depresie post operatorie?

07-03-2012
cesi
Nu este medic/terapeut
cesi
sotul meu a fost operat de tumoare la creier fronto temporala in urma cu 3 saptamani..are mai nou o stare de depresie..plange din orice, chiar daca ii place ceva (spune ca se bucura)chiar daca se simte rau..il apuca plansul..nu mai stiu ce sa fac..inainte era tipul de om puternic, iar acum..nu vrea sa ii dau ansiar(prescris de medicul neurochirurg)si nici xanax..din cauza ca nu ii schimba f.mult starea de spirit..daca ma puteti ajuta cu un sfat..sau sa-mi spuneti ce as putea sa-i dau (naturist)..ce imi recomandati in aceasta situatie? daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva va rog sa-mi scrieti..
1 comentarii
0
07-03-2012, ora 16:28
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
E o situatie delicata, noi putem sa va dam doar citeva sugestii, nu sa si decidem.Ati putea opta spre un protector neuronal, Neuro Max are aproapre toate B-urile si componente necesare unei stari de destindere, informati-va si asupra sucului de Noni sau Rhodiola desi acest neuroprotector are si extract de Rhodiola.Se poate combina Griffonia Simplicifolia(capsule sau tincturra)cu un complex de toate B-urile+Mg, Zn, Se, Potasiu.Sunt o multime de variante, mai solicitati pareri si comparati.

Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •