Decalotare

01-07-2018
John Wick
Nu este medic/terapeut
John Wick
Salut, am 14 ani si am o mica problema la penisul meu. Ei bine, eu il pot decalota foarte usor si cand este in stare fleasca si cand este in erectie (ridicat). Problema mea este ca dupa ce il decalotez complet, el isi revine la starea lui normala si nu ramane decalotat. Eu ma masturbez frecvent si de aceea nu inteleg ce opreste penisul sa nu ramana decalotat.
1 comentarii
0
02-07-2018, ora 15:15
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Daca se poate decalota complet in erectie nu este nici o problema. S-ar putea ca din cauza masturbarii frecvente pielea ce acopera penisul sa functioneze altfel decat ar fi trebuit, dar daca nu creeaza inconveniente nu exista o problema.
O problema insa poate deveni abuzul de masturbare care poate afecta in timp functionalitatea sexuala si erectia. iti recomand sa incerci sa raresti masturbarea, la maxim o data/saptamana. Evita orice te-ar putea excita suplimentar: pornografie sau alte elemente de acest tip. Incearca sa faci miscare, sport, ca sa descarci tensiunea sexuala si in alt mod, mai sanatos.
Orice alte activitati care iti capteaza atentia si interesul, care te relaxeaza si te bucura sunt de asemenea foarte bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Decalotarea penisului
  •