Degete amortite.. sufar si de cifoza si scolioza

02-09-2005
quinn
Nu este medic/terapeut
quinn
Buna ziua! Sufar de cifoza si scolioza, am vertebre tasate in aceasta zona si dureri.De catva timp imi amortesc degetele de la maini(inelar si mic).Cred ca exista interdependeta intre aceste simptome si de aceea va rog sa-mi recomandati ce sa fac.
Va multumesc!
5 comentarii
0
05-09-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Eu nu sunt specialist in domeniu, asa ca te sfatuiesc sa consulti un neurolog.
0
25-09-2006, ora 00:00
vergul
Nu este medic/terapeut
vergul
Acelasi lucru mi se intampla si mie. A debutat acum doua luni la mana stanga.M-am trezit cu degetul mic deplasat si care nu mai vroia sa revina in pozitie normala.De asemenea amorteli si intepaturi si la inelar.In 3 zile si-a revenit insa a inceput la mana dreapta unde atat degetul mic cat si inelarul au luat-o la fuga.Nici acum nu pot sa le controlez si sa le tin lipite si in linie cu celelalte degete.Bineninteles ca in aceste doua luni am facut o gramada de investigatii.Am inceput cu radiografii in urma carora mi s-a pus diagnosticul de artroza interapofizara cervicala la nu stiu ce vertebre.Apoi am facut RMN dupa care mi-au spus ca la creier nu este nimic, doar la coloana se distinge o hernie sacrala la alte nu stiu ce vertebre.(ma banuiau de Scleroza Multipla).Apoi am fost la Universitar unde mi-am facut de doua ori Electromiograma si mi s-a dat un nou diagnostic si anume neuropatie periferica cu lezarea nervului ulnar la mana dreapta.Cauza se pare ca este pozitia vicioasa a mainilor la calculator.Este adevarat ca la serviciu scriu foarte mult si ani de zile am stat cu antebratele presate pe muchia biroului.Medicii mi-au spus ca daca nu imi trece in cateva luni trebuie sa ma opereze(sa descarcereze nervul)fapt care imi displace profund.Am facut si putina fizioterapie cu curenti diadinamici insa neseriozitatea celor la care mergeam m-a facut sa nu continui tratamentul In rest am luat vitamina B6, Milgama si Movalis.Chiar azi de dimineata intepaturile si amortelile au revenit.La stanga, cu miscarea degetelor nu am probleme insa la dreapta nu le pot controla.
Daca aveti din intamplare simptome similare, postati va rog cateva sfaturi sau sugestii.
0
03-02-2007, ora 00:00
adelaide
Nu este medic/terapeut
adelaide
Buna ziua. Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, sa am momente uneori cand nu puteam sa-mi controlez unele degete, in general inelarul si degetul mic. Eu aceasta problema si multe altele care se datoreaza unei boli grave pe care o am, le-am rezolvat cu un tratament homeopat. Va doresc multa sanatate.
0
30-09-2010, ora 14:41
adevar
Nu este medic/terapeut
adevar
buna ziua ! in urma unei fracturi de cot cu cap radial scos am ramas cu mana rigida si degetul mic amortit si inelarul partial amortit as dori un tratament pt aceste probleme chiar si homeopat..va multumesc
0
24-10-2010, ora 17:33
lucia50
Nu este medic/terapeut
lucia50
Buna ziua, as avea si eu o problema asemanatoare, dimineata cand ma trezesc am degetele amortite cand la o mana cand la amandoua, doar cateva secunde ca imediat isi revin, se intampla asta cand dorm in cursul zilei nu.Ce ar putea sa fie si ce imi puteti recomanda? multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scolioza în sarcină
  • De ce tăieturile în hârtie dor atât de tare?
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  • Cocoașa - ce este și cum se tratează
  • Cocoașa (cifoza), o afecțiune din ce în ce mai frecventă - ce trebuie să știi
  • Deformările coloanei - explicații și sfaturi utile
  • Corectarea cifozei prin exerciții
  •