dermatita seboreica pe fata

30-07-2009
daniel n
Nu este medic/terapeut
daniel n
Salut,
Am 27 de ani si am fost diagnosticat cu dermatita seboreica. Din pacate aceasta boala s-a instalat la mine mai mult pe fata decat in cap sau alte parti ale corpului. La inceput era vorba de o suprafata mica, dar in timp (18 luni) s-a extins destul de mult. La recomandarea mai multor dermatologi am incercat numeroase creme sau scheme de tratament. Nimic nu a functionat. In perioada de "inflorire" a bolii mi se fac coji insotite de inrosirea pielii, senzatie de mancarime si usturime. Din cate am aflat este aproape imposibil sa scapi de aceasta afectiune. Partile afectate ale fetei sunt obrajii, sprancenele si un pic fruntea. Sunt aproape de a incerca tratamentul naturist cu Deniplant. A mai incercat cineva ? Poate fi o solutie ? Cum poate evolua aceasta afectiune ?
Multumesc pt raspunsuri.
9 comentarii
0
30-07-2009, ora 15:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce ai tu nu este o boala ci numai incercarea organsimului de a se debarasa de gunoaiele din sangele tau.
Daca inhibi acest proces de detoxifeiere a corpului toxinele vor otravi organele interioare.
Doctorii confunda o detoxifiere cu o boala care trebuie nimicita cu otravuri chimice.
Este ca si cum ai incerca sa astupi vulcanii in speranta ca ei nu vor mai explulza nimic.
De aceea la doctori aceasta "boala" este de nevindecat dar cu ea se face multi multi bani !

Singura sansa de a te curata este naturista, homeopat si dieta sanatoasa.
Consulta un medic homeopat, fa 2-3 ani la randi ( primavara sau toamna) un post unde bei numai sucuri de fructe si ceauiri timp de 4-6 saptamani, fara nici un fel de mancare solida, sau toamna un post numai cu struguri nestropiti tot asa de lung, elimina tot ce-i daunator din alimentatie (vezi www.leacuri.net), mai ales produsele lactate si carnea de porc si vita, si alte lucruri daunatoare
si asa iti vor disparea gunoaiele din sange si ca urmare cui necesitatea corpului de a le scoate prin piele.

Orice altceva este de prisos.

Asta este singura modalitate
0
30-07-2009, ora 17:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Incearca sistemul BLUE CAP, este natural; compus din spray, capsule si o crema;)

----------*

Multa sanatate;)

(*modificat de administrator)
0
31-07-2009, ora 15:41
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru daniel n:
Pe acest forum vei primi si sfaturi bune dar si recomandari de a-ti cheltui banii pe diverse prostii zise "naturiste" sau "homeopate".
Escrocul care vinde Deniplant este tanchist de meserie si se lauda ca vindeca psoriazisul cu ceaiurile lui!
Acum a extins tratamentele si la dermatita seboreica !! In curand il va recomanda si in cancer !
0
16-01-2010, ora 20:04
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Stimate domnule doctor Mihalache ( midorin42)
Eu nu ma laud ca vindec psoriazisul ci ma laud cu faptul ca am fost bolnav de psoriazis si cu plante medicinale m-am vindecat, lucru pe care nu mi-l poate contesta nimeni.Ce trebuia sa fac eu daca timp de 7 ani cei de la Spitalul Militar Central din Bucuresti nu au fost in stare sa ma vindece. Sa stau si acum cu leziunile pe mine ?
De ce nu doriti sa stati de vorba cu pacientii din Iasi care folosesc in prezent acest produs Deniplant, pe care il contestati. Cred ca astfel ar fi foarte simplu sa spuneti daca este bun sau nu.
Cred ca daca ati intrat pe site-ul nostru ati citit si despre Garantia Deniplant care spune ca dupa o luna de folosire daca nu esti multumit primesti banii inapoi. Dumneavoastra faceti acest lucru cu pacientii care nu sunt multumiti de consultatia acordata?
Sunt convins ca deontologia profesionala nu va interzice sa consultati un pacient bolnav de psoriazis care se trateaza si cu altceva in afara de tratamentele alopate.
Acum sunt medici care fac specializare in fitoterapie sau homeopatie. Si pe ei tot tanchisti ii faceti?
De ce nu propuneti Ministerului Sanatatii sa interzica astfel de specializari?
0
29-03-2010, ora 15:42
Lilicaa
Nu este medic/terapeut
Lilicaa
Eu am aceeasi problema, ca si daniel n, de 8-10 ani, am umblat prin tot felul de spitale si, , specialisti dermatologi.
La mine apare inaintea ciclului, cred ca este ceva endocrinologic(am lucrat la Parhon intre, , specialisti.
Sunt niste bubite mici (cam ca pielea iritata) rosii deschis, cu capul cu puroi, unele dintre ele, se exfoliaza, ma mananca.
Am tinut post o luna in decembrie, o luna in aprilie si nici un efect. Nimic nu a avut efect, apar multe pe umeri, gat, vara cand este foarte cald. Nu am un diagnostic. Initial au tras toti medicii pe alergie. Acuma o am mereu, ce alergie sa fie continuu?
Un amanunt esential este ca porii sunt plini cu un fel de grasime, deci pielea nu ar putea sa respire normal. Acuma am 94 kg, dar boala a inceput in urma cu 8-10 ani vara, pe fond de stres cu MANCARIMI.
0
04-04-2010, ora 09:21
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca sunteti din Bucuresti, va puteti adresa doamnei dr. Rozalia Olsavszky.
Gasiti pe Google datele sale de contact.
0
12-04-2010, ora 02:48
Kryssa
Nu este medic/terapeut
Kryssa
Buna! In urma cu aproximativ 3 saptamani am deschis un subiect asemanator. Imi aparusera pe fata niste pete rosiatice, insotite de bubite cu puroi, langa nas, si pe barbie. Am fost ( si inca mai sunt putin ) disperata, pentru ca orice as fi facut nu treceau. De la Baneocin m-am iritat mai rau. Am fost la un consult dermatologic, si doamna doctor mi-a prescris un tratament prin care se presupunea ca o sa scap de aceste pete, insa iritatia s-a agravat. Tratamentul consta in Prednison, Esentin, Xyzal, Ranitidina, si crema Metrocreme. Dupa aproximativ o saptamana, in care petele se extinsesera pana in zona de sub ochi, am mers la o farmacie unde am cerut sfatul unei farmaciste. Intamplarea a facut ca fata de acolo sa se fi confruntat cu aceeasi problema, incercase multe tratamente dar fara rezultat. Mi-a propus sa incerc" tratamentul" cu care a scapat si ea. Acesta consta in tinutul unor comprese ( cat mai mult posibil ) cu apa fiarta si racita.Atat!Fara creme, fara nimic. Dupa o saptamana vad ca a dat roade. Mai am pete, dar sunt rozalii, mancarimile au trecut, si pielea da semne de vindecare.Atentie si la ce mancati.Am tinut o cura de detoxifiere in acest timp. Din cate am observat, pielea se irita in contact cu apa de la robinet, asa ca evitati sa va spalati cu aceasta. Va doresc multa sanatate!!
0
06-01-2011, ora 18:41
sunrise84
Nu este medic/terapeut
sunrise84
buna seara. vin si eu cu o problema, in speranta ca ma puteti ajuta. in a doua zi de revelion, dupa ce am fost in vizita la nasii mei de cununie si am mancat destul de multisor si variat [peste afumat, aperitiv, produse din carne de porc, tort, prajitura], spre seara cand am ajuns acasa, am observat mici bubite pe tample, pe barbie, intre sprancene, la baza de sus a nasului, sub barbie...pe obraji...dar nu rosii..mai degraba cele de pe barbie si dintre sprancene ca niste varfuri de ac, si cam transparente, dar care se simt f bine la atingerea cu mana... cele de pe tample, seamana cu cele mentionate anterior, doar ca mai mari poate, si mai degraba cu niste cosuri, doar ca mai mici, si nu mereu rosii... iar sub barbie se simt foarte tare, iar pe obraji la fel...deoarece nu am avut niciodataprobleme cu tenul, nici macar cosuri, decat foarte rar, acum am ajuns sa ma sperii... mai ales ca desi am facut spalaturi cu musetel, si am renuntat imediat la mancarea specifica sarbatorilor, [mancasem f multa racitura usturoiata pana atunci], - pielea imi este in continuare foarte uscata. am inceput sa beau 2 litri de apa pe zi, caci pana ieri nu beam nici macar 2 cani...si nicio schimbare. nu stiu ce poate fi... alergie, dermatita, ce?

mentionez ca iau vitamine de aproximativ 3 saptamani, se numesc Sun Tonic... pentru ca am avut imunitatea slabita de la o raceala puternica...si o dereglare hormonala nu foarte mare, dar totusi prezenta, pe care o tratez inca..cu premestril, 7 zile pe luna inainte de cm...si vad ca e ok. doar ca nu ma asteptam la probleme cu tenul.nu prea pot sa zic ca am si prurit, insa uneori parca ma strange...si da...rar, parca simt si mancarimi...si asta numai pe fata si sub barbie...dar pe corp nu am nimic.

atat doar...odata cu aceste bubite mici, mi-a aparut si un herpes, am zis ca oi fi baut dupa cineva...iar ai demult, de la o injectie facuta intramuscular- gresit, am facut un flegmon fesier.atunci l-am tratat ca pe un furuncul oarecare...am lasat sa se umfle la maxim pana s-a spart...si am rezolvat problema cu apa oxigenata si spirt...pansat zi de zi...pana s-a inchis la loc...problema e ca a reaparut exact in ziua cu aceste bubite si cu herpesul... ce poate fi? au vreo legatura? sau e doar vorba de un sistem imunitar foarte slabit?

daca se poate sa ma ajutati cu un sfat, as fi pe deplin recunoscatoare! multumesc. o seara frumoasa!
0
04-02-2012, ora 20:42
Vrasmas
Nu este medic/terapeut
Vrasmas
am avut dermatita periorala..a disparut si mi-a reaparut o pata mai mica rosie langa barbie..ce se poate face in acest caz?..am folosit eryfluid si o crema ivadermaseb de la ivatherm la propunerea unui medic dermatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce tip de ten ai și cum îl îngrijești?
  •