DE RAS

03-10-2012
bogdanovidiu
Nu este medic/terapeut
bogdanovidiu
Salut.
Vreau sa va felicit pentru prostia de care dati dovada si nu ma refer doar la medicii de pe forum ci la toti medicii in general.Ce vreau sa zic prin asta de vreo cativa ani incoace din ce vb cu toti medicii din romania pe la diverse cabinete pe unde ma duc ma minunez de fiecare data de prostiile care pot sa le spuna. Chiar nu mi-am imaginat ca poate exista atata incompetenta in sistemul medical de la noi.Nu inteleg cum aia pot sa isi spuna medici cand si eu daca citesc 3 articole pe net sunt de 3 ori mai destept ca ei.De ce spun asta?
Simplu. Un exemplu. Cazul meu
Acum 1 an ma uitam la un film porno si ce zic ma duc la o prostituata sa fac ce facea si ala acolo... in prostia mea eu chiar credeam ca ce se intampla acolo se intampla si in realitate.. de... greselile tineretii cand nu ai minte.. Zis si facut, numai ca eu am avut nesansa sa mi se rupa prezervativul.
Nu prea am dat importanta la vremea respectiva dar cam dupa 2 sapt au inceput
-tuse
-pete rosii pe piept
-tulburari de vedere
-dureri musculare in special la gambe
-amorteli la maini
-insomnii
-ficat marit
-miros al glandului imputit (desi fac dusuri zilnice)
-glicemie marita
-sensibilitate la lumina
-diverse jenari in anumite parti ale corpului
-candidoza bucala
-dureri de cap
-ameteli
-umflarea ganglionilor inghinali si cei de la gat
-dureri in gat
-un fel de ulceratie in zona anala
-crapaturi pe penis
-gingii decolorate (adica nu mai era rosul ala)
-etc, etc, ETC
toate dupa ce mi s-a rupt prezervativul la nenorocita aia.
Speriat de moarte.. ma duc sa imi fac analizele
HIV, VDRL, diverse exudate, urocultura si ce se mai face.. in mare aproape toate care mi-au iesit bine
Problema care inca o am este ca nu ma linisteste cu nimic un rezultat de analize cand eu stiu ca inainte sa mi se rupa prezervativul la taratura aia.. ma trezeam dimineata, fumam o tigare si imi scuipam plamanii afara... acum ma trezesc dimineata fumez o tigare si parca nu mai am anticorpii aia in sensul ca nu mai am imunitate, adica practic oricat de multe tigari as fuma nu mai imi vine sa scuip tutunul ala care se acumuleaza in gat etc.
Stiu ca am aceleasi insomnii care ma trezesc noaptea brusc din somn si etc... si toate astea dupa eventimentul respectiv.Ziua cand stau la servici nu imi vine sa cred cate dificutati de concentrare am.
Acum.. problema care o am este in felul urmator... te-ai fi gandit ca daca te duci la doctor si ii enumeri toate simptomele alea care e clar ca indica o boala oricat de prost ar fi 'doctorul' ala ar putea cat de cat sa iti dea un diagnostic aprox corect daca nu din cartile citite macar din vreun alt caz similar care l-a avut inaintea mea.
In cazul meu nu s-a intamplat.. eu primeam raspunsuri de genul 'Nu ai nimic' am o suta de simptome diferite aproape zilnice si am intalnit doctor care imi spunea ca nu am nimic.
sau alta 'Stresul'
sau niste aberatii de te lua durerea de cap mai rau cand auzeai ce poate sa debiteze ala
Problema care o am este ca stiu 100% ca am luat ceva de la taratura aia... dar chiar asa sa fi luat vreo boala necunoscuta pana acum... chiar sa nu poate niciun medic sa isi dea seama cam ce boala ar fi din toate simptomele alea adunate... chiar sa imi fi facut eu o fobie si pe sistem psihic sa mi se umfle ganglionii inghinali sa nu pot sa mai ma aplec din cauza lor.
Raspunsul e simplu... sistemul medical de la noi e LA PAMANT... sunt atat de multi incompetenti care isi zic doctori ca nu poti sa ii mai cataloghezi. am intalnit medici care nici macar nu stiau care sunt simptomele pentru hiv/sida.
Cred ca am fost la vreo 10 doctori in decurs de 2 ani aprox si niciunul nu a putut/stiut sa dea un diagnostic corect.
Sper ca, cati mai multi doctori sa citeasca asta sa sa stie ca le urez ca toate problemele pe care o sa le aibe in viata indiferent ca e vorba de reparat o masina sau orice alta problema sa dea numai peste incompetenti CA EI si sa nu le rezolve nicio problema sa se chinuie asa cu ele in fiecare zi.. si mai mult personele respective care ar trebui sa le rezolve sa se uite in ochii lor si sa le zic 'stai linistit nu ai nimic' iar ei sa stie foarte bine ca problemele care le au inca persista.
Sper sa citit asta si sa aveti cel putin de 3 ori mai multe simptome / probleme ca mine, iar pe urma sa va duceti in piata Revolutiei, indiferent si sa faceti voi greva cum ca voi aveti salariile prea mici.
14 comentarii
0
03-10-2012, ora 08:22
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Multi se VOR regasi in comentariile tale,
dar, trebuie sa recunoastem ca,
NU toti!!
sunt si medici in fata carora trebuie "sa-ti ridici palaria"!
cele bune,
0
03-10-2012, ora 12:30
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Draga Bogdan, eu cred, cu tot respectul, ca problema ta e de natura psihica. Interpretezi gresit semnalele pe care ti le da organismul tau si le asociezi cu diferite boli, totul pe fondul acelei experiente cu prostituata si prezervativul rupt care se vede clar ca te-a marcat. Esti oarecum obsedat de acel eveniment si orice semnal al organismului il interpretezi gresit. Aceasta boala in care o persoana se imagineaza bolnava si isi interpreteaza gresit organismul este o boala psihica si este reala.
Odata cu varsta ajungi sa te observi mult mai bine, sa te cunosti mult mai bine, sa te gandesti la sanatatea ta mai serios, si asa ajungi sa ti se para ca esti bolnav observand si dand importanta chiar si rutinii normale zilnice a organismului tau.
Sfatul meu este sa nu iti faci nicio grija daca analizele ti-au iesit OK, ssa nu mai citesti pe internet despre boli si sa-ti gasesti alte preocupari care sa iti ocupe timpul si sa nu-ti mai dea sansa sa te documentezi si sa iti atribui fel de fel de boli pe care NU le ai atata timp cat analizele iti ies OK. E o greseala sa crezi ca daca citesti 3 articole esti mai competent medical decat un medic. Daca nu reusesti sa te detasezi de aceste ganduri obsesive ca ceva e in neregula cu tine, ar trebui sa consulti un psiholog ori psihiatru intrucat dezvolti o obsesie periculoasa ce iti afecteaza fiecare minut din viata, asta daca nu o face deja.
Insomnii avem cu totii, unii oameni confruntandu-se cu aceasta problema intreaga viata.
Bine ai venit in lumea celor maturi! Nu te astepta ca organismul tau sa mai fie perfect asa cum era cand erai copil. Totul se deterioreaza incet de acum inainte, chair si in absenta unei boli fatale.

Esti un om sanatos, nu ai nimic, iar faptul ca ai mucozitati pe esofag se datoreaza probabil fumatului excesiv, renunta la fumat, ia in fiecare zi o lingurita de miere pe stomacul gol si nu manca timp de 15 minute, de asemenea bea mult lapte cald, vei vedea ca acele mucozitati vor disparea si nu-i vorba de incapacitatea ta de a le elimina
0
05-10-2012, ora 16:41
gelu87
Nu este medic/terapeut
gelu87
postarea lui bogdanovidiu e cat se poate de reala si eu am patit acelasi lucru sunt un om "sanatos" doar in analize in rest aceleasi simptome dar ramase fara un diagnostic... oricum interesant... si inca cati ca noi mai sunt
0
13-11-2012, ora 12:29
bita35
Nu este medic/terapeut
bita35
TOT CE AI SPUS ESTE PERFECT ADEVARAT.MA CONFRUNT CU ACEASI PROBLEMA EU CRED CA AM FOST LA VREO 20 DE MEDICI.CE AI TU SI CRED SI EU SE NUMESTE URETRITA NESPECIFICA SI ESTE CAUZATA DE CHLAMYDIA MICOPLASMA SAU DIVERSI VIRUSI CARE IN MOD NORMAL NU AR TREBUI SA PROVOACE O URETRITA
0
13-11-2012, ora 12:30
bita35
Nu este medic/terapeut
bita35
SI DA INTRADEVAR SISTEMUL NOSTRU MEDICAL NU ARE O ABORDARE CORESPUNZATOATE PENTRU URETRITA NESPECIFICA ADICA DE CAUZA NECUNOSCUTA
0
13-11-2012, ora 12:33
bita35
Nu este medic/terapeut
bita35
toti doctorii iti spun ca este pe fond psihic dar nu este asa...
0
05-01-2013, ora 01:20
TheDuchess
Nu este medic/terapeut
TheDuchess
Ipohondrie se numeste, te crezi bolnav de toate bolile. Si da, e pe fond psihic.
La unul se poate sa greseacsa, la doi, la cinci, dar nu gresesc la toata lumea, si nu mai bagati pe toti in aceeasi oala ! Se intelege de la sine ca disperarea, nemultumirea, dezamagirea va fac sa aruncati vorbe asa, dar nu toti sunt la fel.
0
11-01-2013, ora 07:56
bogdanovidiu
Nu este medic/terapeut
bogdanovidiu
eu cred ca lumea s-a intors cu curul in sus.
Daca eu va zic ca ma trezesc dimineata si vad un fel de leziuni, crapaturi sau ce or fi pe capul penisului, lucru care nu se intampla pana sa mi se rupa prezervativul la aia, ADICA VAD CEVA CLAR O SCHIMBARE, cum poate sa fie pe fond PSIHIC????
Aceleasi leziuni le-am aratat la vreo 3-4-5 etc doctori infectionisti, dermatologi, si cred ca la aia care fac autopsii mai am sa le arat.Si toti dadeau din umeri.
SINCER nu am crezut ca sistemul medical din Romania este ATAT DE PROST cu oameni atat de prost pregatiti.
Ideea este ca nu mai pot sa intru in legatura cu nenorocita aia pentru ca si-a inchis telefonul si a plecat de la locatiia aia unde lucra ca sa o intreb ce boala mi-a dat.Deci stia ca are ceva.
Sunt total dezamagit de doctorii din romania.
Adica sa te duci cu un tip de boala la ei, GRAVA, iar ei sa iti zica "stai linistit.. e pe fond psihic, sau nu ai nimic" e ca si cum te-ar trimite de acum sa iti cumperi lumanari si sa iti faci coliva.
Va blestem pe toti "asa zisii doctori" nenorocitilor.
0
22-01-2013, ora 14:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu nu te judec pe tine.
Ce sa te judec eu pe tine ca nu e de competenta mea si mai esti in situatia in care esti.

Dar:

1. Daca stiti ca nu aveti o partenera de ce nu sunteti cuminti si va apucati sa va uitati la tot felul de filme sa va dati peste cap si sa va faceti rau singuri ?

2. Prostituata aia a venit la tine si te-a violat sau tu ai stiut ca prostituatele sunt asa cum sunt, pline de boli si ca prezervativele se pot rupe si ai riscat ?

De ce iti spun aceste lucruri ?
As fi putut sa tac, sa zic in gandul meu "vai de acest baiat".
Totusi ti le spun.

Fa un efort si asuma-ti responsabilitatea faptelor tale.
Ai gresit. Ti s-a intamplat necazul. Mergi mai departe.

Daca ti se pare ca cineva are vreo vina, asuma-ti-o integral !
De ce ? Ca sa scapi de ura asta fata de prostituata si de doctori oarecum, care sta la baza insomniei, candidozei bucale, durerilor de gat. Nu pot sa imi imaginez ca i-ai facut sex oral prostituatei si ai luat candida.
Candida daca dureaza de mult timp, ti-a aparut ca ai facut un fel de depresie anxioasa (din cauza supararii) si ti-a scazut sistemul imunitar.

Asa este. Si tu ai dreptate. Ea daca se stia cu boli, nu mai trebuia sa presteze. Dar ele se potolesc cand se imbolnavesc ?

Uite ca aceasta chlamydie trachomati, daca despre ea este vorba, nu poate fi depistata asa usor.

"Multi dintre pacienti pot trai luni si chiar ani de zile fara sa constientizeze faptul ca sunt purtatori ai acestei bacterii. Studiile statistice demonstreaza faptul ca 80% dintre femei nu constientizeaza ca au fost expuse acestei bacterii decat in momentul in care se instaureaza complicatiile."

Ti-ai facut testul pentru chlamidya ? Asta ai pina la urma ?

http://www.i-medic.ro/analize/test-chlamydia

Sunt mai multi baieti pe Forum care se chinuiesc cu aproximativ o parte dintre simptomele tale de luni si ani intregi si nu au posibilitatea sa mearga la doctori. Probabil nici ei nu isi mai dau seama ca o pot da mai departe daca au relatii sexuale neprotejate. Vorbeste si cu ei. Spune-le ce trebuie sa faca.
0
22-01-2013, ora 19:14
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Consider ca principalul vinovat pentru necazurile tale nu e nici tu nici acea femeie care probabil din necesitate a intretinut acele raporturi sexuale cu tine poate si placere dumnezeu stie consider ca vinovati absoluti sunt statu roman cat si nepasarea colectiva in alte tari prostitutia este o meserie reglementata taxata se tine dosare medicale ale practicantelor in o asa tara Austria prostituatele sunt cotate priontre cele mai sanatoase persoane deoarce pt ca tre sa isi faca analize de sange odata la 2 saptamani orice boala nu neaparat sexuala este tratata inca din faza incipienta de asemenea aceasta reglementare inlatura mare parte din proxenetii arhiprezenti in romania si banii de crima organizata care in loc sa se duca in mainile acestor mafioti se duc ca taxe si impozte la stat fiind folositi pt diverse cheltuieli sociale plus ca scad bolile cu transmitere sexuala si costul asociat lor scade criminalitatea organizata damele de companie au parte si ele de o viata cat de cat normala in comapratie cu ce viata au acum in ilegalitate iara pentru clienti este o mult mai mica posibilitate de a ramane infectati.
Desigur tot ceea ce zic eu o parea ceva de science fiction in o tara in care toti excroci si mincinosi au statut de vedete nationale o tara in care preotii care culmea se zice cas trimisii domnului pe pamant dar se comporta mai josnic ca ultimele curve cerand bani pentru inmormantare si unor persoane de nau bani nici sa ingroape mortul sau cum isi bat joc de oamenii care aleg inicinerarea ( vezi cazul Sergiu Nicolaescu)
Pana nu ne vom trezii si vom judeca logic si nu vom mai inghiti tot rahtul de ni-l serveste biserica ortodoxa pana atunci aceste lucruri vor prolifera si toata lumea va suferi.
In concluzie nu pot zice decat atat tu cat si dama de companie cu care ai fost sunteti victimele unui sistem inuman, prost conceput si fara pic de inteligenta si pe urma ne mai miram ca suntem priviti afara cum suntem priviti dar cum am zis asta e pana nu ne vom scapa de mentalitai de ev mediu totul va ramane asa si mafia si bolile vor prolifera.
Insanatosire grabnica Lorena
A da data vitoare incearca sa foloosesti un prezervativ atat pentru oral cat si pt cel anal sau vaginal probabil ca o fi mai incomod cu prezervativ dar deh nu cred ca pe urma tona de medicamente si analize sunt un pret bun de platiti pentru cateva clipe de place.re
0
03-02-2013, ora 01:37
bogdanovidiu
Nu este medic/terapeut
bogdanovidiu
femeie? pai aia e femeie? curvele sunt femei? sunt niste jeguri umane care nu ai unde sa le cataloghezi.De. greselile tineretii. acum cand ma gandesc. imi vine sa vomit. cum draq am putut sa fac sex cu o prostituata.
Intreaba orice barbat aici pe forum.. care a trecut ceva ani peste el din momentul in care a facut sex ultima data cu o prostituata si o sa iti zica acelasi lucru.
Cand esti tanar nu ai minte. crezi ca tot ce zboara se mananca. gasesti o mizerie in stare de putrefactie in interior si zici ca "esti smeker" ca faci sex cu aia, cand ea duhneste de boli. Nu ai minte nu te gandesti ca poti tu sa iei ceva si cand ti se intampla nu stii ce sa mai faci.
Lorenna... pai tu vorbesti de necesitate?Ori ai 10 ani ori ai un IQ cu minus in fatza.
Tu chiar crezi ca toata lumea are ce isi doreste in lumea asta... nu.. toti vrem ceva si nu putem avea. asta nu inseamna ca ne ducem sa ne prostituam sa facem rost de bani sa ne cumparam eventualele lucruri care ne trebuiesc...
Ura mea de care zici nu sta in prostituata aia. ca si daca ma duc sa o omor nu rezolv nimic care sa ma ajute, ura mea stea in faptul ca si acum ma gandesc si nu pot sa constientizez cum draq am putut sa fac o asemenea prostie. Sunt mai mult suparat pe mine insumi in primul rand. Si in al doilea rand pe toti doctorii astia de la noi din tara.
Te duci cu semne vizibile de dureri la ei.. si iti zic "nu ai nimic" cand tu ai stari de ameteala. Am vazut la tv diverse cazuri dar nu am crezut ca TOTI SUNT ASA PROSTI.Adica daca te durea in cur puteai sa zici. e o simpla durere.
Dar cand tu te duci cu 1 catastif de 10000 de pagini scris biblic in care fiecare rand reprezinta o durere, afectiune, etc una dupa alta... sa ii mai auzi. "chiar nu ai nimic".. "ce mananci???"... "schimbari de vreme..".."stress"
asa mi-au zis.
Asta ce postez eu... e un fel o forma de protest... in niciun caz nu vreau eu mila lu saracu ala dinaintea ta sau al oricarui alt cacanar care si din gresala care am facut-o tot am de 10 ori mai multa minte ca ei.
Sper sa citeasca si medicii lu peste de la noi din tara ce scriu eu acum si pe urma sa se duca sa faca greva la universitate cum ca ei au salarii prea mici.
Ganditi-va fratilor ca fiecare avem responsabilitatile noastre la servici... si una e sa nu stii sa faci gogosi si sa ii dai la unu sa il doara stomacu toata ziua, alta e sa ii pui un diagnostic gresit la altul si sa auzi ca a 2-a zi a murit din cauza ca s-a intalnit cu un prost. care se credea doctor.
Nu e nicio rusine sa nu stii sa faci un lucru ca nu toti ne-am nascut invatati.
Dar daca nu stii sa faci un lucru nu mai il face... lasa pe altul care poate sa il faca.
0
19-02-2013, ora 21:06
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Buna seara, Bogdan. Sau Ovidiu. Fiecare om greseste si nu trebuie judecat, singur isi trage ponoasele dupa. Important e sa gasesti rezolvarea problemelor tale, sunt sigura ca ti-ai invatat lectia. Acum...investigatii medicale ai facut? Cultura flora totala secretie uretrala plus fungi, Hiv-ul, Hepatitele, Trichomonas-ul, Chlamydia, Mycoplasma, Sifilis-ul? Daca da, mai fa-le odata. Nu se poate sa nu-ti dea un indiciu cat de mic. Refuz sa cred ca suferi de ipohondrie. Sa stii ca daca mergi la 20 de medici, vei avea 20 de pareri diferite, in functie de experienta si de pregatirea dumnealor. Si vei fi din ce in ce mai dezorientat si panicat. Relaxeaza-te un pic, repeta-ti analizele in alta parte si mergi cu ele la un medic. Conteaza mult si unde iti faci analizele, medicul interpreteaza ceea ce se lucreaza in laborator si nu este vinovat de rezultatele fals negative care pot sa apara in functie de cum este facuta recoltarea. Ca si pacient, trebuie sa cunosti regulile care trebuie respectate pentru o recoltare buna, care sa-ti dea un rezultat corect. Nu tine totul de medici, probele tale biologice urmeaza un traseu bine-stabilit pana sa se transforme intr-un buletin de analiza. Acest traseu te implica si pe tine, pe asistentul care-ti recolteaza, pe curierul care-ti transporta proba, pe biologul care ti-o lucreaza si pe medicul care ti-o interpreteaza. Respectarea unor reguli de recoltare de catre pacient este esentiala pentru obtinerea unui rezultat bun. Gandeste-te la toate aspectele si nu mai da vina pe medici. Medicii nu sunt zei, fac si ei tot ce pot ca sa te ajute dar si tu faci parte din echipa. Exista oameni si oameni, unii mai bine pregatiti, altii mai putin bine pregatiti. Nu poti sa arunci cu vorbe grele in medici precum Prof. Dr. Irinel Popescu, Dr. Monica Pop si altii mii de medici care s-au pus in slujba noastra, a tuturor, neglijandu-si familiile, ajungand sa doarma in spital. Sa nu mai vorbim de cum sunt platiti. Si ei sunt oameni, si ei mai gresesc. Trebuie sa-i sustinem si sa-i respectam, unii chiar merita mai mult decat niste vorbe grele care nu le fac deloc cinste. Nu le iau apararea, pur si simplu incerc sa fiu de ambele parti ale baricadei. Sistemul medical din Romania este bolnav din cauza celor care ne conduc tara, care ne-au gonit medicii si ne-au inchis spitalele.
0
13-03-2013, ora 01:38
Shanta
Nu este medic/terapeut
Shanta
Boala lyme (borelia)?
0
18-03-2013, ora 01:00
pacient30
Nu este medic/terapeut
pacient30
bai nene sunteti nebuni la cap????daca omu a fost la o curva si a luat o boala trebuie sa se trateze dar problema este ca doctorii astia sunt nebuni la cap!voi stiti ca acum 20 de ani se faceau anchete medicale pt fiecare caz prezentat la spital?de unde dracu sa stiti voi astia destepti de pe forum care credeti ca le stiti pe toate si va dati cu parerea despre problemele omului!stati si il judecati ca a fost la o curva poate omu nu a fost instare sa agate o fata sau nu a vrut si amers la curve!BA TREZITIVA TOTI BAIETII FAC ASTA PENTRU CA FETELE DIN ZIUA DE ASTAZI SUNT TOATE NISTE JEGOASE SI OMU DECAT SA ISI BATA CAPU CU UNA S-A DUS LA CURVE! daca este vreounu instare spunetii omului cum sa scape de boala care sigur a luat-o!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.