Descoamarea pielii de pe talpi

01-02-2011
Romica_70
Nu este medic/terapeut
Romica_70
Buna ziua, de vreo 4 ani am o problema cu pielea de pe talpi.mai exact mi se cojeste pielea si calcaiele imi crapa.vara daca merg la plaja si merg cateva zile prin nisip si apa de mare, imi crapa ingrozitor calcaiele.crapaturile sunt adanci si chiar sangereaza.daca nu mai merg pe afara in picioarele goale si ma dau cu crema de galbenele seara, in cateva zile crapaturile se inchid.dar problema principala persista, adica pielea de te talpi se cojeste in continuare.port numai sosete de bumbac si incaltaminte cu interiorul din piele.nu-mi miros picioare si nu am mancarimi, doar ca mi se cojeste pielea de pe talpi.am folosit tot felul de creme si unguente dar nu dau rezultate, sau dau rezultate pe moment, apoi reapare aceeasi problema.va rog dati-mi un sfat, ce sa fac?va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
01-02-2011, ora 13:47
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergi la dermatolog, e posibil sa ai o micoza pentru care trebuie un unguient dat exact pentru asta. Pana atunci da-ti cu crema de galbenele, mai ales seara inainte la culcare, foloseste numai sosete din bumbac. Intreaba si farmacistul daca B-panthene unguient este bun, sau ceva cu vitamina E. Dar ar trebui sa stii totusi cauza exacta. Sanatate!
0
02-02-2011, ora 15:37
Romica_70
Nu este medic/terapeut
Romica_70
multumesc mult ptr sfat.
0
23-09-2011, ora 13:06
danielcioca
Nu este medic/terapeut
danielcioca
Buna ziua,
Am o fetita de 5 ani si de curand am observat ca i se cojeste pielea de pe degetele picioarelor. Acum ceva timp i se cojea pielea de pe degetele mainilor. Credeti ca poate fi o ciuperca sau poate fi o lipsa de vitamine?!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: