Depresie sau???

06-01-2018
Raducan.a
Nu este medic/terapeut
Raducan.a
Sunt mama unui baiat de 25 de ani cu probleme, consider, severe de comportament.Am sperat ca se vor rezolva insa dimpotriva s_au agravat.Problema cea mare este folosirea aparatelor si mereu fuge dupa bani sa ii castige din aceste jocuri.Plus ca nu pot sa il fac sa inteleaga ca nu asa se castiga banii.Are stari de nervozitate si agitatie.Imi puteti spune in acest caz catre cine sa ne indreptam?pe cine sa contactam? Stiti cumva exista programe gratuite la care poate intra ptr a ajuta ??? Cu respect.Va multumesc frumos!
5 comentarii
1
06-01-2018, ora 16:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti pentru evaluare la un medic psihiatru si sa faca psihoterapie daca sunt fonduri.
1
06-01-2018, ora 20:33
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Pare mai degraba o dependenta de jocuri de noroc decat o depresie. Exista un centru de ajutor al acestor persoane, cu cabinete in Bucuresti, Iasi si Cluj. Puteti cere ajutor acolo, eventual o evaluare psihologica.
1
07-01-2018, ora 09:02
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colegul meu sunt de părere că are o dependență de jocurile de noroc, depresia are cu totul alte simptome.
Mergeți să-i facă e evaluare un psiholog clinician sau un psihiatru, iar în urma evaluării vă va spune ce căi are de urmat.
1
08-01-2018, ora 21:40
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Puteti opta pentru centre specializate in dependente, acolo veti gasi psihologi, psihoterapeuti si psihiatri care ofera un tratament integrat.
0
09-03-2018, ora 01:22
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Buna seara! Fara voia lui, nu puteti face nimic in ceea ce-l priveste. Singura solutie este sa l trimiteti la munca daca sta in casa dvs si sa nu i mai dati bani de la dvs pe mana. Se poate angaja part-time ca toti cei de varsta lui sau poate studia ceva, daca isi doreste sa mai fie intretinut de parinte o perioada. Are o varsta si ar cam trebui sa faca ceva pentru el, nu sa imbogateasca firmele cu jocuri de noroc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: