depunere de microcristale de calciu pe cristalin

23-10-2008
alinam69
Nu este medic/terapeut
alinam69
In urma unui control oftalmologic de rutina, mi s-au descoperit depuneri de calciu pe cristalin, ceea ce ar duce la formarea in timp a unei cataracte.
Am 38 de ani si de aproape 20 de ani ma lupt cu caderile de calciu, fac crize de tetanie, cateodata am senzatia de nod in gat, iar cel mai nou am perioade de tahicardie.
Am facut tratament cu calciu, dar se pare ca organismul meu depoziteaza aiurea calciul in organism, deoarece am facut pietre la rinichi si la glandele salivare, iar acum am aflat ca se depune in cristalin.
Mi s-au recomandat picaturi oftalm Quinax si mi s-a interzis orice medicament pe baza de calciu.
Cum fac sa stopez evolutia unei cataracte la asemenea varsta si cum imi pot rezolva caderile de calciu pe care nu pot sa le tratez medicamentos ?
1 comentarii
0
04-12-2017, ora 17:47
Mariana39
Nu este medic/terapeut
Mariana39
Mesajul tau este destul de vechi, dar daca mai ai inca problema, trebuie sa incerci sa iei calciu cu magneziu, nu calciu simplu, care se depune acolo unde nu trebuie in organism. Pentru a asimila calciul trebuie sa iei si vitamina D3 si vitamina K2. Am avut si eu aceeasi problema si am rezolvat-o cu aceasta combinatie. Multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.