Decalotare - 15 ani

02-12-2016
original_name
Nu este medic/terapeut
original_name
Buna seara!

Am 15 ani. Îmi pot decalota penisul când este in stare fleașcă fără nicio problema, dar in stare erectă ceva mai greu. Am nevoie de câteva mișcări repetitive, după care își da drumul și pot sa-l decalotez fără probleme. Nu mi-am mai decalotat penisul pana acum, motiv pentru care glandul este destul de sensibil la atingere.

As dori sa știu dacă este totul okay. Dacă îmi voi decapota penisul la fiecare dus, in fiecare zi, fără sa-l forțez, in viitor îl voi putea decalota complet, din prima și fără probleme?

Încă o întrebare: având acea "ața" îmi pot decalota penisul pana când trece de gland, nu? Mulțumesc!
1 comentarii
0
22-06-2019, ora 19:32
gabi.badea
Nu este medic/terapeut
gabi.badea
stai linistit ca problema ti se va rezolva de la sine. eu pe la 12 ani am inceput sa ma joc cu el si din curiozitate am vrut sa vad cat de mult se decaloteaza. pana pe la jumate a mers usor dar apoi parca nu mai voia. am fortat si pielea a trecut in spatele capului. nu m-a durut deloc, dar cand sa-l dau inapoi nu am mai putut. am incercat de cateva ori dar pielea nu trecea din spatele capului. imi era rusine sa le spun la ai mei si am lasat-o asa. am mai incercat si a doua zi de cateva ori dar nu am reusit. dupa vreo saptamana o aveam tot decalotata si orice incercare de a o da la loc nu mi-a reusit. primele zile ma jena si ma manca, ma ustura, dar dupa o saptamana m-am obisnuit cu ea asa. parca intamplarea a facut ca zilele alea sa vad ca si tata o avea decalotata toata si m-am gandit ca daca sta asa e ceva normal. m-am linistit si am lasat-o asa. tocmai dupa vreo 5 luni si-a revenit singura. dar dupa asta puteam sa o las sa stea fie decalotata fie acoperita. era si varsta cand din curiozitate incepeam sa ma masturbez si dupa masturbare imi ramanea decalotata. uneori cateva zile pana o dadeam eu la loc. nu ma mai deranja ca sta tot timpul decalotata. iar acum imi sta decalotata permanent. nu e nici un deranj si nici o problema de sanatate. e chiar ok. timpul le rezolva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • „Ruperea aței” la băieți
  • Decalotarea penisului
  •