Dermatolog?

06-01-2014
davidblueeyes
Nu este medic/terapeut
davidblueeyes
Buna ziua daca as dori un consult in cazul unei posibile candide, trebuie sa cer bilet la dermatolog sau dermato-venerice?
2 comentarii
0
06-01-2014, ora 14:46
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Daca nu cunoaşteţi simptomele pentru candida -care poate fi bucală sau vaginală- puteţi solicita medicului de familie o trimitere la dermatolog. Ei se ocupa şi de venerice. Dacă ştiţi sigur că este candida, o puteţi trata cu o soluţie de bicarbonat de sodiu (alimentar), două linguri la un litru de apă, cu care faceţi gargară, eventual spălături vaginale. Apoi, flora bacteriană se reface de la sine, la valori normale.
0
16-03-2015, ora 21:45
george740
Nu este medic/terapeut
george740
Buna ziua..Imi ies de la un timp pe piciorul drept niste basici mari cu lichid in ele cum ar fi basicile de arsura..Si am ceva usturimi ca si cum m-am ars de ceva desi nu m-am atins de nimic..Prima data mi-a aparut o basica in vara iar dupa ce am scos acel lichid din ea mi-a ramas ca o pata care ma ustura la atingere si pe mijloc ca o rana care a facut coaja..Acum mi-a mai aparut alta mai mica mai sus, dar pe asta am lasato asa pana sa retras lichidul, insa ramane si aici un semn..Ce pot fi aceste basici de arsura?..Mi-au iesi 2 basici numai la un picior..Si simt ca pe o suprafata mai mare cam de sub genunchi si pana la glezne ma cam ustura pielea la atingere, e ca o senzatie de arsura..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •