dependenta boala grea

09-11-2012
miky1234
Nu este medic/terapeut
miky1234
buna am 31 de ani am inceput sa consum acum aprox 17-18 ani droguri...am inceput cu ceva din farmacii erau extrem de puternice se numeau romparkin se foloseau pt bolnavii de parkinson, dupa ceva timp am incepu sa comsum regenon continea amfetamina, diazepam prin 2000 era la moda atunci, de prin 2001 ma-m apucat de fumat iarba de atunci nu am mai fost o zi treaz, in privinta ierbii adica...dar pe lanaga mai bagm ecastasy, vre-un an am consumat cocaina, fara incetare si dupa ce consumam astea aveam nevoie de iarba ca sa ma relaxez sau sa pot dormi erau saptamani cand nu dormean 3-4 zile...am fost inchis in olanda pt lsd, in franta ptt marijuana, am stat in amsterdam 5 luni in care chiar mie sinistru sa povestesc ce am consumat pe acolo, mentionez ca am fost de vre-o 6 ori in amsterdam, de vre-o 2 ani incoace sa-u deschis shopurile cu tot felul de prafuri si ierburi mult mai tari si mai pericoloase ca si cocainaa si heroina, (in vena nu mi-am dat decat o singura data) si de atunci am cam luat-o razna rau de tot ma drgogam cu prafuri si dinalea non-stop nu trecea 2 zile sa fac pauza doar cand organismu meu nu mai putea duce isi dadea shutdown singur si asa adormeam, ma-m lasat si de prafurile alea de acolo, dar pe lanaga alea fumam si iarba aia sau ce era la shopuri..de un an de zile ma chinui sa ma las si de astea dar nu prea reusesc.am fost pe vacarescu in tmisoara, la jebel, la o gramada de pshihiatrii si pshihologi care habar nu au de gravitatea problemei cu drogurile din tara noastra, sunt total depasiti de situatie...mi-au dat diazepam, xanax, eglonil, seroqel, o gramada de tampenii care ma drogau mai tare parca...la cine as putea sa apelez sa imi zica ce sa iau ca am insomnii, sunt recalcitrant, ma iau aiurea cu lumea la bataie, sunt paranoic am impresia ca toti se uita la mine vb despre mine aud voci pe starda cum ma striga ma intorc nimeni o gramada char nu exista alt leac decat sa consum in contunuare toate viata sau se mai poate trata ceva la mine???
7 comentarii
0
09-11-2012, ora 23:02
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna! Poate nu prea o sa-ti convina ce iti spun, dar macar INCEARCA, te rog, sa-ti gasesti un duhovnic bun, sigur te va indruma ce sa faci si te va ajuta, doar sa ai multa vointa si sa iti deschizi inima in fata lui. Din tot sufletul iti doresc sa fii bine, sa te faci bine. Sper sa ne scrii peste un timp si sa spui ca totul este spre bine.
1
10-11-2012, ora 14:30
miky1234
Nu este medic/terapeut
miky1234
nu pot sa merg la biserica urasc tot ce tine de biserica si religie, acuma vre-o 300 de ani bolnavii de epilepsie erau arsi pe rug fiind considerati posedati..crestinismult nu a fost alegerea cuiva a fost inpus de preoti fortat daca nu erai crestin si nu voiai as te convertesti erai ars pe rug, rasul era considerat opera diavolului, era un pacat sa razi as zicea biserica dar ei omorau oameni distrugeau orase si religii doar pt asi impune propria religie. toti preotii sunt pedofili, conduc masini de mii de euro, Biblia este cartea cu cele mai multe contradictii in fiecare pagina, deci nu pot sa cred in ceva ce nu a facut nimica bbun in lumea asta...au fost invatati pe vremuri precum era galileo galilei care a zis ca pamantul se invarte in jurul soarelui si nu invers si a fost considerat eretic sin inchis pt afirnatiile lui dealtfel ff precise si reala.
0
10-11-2012, ora 15:07
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Stiu despre catolicism ca a fost introdus cu forta, adica mergeau cu crucea intr-o mana si cu sabia in cealalta, si daca nu se treceau la catolici, li se taia capul. Asta este diferenta dintre catolicism si ortodoxism, deoarece credinta ortodoxa nu a fost impusa, din contra, crestinii ortodocsi au fost prigoniti. Eu asa stiu.
0
11-01-2022, ora 21:03
Geminii
Nu este medic/terapeut
Geminii
Nu trebuie sa mergi neapărat la biserica pentru a deveni credincios. Mersul la biserică te poate ajuta, pe când credința sigur o face. Alina are dreptate!

Succes!
1
22-01-2022, ora 18:26
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Asta cu biserica se stie ca e vraja marii, nu are nici o treaba, totul tine de vointa, de lucru cu psihologul si de redus foarte lent dozele.
0
10-06-2023, ora 02:19
Dr. Antonio
Identitate neconfirmată
Dr. Antonio
Buna ziua! Înainte vreau sa stiti ca dependențele sunt de mai multe tipuri:
Dependta fizică
Psihică
Cea fizică necesită alte substanțe inlocuitoare.

Ca sa scăpați de dependente în cazul în care este doar psihică va trebuie voința și recomand sport(dopamina este hormonul principal al vindecării de dependete). Doar sper în primul rând sa nu fie o dependeță cu un sevraj foarte urat. Va recomand un psiholog
0
29-01-2024, ora 19:27
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Am înțeles că neurofeedback plus ajută, poate o face și cel simplu. Referitor la contradicțiile din Biblie, acestea pot fi aparente, poți să începi să citești ce au spus ortodocșii despre acele pasaje. Dacă nu găsești cărți care să vorbească despre acele pasaje, poți să cauți CV-urile profesorilor de Vechiul sau Noul Testament de la facultățile de teologie și dacă au mail-ul pus acolo, să le scri, întrebându-i de acele pasaje. Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •