desi sunt f slaba am observat ca am celulita

07-03-2007
jarcaa
Nu este medic/terapeut
jarcaa
Nu prea am stiut la ce sectiune sa o incadrez dar am zis ca sigur toate femeile vor fi interesate.desi sunt f slaba am observat ca am celulita gr 1 si as vrea un remediu simplu si rapid pt a o elimina (pe langa sport). multumesc.
4 comentarii
0
07-03-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Cu celulita nu e nimic simplu si rapid, din pacate!
Functioneaza masajul si mezoterapia.
0
04-04-2007, ora 00:00
abcdefg
Nu este medic/terapeut
abcdefg
incearca sa renunti la sucurile acidulate... bea multa apa in fiecare zi... mananca mai sanatos si incearca sa elimini definitiv mancarea de la fastfood... stiu ca suna greu dar daca incerci o sa vezi ca dupa o saptamana reusesti sa te acomodei cu stilul asta si o sa iti fie usor. mult succes
0
24-02-2009, ora 15:54
pumy
Nu este medic/terapeut
pumy
incearca si un masaj mai ferm cu cafea. cafeaua e un energizant foarte bun pt piele si are efecte benefice si asupra celulitei:)
0
04-08-2010, ora 15:05
denden21
Nu este medic/terapeut
denden21
buna. am observat ca mi-a aparut celulita...si arata destul de rau. desi nu sunt grasa..sunt undeva la o greutate cat de cat normala. am auzit de niste prietene care foloseau o crema cu piper si guarana de la elmiplant. mi-am luat-o si eu. este de la elmiplant, din gama celulight. este un tub roz si are piper si guarana. initial am incercat crema, iar acum mi-am luat gelul de masaj. poti sa-ti spun in doar 2 saptamani celulita s-a ameliorat vizibil. fara sa fac reclama..nu sunt distribuitor sau mai stiu eu ce. dar chiar da rezultate. ma dau de 2 ori pe zi, dimineata si seara. masez f bine cu gelul sau crema. mai am putin de tot si o sa port din nou fustite scurte uraaaaa. iti recomand crema. chiar da rezultate :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre celulită pe care e foarte posibil să le crezi
  • Există șanse să scapi de celulită?
  • Cum combatem celulita - ce funcționează și ce nu
  •