depresie, anxietate. | Forumul Medical ROmedic

depresie, anxietate.

26-12-2013
ANGOLA
Nu este medic/terapeut
ANGOLA
Buna tuturor, am 35de ani sias vrea sa impartasesc si eu aici niste probleme cu care ma confrunt, de ce va vreme cam (1luna ) am inceput sa am niste dureri in piept, senzatia de sufocare goluri si dureri prin stomac. teama fara motiv de ceva anume.. tot feluri de ganduri (negre) dureri de spate, mai ales in zona cervicala...mentionez cain trecut am avut probleme cu calciu, asa ca m-iam facut cateva analize calciu era in limite normale aste m-au impins catre un cardiolog am facut ekg siun ecograf la inima la care nu au fost modificari aveam decat tensiunea si pulsul marite tensiune 15/8 eu de obicei eram cu tensiunea mica, am ameteli cateodata. furnicaturi la degetele de la maini sau picioare, nu am pofta de mancare m-am documentat pe net si pe forum simtomele seamana cu distonia neurovegetativa saucu depresia, anxietatea. m-am uitat peste un bilet de iesirre dein spital de acus 10 ani cand am fost diagnosticat cu nevroza depresiva, dupa un deces in familie..as vrea sa stiu cefel de investigatii ar trebui sa mai fac.. pt ca nu stiu incotro samerg.
5 comentarii
0
26-12-2013, ora 17:46
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna seara!
Nu cred ca mai sunt necesare (prea) multe investigatii.
Cred ca problema dumneavoastra ar putea beneficia de tratament homeopat. Pentru aceasta e nevoie
de o consultatie speciala, efectuata de un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie.
Cu respect,

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
0
26-12-2013, ora 22:25
ANGOLA
Nu este medic/terapeut
ANGOLA
multumesc pt raspunsul si recomandarea dvs, dar as vrea sa stiu daca tensiunea si pulsu pot creste pe baza nervoasa ?sau emotivitate?
0
29-12-2013, ora 16:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ ANGOLA

Va prezentati cu trimitere de la medicul de familie la medicul psihiatru.
Aceste manifestari despre care vorbiti sunt ale unei afectiuni psihice ce poarta denumirea de anxietate.

Trebuie sa urmati minum 6 luni tratament pentru ca boala sa remita.
0
30-12-2013, ora 19:02
ANGOLA
Nu este medic/terapeut
ANGOLA
va multumesc pt sfat ! am sa fac o vizita la psihiatrie. multumesc inca o data, va doresc numai bine!! AN NOU FERICIT!!!
0
16-03-2014, ora 14:20
Psiholog Ana Cristina Badita
Psihologie, Sibiu
Psiholog Ana Cristina Badita
Buna ziua,

Daca nu ati facut inca vizita la psihiatru, va recomand sa treceti mai bine inainte pe la un psiholog clinician, care va poate pune la fel de bine un diagnostic, iar apoi sa urmati sedinte de psihoterapie. Anumite forme de terapie (cum este cea cognitiv-comportamentala) sunt la fel de eficiente ca medicamentele, insa nu au efectele lor secundare si nu dau dependenta.
Mai mult decat atat, ele trateaza cauza, astfel incat se previne recaderea. Daca ati lua medicamente este posibil sa va simtiti bine doar atata timp cat le luati, iar dupa ce ati renuntat sa revina simptomele.
Durata unei terapii poate fi de la 5-10 sedinte la 20-30, depinde mult de comorbiditati, de increderea in psiholog si de efortul depus de dvs. pt. a va schimba. Terapia este un proces prin care renuntati la vechi comportamente si convingeri nefolositoare si invatati altele noi, adaptative, sanatoase, care va vor ajuta toata viata.

Succes si decizii intelepte!

psiholog Ana Badita
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul