Dependenta de prafuri

22-10-2012
TheAdo
Nu este medic/terapeut
TheAdo
Am început in italia la vârsta de 14 ani la un after hour !am fumat, am luat o pastila, o linie de ketamina, MdMa, si Coca de atunci am luat o razna :((am continuat sa merg la mega petreceri si m am derogat extrem de mult luam aproape zilnic Coca keta si pastile !!!mama mi a facut primu test anti drog după vreo 3 luni ce incepusem Si ma găsit pozitiv la 'Thc, amfetamina, metamfetmina, si cox(Coca)!La un moment dat mama mea care este doctorita a facut un ictus knd a găsit in camera mea Fff multe pastile, cristal de MdMa si ketamina!Chiar si knd mi am vaz mama mea in coma mi am promis ca nu o sa mai ma droghez!am reuşit 1 sapt după care m a prins din nou pozitiv la toate cele in afara de heroina !!ce a facut mama ma păcălit ca bunicu este in spital si sa mergem in tara...după care m a lăsat la bunici!!in tara am dat de prafurile legale si am ştiut ca am sa o iau razna akm de exemplu nu am dormit de 7 zile...am luat Fff mult pure By magic si nişte pastile legale si nu stiu daca o sa am cum sa ma las de ele!Spun asta de la14 ani si am ajuns la vârsta de 22 de ani!Si sunt Dependent ceea ce recunosc am fost dependent de cocaina ff mult timp dar nu e asa rău cum este sa fi de asa zise prafuri legale!!!Am tot ce imi doresc maşina scumpă etcc etcc!Credeti ca am sa pot vreo data sa ma las de droguri??Ajutatima cu un sfat ca nu stiu ce sa ma fac!!!!!!!!!!
10 comentarii
0
22-10-2012, ora 18:41
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
..am citit multe, am auzit multe la tv..
ai scris si.sincer?
.am "amutit"..

Iti doresc sa ti se indeplineasca visul,
sa NU mai auzi (darmite sa "incerci" ASA ceva).

NU ai precizat daca ai o iubita...?!?
- daca ai, e si ea ca tine?
- daca NU ai, oare o iubita (crezi) NU te-ar putea determina
sa renunti?!?
Toate cele bune,
0
22-10-2012, ora 19:49
TheAdo
Nu este medic/terapeut
TheAdo
Momentan nu...am avut 2 fete pe care le am iubit cu adevărat...in 22 de ani si din cauza drogurilor le am pierdut:((nu stiu ce optiuni mai am:( oricum multumesc ptr sfat.cu stima si respect Ado
0
22-10-2012, ora 19:50
TheAdo
Nu este medic/terapeut
TheAdo
Ah uitasem:( din păcate nu am mintit cu nimik:(
0
23-10-2012, ora 00:46
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
NU am pus o clipa la indoiala
sinceritatea ta!
Iti doresc sa-ti fie bine in viata!
Doamne ajuta!
0
23-10-2012, ora 17:19
dr carlogogorita
Identitate neconfirmată
dr carlogogorita
ptr. THEADO. Inteleg foarte bine in ce stare esti. Dependenta de substanta este o boala si putini o accepta ca fiind asa. Societatea respinge astfel de cazuri iar familia oboseste. Tentatia este mare in cautarea primei senzatii, dar din pacate nu o mai regasim niciodata, indiferent daca marim doza sau schimbam produsul. Ce pot sa-ti spun... ai nevoie de foarte multa vointa si poti reusii. Nu esti singurul care ar reusii. Familia si prietenii trebuie sa fie langa tine. Incearca sa te inscrii intr-un program. Sigur ca o iubita te poate sprijinii prin ati acorda incredere in tine, dar nu spre a te determina. TU HOTARASTI iar cand constientizezi raul pe care il faci, INVOLUNTAR, celor dragi tie, cu sprijinul lor, vei reusii. O intrebare- ce anume te-a facut sa te simti slab ?
0
25-10-2012, ora 20:59
TheAdo
Nu este medic/terapeut
TheAdo
Pai drogurile ca nu pot sa ma abitin:((mult timp fara ele
0
28-10-2012, ora 09:15
dr carlogogorita
Identitate neconfirmată
dr carlogogorita
nu drogurile ci personalitatea te-a adus aici ! Tensiunea ergica ridicata caracterizata prin acumulari de frustrari, insecuritatea sociala, etc. Incearca sa te descoperi !Stiu, suna banal, dar daca banalul ajuta de ce sa nu-l promovam ?
0
28-10-2012, ora 09:17
dr carlogogorita
Identitate neconfirmată
dr carlogogorita
ca sa putem lupta cu slabiciunile noastre primordial este sa le acceptam, nu sa fugim de ele. Odata constientizate le putem contra, controla sau sa invatam tehnici care sa ne ajute sa ne continuam viata FRUMOS.
0
28-10-2012, ora 21:48
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Degeaba ai masina si tot ce iti doresti daca nu ai parte de sanatate. Iar sanatatea ti-o distrugi cu mana ta. Sunt altii care ar da aproape orice sa aiba sanatatea unui tanar ca tine, iar tu dai bani ca sa ti-o distrugi.
Nu poti sta fara droguri este doar in capul tau. Trebuie, ce-i drept, sa ai o vointa de fier. Eu de la tigari de-abia ma abtin, d-apai tu de la droguri. Trebuie sa te gandesti ca, daca te abtii din ce in ce mai mult de la droguri, la un moment dat o sa iti piarda pofta in a te droga. Cel putin daca asta vrei. Incearca sa te izolezi pentru un timp de amici, sa ai doar familia alaturi, sa stai linistit, fara nici un viciu si sa lupti impotriva acestei dependente. Securea e in mana ta, ai grija ce faci cu ea. Ori o folosesti in razboi, ori ti-o scapi pe gat. La modul serios. Stii bine unde se ajunge daca continui asa.
0
29-10-2012, ora 11:18
dr carlogogorita
Identitate neconfirmată
dr carlogogorita
Exact ce spuneam. Societatea nu accepta dependenta de substanta ca fiind o boala. ESTE O BOALA! Nimeni nu poate intelege mai bine starile pacientului decat terapeutul. El spune sincer ca nu se poate abtine, constientizeaza raul pe care-l face dar nu are forta de a sta departe de substanta. AI NEVOIE DE AJUTOR SPECIALIZAT !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •