deranj-gat...

21-03-2014
metukaseli_61
Nu este medic/terapeut
metukaseli_61
Dupa o tusa-(raceala)dupa tretament am ramas cu o suparare -deranj in gat parca mi-a ramas ceva in gat ma obliga sa tusesc ca sa eliminconcluzie e enervant... as vrea o explicatie -un tratament...?! Acum beau ceai de podbal sper sa fie bine. Multumesc.
2 comentarii
0
26-04-2014, ora 23:03
niki79
Nu este medic/terapeut
niki79
Buna seara. De aproape10 zile am o senzatie de 'nod in gat'. Am avut o raceala destul de puternica. Am fost la dr, am urmat tratamentul si fipa am inceput sa am aceasta senzatie. Cel mai ciudat e faptul ca daca nu ma gandesc sau sunt preocupata cu ceva, aceasta dispare si apare foar daca imi aduc aminte si incep sa ma gandesc la ea. Sa fie oare pe fond nervos, trebuie sa adaug si faptul ca de 3 luni nu am servici si dituatia ma streseaza f tare.
Daca este vreun cadru medical disponibil, va rog sa imi spuneti o parere. Ce sa fac? Simt ca inebunesc din cauza stresului. Va multumesc anticiipat.
0
27-04-2014, ora 22:43
metukaseli_61
Nu este medic/terapeut
metukaseli_61
Am dedus singura-intuitie ca dupa raceala, ca am ramas cu acest nod an gat, deranj ca e stresant defapt nu mi-a trecut de tot-era anca expectoratie ramasa care trebuia eliminata, defapt organismul lucreaza. Am luat si recomand ceai de podbal infuzie doua cani pe si si dupa vreo 20 de zile mi-a trecut.atata tot, Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.