Dermatita atopica

18-02-2016
cristina d
Nu este medic/terapeut
cristina d
Buna ziua. Fetita mea are 1 an si o luna si e alergica la lactate, oua, cacao. La acestea ii apar bubite si mai sunt la altele-telina, sfecla, etc. la care doar se inroseste. Cand am avut episoadele urate de bubite i-am dat cu elocom crema, in rest folosim pt intretinere unt de shea, avene trixera, cicalfate. E alaptata si tin si eu si ea regim. Alergia se manifesta cutanat- ii apar bubite, irascibilitate, cruste in cap, uscaciunea pielii. E si constipata- si citeam ca are legatura tot cu alergia. Ii dau ulei de in (care nu il mai prea vrea), am scos morcovii si i-am dat 15 zile si 1 plic de bifido baby. Are scaun in fiecare zi dar face f greu si doar bilute consistente. Nu am facut deocamdata nici o analiza. Ce analize ar trebui sa facem in afara de IGE specific si total. Si cum nu consumam lactate si ou iar carnea (de pasare si vita)nu ii place?
Si mai avem o problema - de cateva zile se scarpina tare la organele genitale si e rosie. O dau cu sudocrem dar vad ca tot nu ii trece. Ce sa facem? Multumesc.
1 comentarii
0
19-02-2016, ora 21:39
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
HLG, IgE totale si specifice, trebuiesc efectuate.Pielea se hidrateaza ori de cate ori este necesar; pentru tranzit intestinal ameliorat:+de lichide(apa, ceai), fructe:para, pruna, citrice cu pulpa; legume-zarzavaturi:pastai, radacinoase (nu morcov), ardei gras, dovlecel. Nu cartof. Puteti folosi Duphalac 5ml.sera si se poate creste doza dupa 3 zile fara efect, pana cand obtinem 1 scaun pastos/zi.Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: