Deprimata in sarcina

15-01-2018
Ce ma fac
Nu este medic/terapeut
Ce ma fac
Buna ziua. Am luat tratament 2 ani inainte sa raman insarcinata. Cand am ramas am intrerupt brusc. Ma simt fara speranta si ma macin on fiecaare zi. Trec greu zilele una cate una. Ca tratament as putea lua medicamentedoar din trimestrul 2, bineinteles la recomandarea psihiatrului si anume mirzatem mai putin periculos in sarcina decat altele. Ma simt foarte nelinistita nuj dorm noaptea, dimineata este cel mai greu. Merg si la psiholog o data pe saptamana dar de abia am inceput. Mai este cineva in aceiasi situatie?
4 comentarii
0
15-01-2018, ora 11:24
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna dimineata! E nevoie de rabdare si timp pentru eliminarea acestor stari neplacute. E o decizie buna faptul ca ati apelat la serviciile psihologice!
1
15-01-2018, ora 12:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Au mai fost doamne in aceeasi situatie pe forum si au reusit sa depaseasca perioada cu succes. Rugati-va si faceti psihoterapie.
Sanatate multa!
0
15-01-2018, ora 16:23
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Continuati cu psihoterapia, iar in paralel puteti incerca masaje terapeutice care ajuta la reglarea fluxului neuro hormonal, mai puteti incerca hipnoza pentru relaxare, proiectii pozitive de viitor ( hipnotice ) : cu copilasul dvs, cu familia dvs fericita alaturi de noul membru, cu dvs mamica fericita, etc, meditatia, alimentatie sanatoasa ( fructe si legume proaspete galbene), muzica terapeutica anti depresie si anxietate 528 Hz, 432Hz, plimbari usoare in special in zilele insorite, sa faceti activitati usoare care va relaxeaza si va aduc placere, incercati sa limitati la maxim contactul cu emisiuni tv, stiri, citit sau discutii pe subiecte cu continut negativ, ce deprima sau agita!

Toate cele bune si curaj !
0
21-01-2018, ora 08:08
Ce ma fac
Nu este medic/terapeut
Ce ma fac
Multumesc mult pentru sfaturi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Expunerea fetală la medicamente antidepresive poate avea un efect negativ asupra dezvoltării creierului nou-născuților
  • Stresul, anxietatea și depresia în timpul sarcinii au impact asupra dezvoltării cognitive a copiilor
  • Simptomele depresiei materne au fost asociate cu problemele comportamentale ale copiilor
  • Simptomele de depresie la mame - cum apar și cum evoluează pe parcursul perioadei perinatale
  • Legătura bidirecțională între depresia perinatală și bolile autoimune
  •