dermatita seboreica

25-10-2007
valic
Nu este medic/terapeut
valic
Nu sunt sigura de acest diagnostic, pt ca tratamentul indicat nu da roade!
Pielea capului se cojeste (ca o matreata mare) si am mancarimi in zona din fata si la ceafa (mai mult); ma spal pe cap cu kertyol S I si mi-am dat local cu o soluti preparata la farmacie (hidrocortizon, ac.salicilic, glicerina, rezorcina, icliteol, alcool), dar...dispare si apoi apare cand se usuca locul.E ceva cronic? Nu exista altceva cu care sa dau, dar sa aiba efect?As da toata viata, dar sa stiu ca are efect. Va multumesc!
2 comentarii
0
28-10-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Incearca sa aplici cateva zile Belosalic solutie pe zonele cu probleme si foloseste Node DS+ sau chiar Kertyol pentru a spala parul (samponul se foloseste pe termen lung). Este intr-adevar vorba despre o afectiune cronica dar tratamentul trebuie sa controleze manifestarile, adica cel putin pe perioada in care il urmezi trebuie sa vezi rezultate favorabile. Mergi din nou la medic pentru reevaluare daca nu observi o imbunatatire a situatiei.
0
05-12-2007, ora 00:00
mayya
Nu este medic/terapeut
mayya
DRAGUL, MEU, NUTREBUIE SA MORI, E SUFICIENT SA FOLOSESTI ODATA PE SAPTAMANA SUC NATURAL DE MORCOV, SA-TI MASESI USOR CAPUL, 15-20 MINUTE SI INLOC DE APA SA TE SPELI CU CEAI HEPATIC ORI DE GALBENELE, FOLOSIND UN SAMPON SHAUMMA 7 PLANTE,
SA FII FERICIT, CURAJUL TAU E DE APRECIAT, GESTUL, NU.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: