despre ata pulii

05-02-2012
ovydel
Nu este medic/terapeut
ovydel
primu contact sexual nu mi sa rupt ata si a trecut 7 ani si tot asa e nu am prins nici o fata virgina parca numai cu una virgina ti se rupe ata asa am auzit am incercat eu sa orup in timpu masturbarii da nam reusit, doar can e jos garda pot sa trag pielea sa vvad capu sy e sensybyl capu la atyngere ziceti voi ce sa fack cum e bn sa fie treaba asta cu sau fara ata rupta?
2 comentarii
0
05-02-2012, ora 20:35
marimar85
Nu este medic/terapeut
marimar85
nu are nicio legatura cu faptul daca e sau nu fata virgina, la un moment dat se va rupe...poate fi fata si galeata!:)))) Stai linistit..nu-ti mai bate capul.acum ca te intereseaza asa mult subiectul atei de a naibii nu se va rupe...axeaza-te pe alte kestii cu adevarat importante si vei reusi si s-o rupi...Daca nu mai suporti si nu o mai suporti, du-te frumusel la un medic si nu ti-o rupe tu de nebun, lasa un medic sa faca interventia asta in conditii medicale sigure! Ciao!Sanatate!
0
05-02-2012, ora 20:42
ovydel
Nu este medic/terapeut
ovydel
tanks marimar deci nui chiar asa de importanta ata may mportant e ca putem fute astay principalu atunki sa dam pe ele pussy
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK