Desirett 75

11-09-2016
Delia1987
Nu este medic/terapeut
Delia1987
Buna. Din 2015 locuiesc in germania. am fost la ginecolog si am primit asumate 30 (levonorgestrel / Ethinylestradiol) 3 saptamani cu una pauza -cauza dismenoree. Dupa 2 luni am avut Simptome ciudate: fata, limba mainile si picioarele era amortite si vedeam numai negru cu puncte albe stralucitoare in fata ochilor. Toate simptomele s-au diminuat treptat dupa o ora.
Dupa o luna am ajuns la spital din cauza unei pielonefrite dupa istoric repetat de cistite. In Spital am spus si de simptomele acestea si mi-au facut o tomografie pe care nu s-a vazut nimic.
Am fost dupa 2 saptamani la medicul ginecolog sa imi iau Inca o reteta pentru a doua Tura de pastile. Am pomenit asistentei de simptome si mi-a dat programare de urgenta. Medicul m-a trimis la genetician si acolo s-a descoperit un defect de gena care indica un risc de 5 ori mai crescut al trombozei, precum si rezistenta impotriva proteinei active c si usor al proteinei S ( aici probabil din cauza pastilei). S-au mai despistat si rezultate crescute ale infectiilor in Corp - probabil si a cistitei. Pastila clasica a fost contraindicata si asa am primit desirett 75. De atunci nu Mai am perioada si nici sangerari dar in schimb ma simt incontinuu adormita, sunt alergica la aproape tot ce inseamna mancare, praf, par, soare si am dezvoltat o reactie alergica puternica pe fata in special. Din nastere am fost diagnosticata cu ichtioza, ceea ce e de asemenea genetica. Acum am intrerupt pastila din cauza starii avansate de degradare a pielii. Creme cu cortizon nu folosesc cu toate ca doar asta ma ajuta pana acuma.
Efectele dermatologice se vor diminua din cauza intreruperii pastilei sau raman permanente?
Are rost sa mai incerc o alta pastila?
Ce alte metode de tratare a dosmenoreei sa mai incerc?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dureri menstruale puternice - cauze, tratament, remedii, sfaturi utile
  •