nu stiu ce sa mai fac, simt ca s-a schimbat ceva in mine si nu stiu unde e problema.
0
27-08-2012, ora 13:28
florentin_n
Nu este medic/terapeut
florentin_n
Salutare,
Eu am iniţiat acest topic acum vreo 3 ani. Interesant să văd că s-a mai discutat. Am urmat urmat sfaturile sugerate de utilizatorul @scarface., punctele a) şi b) (în privinţa stresului în măsura în care a fost posibil). A funcţionat, în sensul că pot avea un singur contact sexual normal, dar nu mai este la fel. Ceva s-a schimbat.
După un contact sexual este foarte greu să-l mai am pe al doilea. Nu am mai încercat altceva deoarece nu am mai continuat relaţia cu partenera de atunci, defapt nu am mai avut de atunci nici o relaţie mai lungă de o lună. Iar în acestea contactele sexuale au fost foarte rare.
Deci nu pot încă să spun decât că au funcţionat parţial sugestiile lui @scarface punctele a) şi b), iar punctul c) nu l-am încercat.

Am mai citit, în schimb, nişte articole în care se explica această problemă printr-un nivel scăzut al testosteronului. Nivel scăzut datorat mai multor cauze, cum ar fi (printre altele) radiaţiile electromagnetice emise de telefoanele mobile şi de celulele GSM şi anumite elemente chimice produse de plasticul folosit la ambalajele destinate alimentelor (sticlele PET, caserole, tacâmuri, etc.). Dacă această explicaţie ar fi adevărată atunci un tratament pentru reglarea nivelului de testosteron ar rezolva problema.

În cazul în care îmi voi găsi o parteneră şi voi mai constata ceva elocvent, voi reveni cu detalii. Sper totuşi să nu mai am probleme, deşi având în vedere faptul că erecţii spontane am din ce în ce mai rar, cred că nu s-a rezolvat problema iniţială.
Numai bine şi multă sănătate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: