depresie, agitatie

20-08-2011
dacian75
Nu este medic/terapeut
dacian75
buna ziua, mama mea sufera de depresie, agitatie si insomnie. am fost la psiholog si i-a prescris un tratament cu depachine 300mg.dimineata si seara, anxiar dimineata si seara si zolpidem atb seara. nu stiu ce sa zic de acest tratament ca-ci deja am schimbat 4 tipuri de tratament si in loc s-o linisteasca mai rau a agitat-o.nu mai stiu ce sa fac?mama a avut un accident cerebral acum 2 ani si de atunci am fost la 5 doctori am schimbat o groaza de medicamente si mama tot nu e ok.o perioada de 6 luni nu i-am mai dat nici un medicament, ajunsese sa nu ma cunoasca, a cazut de 2 ori si era mai tot timpu confuza. de la accidentul cerebral a inceput sa uite tot mai mult. nu mai stiu ce sa fac cu mama nu mai stiu la ce doctor s-o duc.am avut si probleme cu doctorii am duso la spital sa-i faca tomograf si analize si dupa 3 zile de tratament spitalicesc""" am ajus la spital la mama si am gasit-o legata de pat, am intrebat asistentele motivul ptr.care e legata de pat iar raspunsul a fost sec nu ne-am putut intelege cu ia.automat am luat-o din spital m-am dus la medic la cabinetu privat logic!...si am intrebat ce s-a intimplat cu mama iar raspunsul a fost reactie inversa la medicamente.ok am trecut si peste asta si i-am cerut sa-mi deie alt tratament si cand s-a uitat doctorul pe tratamentul vechi, am vazut ca scimba fete si a inceput sa bolboroseasca ceva si am intrbat care este problema, la care a raspuns asistentele astea sunt proaste!! ii dause la mama doza dubla de medicamente 3 zile.si atat a fost raspunsu nici macar o scuza sau o parere de rau.asa ca nu mai stiu la ce doctor sa ma duc sa nu o tina sedata ca pe o leguma.daca puteti sa ma indrumati in vre-o directie sau sa-mi dati veun sfat astept mesaje multumesc.
1 comentarii
0
09-09-2011, ora 16:23
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Uite, eu zic asa. Cauta pe net Dr Cristian Andrei, cred ca il stii de la televizor.
Are un site unde poti sa pui intrebari, dar contra cost
O intrebare costa 30 lei si te uiti si tu pe pagina doctorului cum se procedeaza. La rubrica de contact gasesti cum sa procedezi.
Scrii exact asa cum ai relatat tu aici, cu toate detaliile si de exemplu, intrebi unde sa o duci pe mama ta, in caz ca nu poti sa mergi in bucuresti. Dansul trebuie sa cunoasca alti doctori buni.Sau poate poti sa vii, tu stii.
Dar mama cred ca merita. Au innebunit-o de cap pana acum, din cate vad. Imi pare tare rau.
Dr Cristian Andrei este un foarte bun psihiatru.
Daca scrii pe google - dr cristian andrei - primul care iti apare este chiar site-ul lui. Am sa iti las si adresa si nr de telefon de acolo si e-mailul doctorului :

Str. Av. Petre Cretu, nr. 49, Bucuresti, sect. 1

E-mail: drandrei@iru.ro

Tel: 0726 678 940
Sper sa te ajute. Vorbeste cu el, este cel mai in masura. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •