Despre actul sexual, momentul potrivit pt prezervativ | Forumul Medical ROmedic

Despre actul sexual, momentul potrivit pt prezervativ

23-12-2012
Kappa_K
Nu este medic/terapeut
Kappa_K
Buna. Am 17 ani, iar iubitul meu 18 ani. Noi facem sex protejat, insa el doreste ca macar o data sau de doua ori sa intre si fara prezervativ, dupa care sa si-l puna, pentru ca asa simte mai multe.
Eu sunt foarte ingrijorata si speriata, de aceea vreau sa isi pune protectia cat mai repede, insa el ar dori si mai tarziu.
LUi nu ii vine nici prea repede, nici prea tarziu, deoarece mai facem pauze in care sta fara sa se miste.
Problema e ca, daca il las sa intre de 2 ori fara protectie, nu risc nimic? Cat as putea sa il las fara protectie? As vrea putin mai mult, insa mi-e frica.
Va rog sa ma sfatuiti.
6 comentarii
0
23-12-2012, ora 09:54
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Avand in vedere ca si in lichidul pre- ejeculator exista spermatozoizi, e riscanta penetrarea chiar si o singura data fara prezervativ.!!!
0
23-12-2012, ora 11:32
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Poti face fara protectie si fara sa te stresezi in zilele premergatoare menstruatiei. Cu 3, 4 zile inainte de menstruatie este totdeauna sigur, asta daca ai o menstruatie cat de cat regulata si poti sti care sunt acele zile.
0
23-12-2012, ora 14:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Momentul ovulatiei este neregulat la unele femei.
Se poate ramane insarcinata in orice zi din luna, chiar si cu o singura penetrare fara prezervativ.
0
23-12-2012, ora 15:56
Kappa_K
Nu este medic/terapeut
Kappa_K
Deci nu se poate nici macar o data fara prezervativ. Mie nu imi vine regulat, ori imi intarzaie 2-3 zile, ori vine mai repede cu 2 zile. Uneori mi-a intarziat 1 sapt si o sapt si 4 zile. Dar mi s-a "reglat" in sensul k imi intarzaie doar vreo 2 zile
0
23-12-2012, ora 16:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Am auzit de femei care au facut sex si in timpul menstruatiei si au ramas insarcinate. : (

Sunt sanse sa ramai insarcinata. Mici, dar exista. Nu te baga. Deoarece baietii sunt neseriosi. Avortul il faci tu, copilul il cresti tu. El isi gaseste alta fata in general si tu vei fi intrebata de viitorul tau prieten de unde stii sa faci sex oral. (ti-am raspuns pentru ambele topicuri).
0
24-12-2012, ora 22:48
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Perioada fertila este cu 14 zile inainte de ziua menstruatiei. Practic cu 12 zile inainte de menstruatie incepe asa zisa perioada sigura, cateva zile inainte de data la care ar trebui sa vina menstruatia este foarte sigur, chiar daca iti intarzie o saptamana este foarte sigur..
Daca esti atenta la organismul tau, o sa iti dai seama cu timpul cand ai ovulatie si cand a trecut.
Un semn foarte clar ce arata ca ovulatia a avut loc deja, ca a trecut si ca esti in perioada sigura este tensiunea la nivelul sanilor. Daca te confrunti cu asa ceva inainte de menstruatie, atunci fii sigura ca ovulatia s-a produs cu cel putin 7 zile in urma si ca nu mai exista niciun pericol sa ramai insarcinata. Urmareste-ti corpul si singura vei descoperi cand ai ovulatie in functie de modificarile organismului tau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porÈ›i prezervativ
  •