depresie foarte accentuata

08-05-2008
Candy_17
Nu este medic/terapeut
Candy_17
Periodic(cam 1 data la 3 luni)am o depresie foarte accentuata.in aceasta perioada ma simt bolnava psihic si chiar ma bintuie idei cum ca asa avea o boala incurabila grava.stairle astea sunt insotite de fobii, mi-e frica sa merg pe strada, sa vb cu oamenii, ma izolez complet de realitatea si ma distrug, deoarece in aceasta perioada nu mananc, nu vb cu nimeni, plang foarte mult, pt ca nu stiu din ce cauza am asa stari.ma simt ca intr-un tunel din care nu pot iesi.peste vreo 3-4 zile totul revine la normal si ma rog ca sa nu mai vina perioada aia gri cand iarasi plang si plang fara nici un motiv.Oare sint bolnava?
4 comentarii
0
08-05-2008, ora 00:00
benG
Nu este medic/terapeut
benG
buna seara! 4 ani m-am luptat cu depresia si am urmat o multime de medicamente si de multe ori incercam sa scap de ele.La fel ca si tine incercam sa ma izolez de cei din jur si ma simteam foarte rau.NU ai nici o boala incurabila, totul depinde de mintea ta;incearca sa iti faci prieteni, cel putin unul foarte apropiat cu care sa comunici, sa iesi in natura si chiar sa practici un sport! Totul o sa fie bine, o sa vezi! Pe mine casatoria m-a facut sa uite aceste "ganduri negre" pe care singuratatea mi le oferea! succes!!!
0
27-05-2008, ora 00:00
garoafa
Nu este medic/terapeut
garoafa
buna seara, spuneti-mi va rog daca depresia si tulburarile compulsiv-obsesive se pot trata cu acupunctura sau tratamente naturiste
0
04-06-2008, ora 00:00
moni m.
Nu este medic/terapeut
moni m.
Nu, nu se pot trata cu astfel de tratamente. Ganditi-va doar ca daca ar fi fost posibil, azi nimeni nu mai suferea de tulburari obs-comp. Aceasta tulburare nu este una banala si necesita tratament psihoterapeutic de durata medie. Psihanaliza este calea predilecta, cu remisie 100%, in cazul in care sunteti un pacient potrivit pt terapia psihanalitica.
0
21-01-2009, ora 01:59
Bond72
Nu este medic/terapeut
Bond72
Da este adevarat ce a spus domnul ca trebuie sa ai macar un prieten si mai ales sa fi casatorit sau macar sa ai pe cineva[iubit-iubita]Si eu sufar de depresie de citiva ani si ma ajuta cel mai mult comunicarea si f mult ma ajuta iubita mea dar inainte de a avea prieten si iubita ma ajutat credinta:mersul la biserica[maslu]postul fara carne si rugaciune, credetima te simti extraordinar mincind fructe, legume si brinzeturi dar e bine sa nu pacatuiti si sa aveti duhovnicul vostru.Medicii iti dau medicamente si atit care sint de fapt droguri, trebuie tot timpul schimbate pt a nu devenii dependent.Am trecut prin multe greutati dar credinta ma vindecat si prietenii, comunicarea, iubirea e cea mai frumoasa, singuratatea nu este buna si va rog ginditi pozitiv tot timpul, mult succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •