depresie si stare de dezorientare

29-09-2012
iony22
Nu este medic/terapeut
iony22
Buna ziua, sunt noua aici..si nu stiu daca procedez bine, dar as vrea sfatul unu psiholog.Am o sora care abia a aflat ca i-a murit sotul cu care are o fetita de numai 5 luni.Acum este total dezorientata si depresiva.Simte ca nu mai poate merge mai departe.Va rog sa ma ajutati cu un sfat, eu fiind sora ei as vrea sa o fac sa treaca mai rpd, mai ales pt copilasul ei.Va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
29-09-2012, ora 20:37
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Daca sora este ortodoxa, sa vorbeasca si cu un preot. In plus, exista un remediu homeopat care se administreaza in depresia legata de doliu, Ignatia 15 CH- 5 granule de 2 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa, sublingual, 1 luna;puteti consulta si un medic homeopat; numai bine
0
01-10-2012, ora 18:20
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Buna ziua, Iony22!

In primul rand, condoleante pentru perderea suferita. In astfel de situatii nu este usor, mai ales la aflarea vestii. E firesc ca sora ta sa sufere acum, are nevoie de sprijn si intelegere si multa, foarte multa rabdare. Ajutorul venit din partea unui speciallist psiholog este important in aceste momente. Dati-mi cateva detalii pentru a va putea oferi ma multe indicatii.

Toate cele bune!

Cu multa caldura,
Psihoterapeut Doina Grasu.
0
05-10-2012, ora 19:52
iony22
Nu este medic/terapeut
iony22
Buna seara.Am revenit cu o alta intrebare.Cumnatul meu care a murit acum o saptamana, a fost adus in tara si maine are loc mormantarea.Ce este ciudat este ca sunt cateva coincidente care, ne face sa ne punem multe intrebari.A murit in Germania, pe o strada care poarta numele lui, cadavrul lui a fost adus in Romania exact pe acceasi data(4 octombrie), in care acum cativa ani se muta sora mea cu el, si tot acum 2 ani si ceva a cerut-o el de nevasta.La biserica unde este acum cadavrul lui mai este un om mort, care are inversul vartsei lui.Sunt atatea coincidente, pe care noi nu le intelegem!Plus ca de ceva timp, el se purta ff ciudat, nu prea mai comunica era mai tacut mai nepasator.Sa fie doar coincidente sau aceste semne sa insemne ceva...?Poate exagerez dar nu stim ce sa credem!
0
09-10-2012, ora 09:50
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Draga Iony22,

Acestea sunt niste coincidente, insa voi, cei din familie le acordati o anumita importanta, pentru voi inseamna deja ceva. Puteti sa va dati seama ce anume inseamna toate aceste lucruri pentru voi sau pentru fiecare dintre voi. Cautati totusi sa va ganditi la ce aveti de facut de acum incolo.Ce puteti face pentru a trece cu bine perin aceasta pierdere, sa fiti alaturi de sora si copilasul ei.

Toate cele bune!

Cu multa caldura,
Psihoterapeut Doina Grasu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul