despre gripa porcina si vaccin

14-01-2010
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
daca faceti vaccinul eventual va creste rat probabil datorita cipului bagat in vaccin care comunica cu extraterestrii si va controleaza creierele.

sa fim seriosi!!!!
cine toarna numai minciuni si aberatii despre vaccin nici macar nu a citit complet... da contine mercur, tiomersalul este mercur, dar este conservant si este in cantitate atat de mica ca nici macar nu conteaza... ati postat prospectul din alte tari dar nu cel din romania care era destul de clar, il am de la o ruda medic care s-a vaccinat.
si studentii si medicii s-au vaccinat in numar foarte foarte mare!!!

dar in fine, trebuie sa fie si schizofrenici in libertate care sa vada peste tot conspiratii si conducatori diabolici pentru ca altfel ar fi neamuzante forumurile si internetul.

daca cautati google teoria conspiratiei o sa o gasiti legata de orice eveniment cat de cat mai public mediatizat dintotdeauna- deci nu va faceti griji oamenilor, si cei sanatosi la cap duceti-va la vaccin ca e mai bine sa te aperi de gripa de orice fel decat sa stai acasa sa mori visand cipuri (ha cred ca au legat teoria conspiratiei si de premiile oscar)

sunt curioasa cati nebuni se vor lua de acest post al meu... probabil multi multi multi... Multumim Domnului ca mai exista si oameni sanatosi care au ratiune

ca idee nu am luat o de buna cu vaccinul pt ca asa mi a zis cineva... pur si simplu am studiat si am cautat pe net fiecare component si am citit in carti!
5 comentarii
0
14-01-2010, ora 12:03
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu ai decat sa te vaccinezi fata draga ! Insa cu asemenea declaratii naive si aberante in public care nu fac cinste deloc unui psiholog ca tine te faci mai degraba de ras decat sa convingi pe cineva !!!

Cu conspiratiile si extraterestrii de care vorbesti treaba cu vaccinul nu are nimic, cele mai multe ingrediente sunt scrise pe hartia insotitoare iar din stiinta numita TOXICOLOGIE cat si din daunele aparute pana acum pe oameni se stie foarte bine efectul acestor ingrediente toxice din vaccinuri

Cei care fac vaccinele cat si medicii care le administreata nu va avertizeaza (pe medici nici nu-i prea intereseaza toxicologia si efectele nocive ale medicamentelor si vaccinurilor de fapt)

Sub urmatorul link puteţi citi în originalul englez întreaga listă de grozavii (format pdf) din vaccinul anti-porcin de la firma Novartis
http://www.fluscam.com/Vaccine_Package_Inserts_files/Novartis_A-H1N1_2009_Monvalent_VaccinePackageInsert_BasedOn1980Approvalfor%20Fluvirin_UCM182242.pdf


0. Spune-ne si noua cand ai vazut tu sau altcineva din crescatorii de porci un porc cu gripa si de ce gripa de gaina nu a trecut la om ????????????????????

1. Thiomersalul NU este SINGURA substanta nociva din vaccin, ci toate ingredientele sunt EXTREM de nocive.Toate !!!!! Daca diavolul are alege cele mai nocive substante pt. a duana cuiva exact aceste substante le-ar lua pt. efecitivtate maxima !

2. Thiomersalul este o combinatie de mercur cu alte substante si este DE PESTE 20 de ori mai toxica decat mercurul pur, care la randul ei este una din cele mai toxice substante pt. nervi pe care ii distruge in mod sigur !

Vedeti aici un video cu efectul la mercur asupra nervilor. Bagati in youtube "Mercurys Effect on Brain Neurons " sau http://www.youtube.com/watch?v=RNxQc4mkg90

3. Avand in vedere ca formaldehida este conservantul folosit in vaccin (pt. ce de fapt, cand totul este mort si toxic in vaccin ?? ) thiomersalul NU poate fi la randul lui un conservant CACI NU ESTE NICAIERI FOLOSIT CA CONSERVANT !
Stie cineva de ceva care este conservat in mercur ? ( in afara de creierul anumitor persoane in viata 'care cred in vaccinuri fara pic de discernamant ?=

Este ca si cum cineva ar spune ca uleiul este un otet. O minciun evidenta !
De retinut ca formaldehida este o substanta EXTREM de toxica si care este interzisa intre timp in vopsele, lacuri, mancare, orice din cauza toxicitatii ! Dar este bagata direct in sange pe absurdul si ridicolul motiv ca ar un conservant! Si alcoolul de peste 70% este un conservant ideal care tine zeci de ani si fara toxicitatea formaldehidei, de ce oare nu se foloseste acesta ci tocmai una din cele mai toxice substante ca formaldehida ?

4. Pe langa faptul ca nu se arata la oameni lista de ingrediente ale vaccinului de bunavoie (de ce, daca nu este nimic de ascuns ?) un singur vaccin poate cauza MOARTEA sau daune masive ca la tanara Desire Jennings din USA care a facut un singur vaccin antigripal cu thiomersal si multi alti oameni care inca nu au ajuns la TV
Bagati in youtube "Woman Permanently Disabled by Flu Shot"
http://www.youtube.com/watch?v=xpzoAKq8r1w

Daca Dzeu NU va fereste si thiomersalul (care nu este singura toxina puternica din vaacin) ajunge la centri importanti din creier, se poate produce daune f. mari. Un om din 1-3000 primeste astfel de daune imediat vizibile de la vaccine, insa cele mai multe daune MAJORE apara de abia la saptamani si luni mai tarziu.
Un vaccin va aduce intotdeauna daune - din cauza ingredientelor EXTREM de toxice, daune care des nici nu sunt puse pe seama lui sau observate si pe care doctorii le vor atribui la orice altceva numai la vaccinul recomandat sau facut mai inainte de ei nu ! In Germania sunt in fiecare an cateva sute de procese din cauza daunelor evidente aduse de vaccinuri la copii mici si in care NICI un doctor nu-si recunoaste greseala.

Un vaccin mai sunt multe porcarii : celule de maimute, celule de fetusi morti, microbi modificati genetic,
hodroxid de aluminiu (face alzeimer si parkinson), etc.

5. Toţi cei care s-au mai ocupat cu tema vaccinuri ştiau despre pericolele lor: sindromul Guillain-Barre, vasculită, şoc anafilactic şi chiar moartea. Ceea ce este aici nou, este faptul că Novartis însuşi recunoaşte toate aceste posibile efecte negative. Doamna Geanina doreste sa contrazica chiar producatorul la astfel de vaccinuri !

-
Uitati-va si la filmele puse aici sa vedeti ca toti medicii cu cap va spun sa nu faceti vaccinul:
forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=126id_cat=30id_prod=37740anc=132144
-

Au aparut în Internet instrucţiunile ce însoţesc vaccinul H1N1 2009 monovalent produs de Novartis. În ele se poate citi că vaccinul respectiv se bazează pe un vaccin anterior denumit Fluvirin şi că respectivul vaccin poate produce o serie de efecte secundare grave şi poate aduce o serie de prejudicii sănătăţii, precum sindromul Guillain-Barre, vasculită, şoc anafilactic şi chiar moartea.

Toţi cei care s-au mai ocupat cu tema vaccinuri ştiau deja aceste lucruri. Ceea ce este aici nou, este faptul că Novartis însuşi recunoaşte toate aceste posibile efecte negative.

Data de pe hartia respective este SEPTEMBRIE 2009, deci practic cel mai nou vaccin.

Sub urmatorul link puteţi citi în originalul englez întreaga listă de grozavii (format pdf):
http://www.fluscam.com/Vaccine_Package_Inserts_files/Novartis_A-H1N1_2009_Monvalent_VaccinePackageInsert_BasedOn1980Approvalfor%20Fluvirin_UCM182242.pdf

Printre altele, gasim urmatoarea informative: copii între 4-8 ani vor primi două vaccinuri a 0, 5 ml la interval de o lună. Adulţii şi copii de peste 10 ani vor primi doar o doza de 0, 5 ml.

Asta probabil pentru ca să le intre ălora mici (şi obraznici) chestia asta bine "în cap".

De asemenea în hartia respective se poate citi (eu unul am facut-o cu groază) că o doza de 0, 5 ml conţine Thiomersal ca si conservant (vezi în virus-Mania Cap.VII articolul lui Robert Kennedy referitor la Thiomersal), despre care se stie ca are în componenţă mercur (25 de micrograme). Mercurul este o otravă extrem de toxică pentru sistemul nervos, şi de aceea nu ar trebui folosit. Datorită acumulării de mercur din mult prea multele vaccinuri administrate copiilor se presupune că apar o serie de deficienţe cum sunt de exemplu autismul. (nota scarface: thiomersalul este o combinatie de mercur de cateva zeci de ori mai toxica decat mercurul pur, care e si asa foarte toxic! )

Iata o inşiruire pe scurt din lunga listă de efecte nedorite:
dureri la locul vaccinarii, iritaţii şi umflături, frisoane, febră, epuizare, astenie, edeme pe faţă, dereglări ale sistemului imunitar, reacţii hipersenzitive care pot duce la stări de şoc şi chiar la deces, dereglări ale inimii şi sistemului circulator, vasculită, leşinuri, deranjamente digestive, diaree, greaţă, vomă, dureri abdominale, dereglări ale sângelui şi limfei până la paralizie, daune aduse creerului şi.... lista este mult prea lungă.

Şi pentru ce toate acestea? Pentru o gripă (porcească) care până acuma evoluează mai blând decât normalele gripe sezoniere. Pai mai bine fac o gripă, stau 7 zile acasa sub plapumă cu cana de ceai langă mine, şi nu mă doare capul.

Înca o data, cine este atât de inconştient să-şi facă singur, cu mâna lui, aşa ceva, înseamnă că merită ....
Nota 10 la Lucru Manual.

Qui bono (cui foloseste, n.s.)pentru a se face o astfel de isterie dintr-o gripă normală?
Qui bono pentru a se vaccina întreaga populaţie, ba chiar forţat?
Qui bono pentru ca deja de un an de zile politicienii, concernele farma şi autorităţile de
sănătate să ne pregătească de o "iminentă pandemie care va duce la dispariţia umanităţii"?
Qui bono de pe urma deja anunţatei mutaţii viitoare a virusului? Ăştia-s mai tare ca Mama
Omida, le stiu pe toate dinainte. Dar cu ce scop?
Qui bono?

Mi se pare evident că aici nu-i vorba de sănătatea noastră, ci de cu totul altceva.
De buzunarul lor!
-

Un om de stiinta care a lucrat cu vaccinuri spune:

" Pentru ca vaccinul, in mod evident, actioneaza in corp o perioada lunga dupa administrare. Reactiile la vaccin pot fi graduale. Deteriorarea poate fi graduala. Probleme neurologice se pot dezvolta in timp. De fapt aceste probleme apar chiar si in conformitate cu analizele conventionale. Deci de ce sa nu fie la fel si cu vaccinurile? Daca otravirea chimica poate aparea gradual, de ce nu ar fi la fel si cu un vaccin care contine mercur?"

"Andrew Wakefield, medicul britanic care a descoperit legatura intre vaccinul MMR si autism a fost concediat din pozitia pe care o avea la spitalul din Londra.

A: Da. Wakefield a facut un serviciu extraordinar. Corelarile sale intre vaccine si autism sunt uluitoare. Poate ca stii ca sotia lui Tony Blair este implicata in tratamentele alternative. Exista posibilitatea ca vacinul MMR sa nu fi fost administrat copilului lor. Recent Blair a evitat intrebarea in interviurile de presa si a parut pur si simplu sa obiecteze fata de invazia in viata personala de familie. Oricum, cred ca sotiei lui i-a fost pusa botnita. Cred ca daca ar avea o sansa, ar declara ca este alaturi de familiile care au copii ce au suferit sever din cauza vaccinarii cu MMR.

Cititi interviul tot cautand pe google:
"O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA."
0
14-01-2010, ora 12:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pentru cei care face vaccinuri de orice fel. Inaintea vaccinării
cereţi medicului să vă semneze următoarea declaraţie.

Certificat medical în vederea vaccinării

Eu, subsemnatul medic, declar pe proprie răspundere că

vaccinul.

numele firmei producătoare a vaccinului.

este administrat ca vaccin preventiv contra următoarelor afecţiuni contagioase:.

şi că nu conţine impurităţi de nici un fel.


Acest vaccin îl administrez astăzi lui :

Prenume, Nume :.

Adresa :.

Data naşterii :.

La data administrării vaccinului, vaccinatul era sănătos, lucru de care m-am asigurat în urma unui control medical amănunţit. Asigur persoana vaccinată că nu va avea nici un fel de dureri, dereglări neurologice sau alergice.

De asemenea garantez că administrarea vaccinului este complect nepericuloasă pentru viaţa şi sănătatea vaccinatului, că nu produce daune directe sau indirecte şi că nu provoacă afecţiuni cum ar fi: paralizie, daune creerului, orbire, tuberculoză, cancer atât la locul de aplicare a vaccinului cât şi în alte părţi ale organismului vaccinatului, daune ale rinichilor, inflamaţii ale ficatului (hepatite), diabet, ş.a.m.d. cu sau fără cauzare de moarte.

Garantez de asemenea că vaccinul asigură protecţie contra afecţiunii pentru care este administrat. Dacă totuşi afecţiunea contra căruia administrez astăzi acest vaccin va apare în următoarea perioadă de timp, voi suporta şi prelua în răspunderea mea de bună voie şi fără vreo acţiune judiciară daunele provocate prin aceasta sus-numitului vaccinat.

Dacă datorită vaccinului administrat astăzi vor apare în viitor prejudicii psihice sau fizice mă oblig să preiau asupra mea în totalitate prejudiciile precum şi costurile cauzate vaccinatului sau familiei acestuia, fără a fi necesară o acţiune în instanţă din partea acestora.

Înaite de administrarea vaccinului au fost făcute cunoscute vaccinatului, părinţilor sau tutorilor acestuia, compoziţia exactă a vaccinului, toate eventualele şi posibilele efecte secundare ce pot apărea ca urmare a vaccinării şi le-a fost înmânate instrucţiunile de folosire ale preparatului, aflate în ambalajul original al acestuia.


Localitatea. Data.


Mai jos aveţi aceast certificat ca şi document pdf pentru a-l putea descărca.
http://00979.retail1.c4pserver.de/system/content/doculink/download.php?id=8
-

As dori sa vad medicul care semneaza asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
14-01-2010, ora 16:21
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
EVIDENT SCRIE IN PROSPECT ABSOLUT ORICE EFECT POSIBIL!
0
14-01-2010, ora 16:32
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
producatorii trebuie sa scrie orice efect aparut vreodata la niste medicamente- daca unui om dintr-un milion i s-a umflat degetul trebuie sa scrie acest lucru, nu au voie sa ascunda. dar sunt reactii extrem de rare si neintalnite in mod curent!

si doctorii sunt interesati de toxicologie pentru ca se intalnesc tot timpul cu ea

dar exact cum am spus si a fost demonstrat de cele de mai sus... cine a raspuns a confirmat exact ce zic eu

http://en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal

The very small amount of formaldehyde that is left over in the vaccines that are given to kids is less than the amount naturally found in children and much less than that amount safely given to animals in research studies.

cantitatea acestor conservanti in vaccine este de mii de ori mai mica decat orice cantitate toxica si se elimina foarte rapid!

maxim cea mai grava reactie cu care te poti intalni la o vaccinare de orice fel este reactia alergica= care este totusi destul de rara, si cum majoritatea vaccinarilor se fac totusi intr-un mediu cat de cat medical- persoana poate sa primeasca ajutor usor. stiti vreun caz ACUM in romania de reactii negative la toata aceasta populatie vaccinata? reactii negative severe asa cum va laudati? nu o biata febra musculara si o durere locala?

din nefericire psihologia de masa- contaminarea cu informatii negative si de tip paranoid functioneaza mai repede decat orice ratiune si de aceea e posibil ca multa lume sa va creada inital... desi cei mai multi nu.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_conspiracy_theories teoriile conspiratiilor- doar cateva din ele... si or sa se adauge in fiecare an multe si multe
0
16-01-2010, ora 08:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Experienta trista din trecut si prezent ne invata cu totul altceva decat parolele pe care le repetati cu privire la efectele nocive ale produselor industrei farmaceutice. Din acuza acestor "conspiratii", cum le numesti tu au murit deja sute de mii de oameni in mod real si ireversibil, lucruri scrise in ziare si bine cunoscute pt. oamenii interesati si infoarmati.

Aratati-mi doctorul care inainte de vaccin va arata lista insotitoare a vaccinului si va clarifica despre posibilele efecte grave scrise pe aceasta !

Medicamente vechi, care sunt in circulatie de decenii si nu au fost supuse nici unui test, se vand mai departe in unele tari, desi acolo unde au fost testate ele au fost interzise. Pana in anul 1978 industria farmaceutica nu era nevoita sa probeze in nici un fel ca medicamentele produse. Efectul lor nu era dovedit ci numai promis.

Scandaluri socante legate de medicamente din trecut:


* Vaccinul HEXAVAC folosit din anul 2000, cu care au fost vaccinati deja 1, 5 milioane de copii in Germania a fost scos in anul 2005 de pe piata fiindca "nu functioneaza cum s-a asteptat si nu ofera protectie". Asta e declaratia oficiala, probabil ca producea boli sau moarte evidenta. Mortii si cei ramasi bolnavi pe viata din cauza vaccinurilor nu prea apar in presa. Si in Romania a fost folosit acest vaccin, dar acum este retras de pe piata.

* Vaccinul impotriva bolilorde capuse, TicoVac, singurul vaccin de acest gen pentru copii, a fost scos in 2006 de pe piata fiindca producea febra puternica si efecte secundare masive.

* Sprayul pentru astm Isoproterenol, comercializat sub numele de Isuprel, a ucis in anii "˜60 in jur de 3500 de pacienti. Cu toate acestea el se comercializeaza in continuare in tara noastra si este prescris in diverse afectiuni ale inimii.

* Medicamentul Stilbestrol a fost dovedit ca producand tumori uterine si mamare la femei si a fost scos de pe piata in unele tari europene. In Romania este produs si comercializat de patru companii farmaceutice: Amniocen, Farmacom, Imedica, Mediplus Exim.

* Un scandal legat de cunoscutul Paracetamol a avut loc in Anglia in 1971. 1500 de pacienti au fost internati in spital in dupa ce au luat Paracetamol. Cei mai multi au avut probleme si mai mari in spital din cauza tratamentului ulterior.

* In SUA medicamentul Orabilex a creat boli de rinichi care au dus la moarte.

* Somniferul Contergan a facut ca zeci de mii de copii sa se nasca degenerati fizic. In Germania, in anul 1958 producatorul acestui "medicament" a trimis peste 40.000 de scrisori la doctori convingandu-i ca acesta este cel mai bun somnifer pentru gravide si mame care alapteaza copii. In ciuda scandalului legat de Contergan concernele farmaceutice au continuat sa vanda otravuri la gravide si copiii. In 1978 s-a facut cunoscut public ca medicamentele Primodos, Amonorn, Duogynon, Bebendox si Bndectin au condus la malformatii ale noilor nascuti.

* In 1970 au fost scoase de pe piata tranchilizantele Pronap si Plaxin pentru ca produceau moartea noilor nascuti.

* Trilergan a fost confiscat de politie in 1975 in Italia pentru ca producea hepatita (deci hepatita nu vine neaparat de la un virus, asa cum se crede).

* Flamanil, un medicament reumatic, a fost retras in 1976 de pe piata, dupa ce s-a constatat ca duce la pierderea constiintei. Acest medicament se comercializeaza in continuare in Spania.

* In 1979 a fost recunoscut in mod oficial ca Valium creaza dependenta, chiar si in doze mici. Mai mult de 15% din americanii adulti luau regulat Valium.

* Inhibitorii de apetit Preluin si Maxiton au fost scosi de pe piata in Germania dupa ce s-a constatat ca afectau grav inima si sistemul nervos.

* Medicamentul pentru afectiuni ale inimii Eraldin, prescris intre 1970 si 1975 la un numar de peste 100.000 de britanici, a cauzat daune la ochi si intestine, precum si numeroase decese. Eraldin exista in farmaciile romanesti.

* S-a constatat ca antinevralgicul Phenacitin, care s-a vandut in lume sub 200 de nume diferite, impiedica functia rinichilor, chiar distrugandu-i complet, produce tumori la rinichi si distruge globulele rosii din sange. Un alt antinevralgic, Amydorphirin a fost interzis in peste 160 de tari (nu in toate, in multe se mai vinde inca) fiindca impiedica formarea celulelor albe din sange, ceea ce conduce la moarte. Antinevralgicele si antireumaticele Tanderil si Butazoludin (Ciba-Geigy) au condus in intreaga lume la moartea a peste 10.000 de pacienti.

* Unul dintre cele mai populare medicamente din Romania, algocalminul, este unul dintre cele mai otravitoare remedii de pe piata. Algocalminul este interzis in marea majoritate a tarilor si drastic restrictionat in restul statelor. Medicii spun ca medicamentul poate provoca o boala fatala, care distruge celulele din maduva osoasa, aflate in stransa legatura cu celulele sangvine. Din cauza lipsei de informare, romanii profita de pretul accesibil al medicamentului, cumparandu-l la scara larga, chiar daca in tari precum Belgia, acesta este trecut la categoria otravuri.

* In 1978 medicamentul complet nefolositor Oxichinolin, prescris in probleme digestive, a provocat un scandal mondial: peste 30.000 de oameni au orbit ori le-au paralizat picioarele dupa administrarea sa. Acest medicament a provocat si numeroase decese (peste 1000 numai in Japonia).

* In 1977 a fost retras de pe piata Phenformin, un medicament pentru diabetici, dupa ce facuse peste 1000 de victime in fiecare an!

* Rasperpin, medicament impotriva hipertensiunii, creste de trei ori riscul de cancer la san, creeaza cosmaruri si depresii si se banuieste ca produce tumori la creier, la hipofiza, la piele, la ovare si la uter.

* New York Post a scris ca peste 852 pacienti carora le-a fost injectat medicamentul pentru inima Epinepheren au decedat.

* "Daily Telegraph" a facut cunoscut in 1983 ca anestezicul Hypnomidate a condus intr-un spital de urgenta din Glasgow la o crestere rapida a deceselor. Medicii au refuzat insa sa publice numarul deceselor in randul celor care au urmat tratamentul cu acest medicament. In Romania inca se mai foloseste in spitale, anestezic administrat ca solutie injectabila.

* In 1983 au fost publicate in Suedia dosare secrete de la firma Ciba-Geigy din care reiese ca concernul era informat de moartea la peste 1182 presoane din cauza antireumaticului Butazolidin si Tanderil. Dupa alte surse cifrele adevarate ale deceselor din urma acestor medicamente este de peste 10..000. La noi in tara se comercializeaza inca Tanderil ca medicament antireumatismal.

* New York Times a scris in 1984 ca medicamentul Selacryn 1980 a fost retras de pe piata dupa ce au fost recunoscute peste 510 cazuri de distrugere a ficatului si de moarte.

* Dupa ziarul Guardian din 4 ianuarie 1985, medicamentul impotriva infectiilor cu ciuperci Nizoral a condus la 5 decese si la 77 de cazuri grave de boala.

* In martie 1985 ziarul Neue Presse, a raportat ca Fansidar, medicament impotriva malariei, a condus la boli de piele grave, cu pericol de moarte. In Romania medicamentul este recomandat de medicii parazitologi pentru tratarea toxoplasmozei. Se comercializeaza in farmacii.

* In iulie 1985 ziarul Guardian scrie ca somniferele Largactil au fost scoase de pe piata pentru ca au condus la disfunctii grave ale creierului. Substanta cunoscuta si sub numele de largactil sau torazina este un neuroleptic de veche generatie, utilizat inca in unele spitale de psihiatrie. Acesta are efecte dezastruoase asupra organismului. Cifra victimelor se ridica la un milion de oameni care s-au imbolnavit de dischinezie, dereglari ale aparatului locomotor sau au pierdut pentru totdeauna capacitatea de a controla muschiul limbii sau intregul corp.

* In decembrie 1985 concernul Ciba-Geigy a fost pus in situatia de a recunoaste public ca a falsificat datele de la 46 de antibiotice si de la alte medicamente atunci cand au fost cerute de Ministerul Sanatatii.

* In mai 1985 autoritatile din SUA si Marea Britanie au interzis prescrierea de hormoni care stimuleaza cresterea, pentru ca pacientii care ii folosesc se imbolnavesc de infectii nevindecabile, chiar la multi ani dupa aceea. Hormonii respectiv au fost obtinuti din creierul mortilor!

* In decembrie 1985 Guardian a raportat ca antidepresivele Merital si Nomifensin produc oprirea rinichilor, anemie si pneumonie. Nomifensin este prescris in Romania in cazurile consumatorilor de droguri. Tot in decembrie 1985 acelasi ziar a raportat ca peste 2000 de oameni s-au imbolnavit din cauza medicamentului Felden administrat pe cale rectala. Acest medicament se gaseste azi in farmaciile romanesti. 77 de pacienti au murit, aproape toti din cauza ruperii si sangerarii intestinelor. Concernul Pfitzer (producatorul Viagra) a declarat ca si mai inainte ca acest medicament este "suportat bine" de pacienti.

* Medicamentul Vioxx al Firmei Merck pentru artroza si dureri la incheieturi luat de peste 120.000 de pacienti in Germania a fost scos in octombrie 2004 de pe piata fiindca producea atac de inima si boli de inima. Desi firma stia de efectele negative cauzate de acest medicament cu mult timp inainte, nu au retras medicamentul de pe piata decat in 2004, la presiunea autoritatilor. Acest medicament a fost retras si de piata romaneasca.

* Antiinflamatorul Prexige al companiei Novartis impotriva artritei a fost scos de pe piata in august 2007 fiindca mai multi pacienti au murit dupa ce l-au luat. Medicamentul Bextra pentru artrita de la Firma Pfizer a fost scos de pe piata in 2005 din cauza riscului major de atac de cord si congestie cerebrala. Aceste medicamente nu au autorizatie de punere in vanzare pe piata in Romania.

* Zelmac, medicament impotriva afectiunilor digestive, care se vinde in Romania la ora actuala, produs de compania Novartis, a fost scos de pe piata in Germania in aprilie 2007, desi nici macar nu fusese aprobat inca, fiind folosit ilegal de catre doctori in scopul testarii lui pentru industria farmaceutica.

* Un scandal foarte mare cu multe victime: Lipobay, un medicament care scade colesterolul, a fost scos in 2001 de pe piata. Acesta cauzase sute de decese. Concernul Bayer, care l-a produs a fost dat in judecata de peste 1000 de ori datorita acestui medicament.

* Thyreotom forte, un medicament pentru suplimentarea aportului de hormoni tiroidieni la pacienti cu hipotiroidie a fost scos de pe piata in Germania in 2005. In Romania in continuare este prescris de medici si se gaseste in farmacii.

* Ketotifen, un medicament pentru tratamentul de lunga durata in astmul bronsic alergic sau cu componenta alergica, bronsita alergica si tulburari astmatice a fost scos in 2006 de pe piata in Germania, din cauza efectelor secundare. In Romania se gaseste in farmacii.

* Terfenadin, antialergic, a fost scos de pe piata in mai multe tari europene. In Romania se gaseste sub denumirea de Histadin, un sirop folosit in tratamentul simptomelor multor afectiuni alergice si in prevenirea si tratamentul reactiilor alergice la transfuzia de sange.

* Tenuate Retat - un medicament care scade pofta de mancare, a fost scos de pe piata in Germania in anul 2000.

* Merzol, medicament pentru alergie solara a fost scos de pe piata in 2005 din cauza efectelor secundare grave.

* FDA a recomandat in 2000 firmei Glaxo-Wellcome sa scoata de pe piata medicamentul Lotronex pentru intestine, din cauza mortii unor pacienti care au luat acest medicament.

* Exanta, bazat pe substanta Ximelatragan si aprobat din 2004 impotriva trombozelor a fost scos de pe piata in februarie 2006 in Germania din cauza efectelor negative grave asupra ficatului. Acest medicament nu a fost comercializat la noi.

* Trovan, antibiotic, a cauzat morti si vatamari grave, astfel incat a fost scos de pe piata dupa un singur an de zile. Desi la testele dinainte de aprobare se constatase ca Trovan dauneaza ficatului, Firma Pfizer nu a considerat ca este periculos. Comentariul Firmei: "Trovan a fost cel mai bine testat medicament de pe piata, cu mult mai bine decat penicilina de exemplu". Oare cati morti si bolnavi creeaza medicamentele care nu sunt testate asa de bine, daca unul testat asa de bine duce la moartea pacientilor fiind interzis dupa un an? Legat de acelasi medicament, autoritatile nigeriene au dat in judecata Pfizer si acuza compania farmaceutica de implicarea in moartea unor copii carora li s-a administrat Trovan, in perioada in care acest medicament nu era inca aprobat, in timpul unei epidemii de meningita.

* Parkinsan, medicament impotriva maladiei Parkinson, de la Firma Byk Gulden, vandut de peste 130.000 de ori pe an, creeaza dereglari mari ale ritmului cardiac, care pun in pericol viata pacientilor care il folosesc. Se cerceteaza daca va fi interzis.. Firma se scuza cu citatul "Functionarea si siguranta lui au fost dovedite prin studii".

* Despre Urethan medicii spun ca vindeca leucemia. S-a constatat insa ca el creeaza cancer la ficat, plamani si maduva oaselor.

* Methotrexat, de asemenea impotriva leucemiei, a produs tumori si a dus la anemie grava si ruperea intestinelor. In Romania este comercializat si prescris in reducerea dureriilor si a tumefactiilor articulare.

* Mitothan, un alt medicament impotriva leucemiei, duce la moartea rinichilor secundari. La noi se gaseste sub numele de Lysodren si este utilizat pentru tratamentul cancerului stratului exterior al glandei suprarenale. Este produs de laboratarele Hra Pharma - Franta.

* Antibioticul Isoniazid duce la moartea ficatului. Acesta este comercializat in Romania.

* Antibioticul Kanamyzin produce insuficienta renala si ataca nervii auzului.

* Bismut, medicament prescris impotriva diareii si chiar si a constipatiei (sic!) produce intoxicatii grave. In Franta au fost cunoscute mai multe mii de astfel de cazuri.

* In 1984 ziarul Daily-Mail a reportat ca medicamentul impotriva acneei, Roacutan, medicament care se prescrie si in prezent, a condus, la jumatate din copiii mamelor care l-au luat in timpul sarcinei, la malformatii foarte grave. Roacutan este prescris in continuare de doctorii romani.

Chloromycetin distruge ireparabil măduva oaselor sau provoac leucemie, credeţi oare că el ar mai lua acest medicament ?
In anul 1976 s-au prescris (in USA) peste 500.000 de reţete pentru acest medicament"

· 1500 de pacienti au fost internaţi în spital în Anglia 1971 după ce au luat Paracetamol. Cei mai multi au avut daune şi mai mari în spital din cauta tratamentului ulterior.

· în USA medicamentul Orabilex a creat boli de rinichi care au dus la moarte

· Medicamentul MEL/20 a creat boli la ochi, boli psihice grele şi cel putin 366 de victime

· Somniferul Contergan a facut în Germania şi în alte ţări zeci de mii de copii degeneraţi fizic. În anul 1958 producătorul acestui "medicament" a trimis peste 40.000 de scrisori la doctori convingându-i ca Contergan este cel mai bun somnifer pentru gravide şi mame care alăptează copiii. Scandalul nu s-a terminat cu aceasta, concernele farmaceutice au continuat să vândă aceasta toxina la gravide şi copiii.

In 1978 s-a făcut cunoscut că medicamentele Primodos. Amonorn, Duogynon, Bebendox şi Bndectin au condus la malformaţii ale noilor născuţi


· În 1970 au fost scoase de pe piaţă medicamentele pentru liniştire Pronap und Plaxin căci produceau moartea noilor născuţi

· Trilergan a fost confiscat în 1975 de poliţie în Italia căci producea hepatita (deci hepatita nu vine neaparat de la un virus aşa cum se crede)

· Flamanil, un medicament reumatic, a fost retras în 1976 de pe piaţă, după ce s-a constatat că conduce la pierderea conştiintei.

· In 1979 a fost recunoscut în mod oficial că Valium face dependet chiar şi în doze mici. Mai mult de 15% din americnii adulţi luau regulat valium.

· Inhibitorii de apetit Preluin şi Maxiton au fost scoase de pe piaţă după ce s-a constatat că produceau daune grave la inimă şi sistemul nervos.

· Eraldin a cauzat daune la ochi şi intestine şi multi morţi în 1976

· S-a constat că antinevralgicul Phenacitin, care s-a vândut sub 200 de nume diferite, împiedica funcţia rinichilor, că distrugeau complet rinichii, produceau tumori la rinichi şi distrugeau globulele roşii din sânge.

· Un alt antinevralgic, Amydorphirin s-a interzis în peste 160 de ţări ( nu în toate, în multe se mai vinde încă) fiindcă împiedica formarea celulelor albe din sânge, ceea ce conduce la moarte

· Antinevralgicele şi antireumaticele Tanderil und Butazoludin (Ciba-Geigy) au condus în întrega lume la moartea la peste 10.000 de pacienţi.

· In 1978 medicamentul complet nefolositor Oxichinolin, prescis la probleme digestive a făcut un scandal global:peste 30.000 au orbit sau au primit pareză în picioare, peste 1000 au murit numai în Japonia

· În 1977 a fost retras de pe piata Phenforminul pentru diabetici după ce facuse 1000 de victime în fiecare an !

· Rasperpin, împotriva la hipertensiune creşte riscul de cancer la sân de trei ori, creează coşmare şi depresiuni şi se bănuieşte că face tumori la creier, la hipofiză, la piele, la ovare şi la uter

· New York Post a scris ca peste 852 pacienţi cărora le-a fost injectat medicamentul de inimă Epinepheren au decedat

· Daily Telegraph a raportat şi avertizat în 1983, despre medicamentul Hypnomydat care a condus într-o staţiune de urgenţă din Glasgow la o creştere rapidă a deceselor. Medicii au refuzat însă să publice cifrele morţilor ca urmare a tratamentului cu acest medicament.

· In 1983 au fost publicate în Suedia dosare secrete de la firma Ciby-Geigy din care reiese că concernul era informat de moartea la peste 1182 presoane din cauza antireumaticului Butazolodin si Tanderil. După alte surse cifrele adevărate ale deceselor din urma acestor medicamente este de peste 10.000.

· New York Times a scris în 1984 ca medicamentul Selacryn 1980 a fost retras de pe piaţă după ce au fost cunoscute peste 510 cazuri de distrugere a ficatului şi de moarte

· După ziarul Gardian din 4. 1. 85 medicamentul împotriva la infecţii cu ciuperici Nizoral a condus la 5 decese şi la 77 de cazuri grave de boală.

· Im martie 1985 ziarul -Neue Presse-, a raportat că Fansidar, împotriva la malarie a condus la boli grele de piele cu pericol de moarte.

· In iulie 1985 ziarul Guardian scrie că somniferele Largactil au fost scoase de pe piaţă căci au condus la daune grave ale creierului. Cifra victimelor: după o calculaţie simplă peste 38 milioade de oameni care au primit dischinezie, dereglări ale mişcării şi peste 25 de milioane au pierdut pentru totdeauna capacitatea de a controla muşchiul limbii sau în multe cazuri a întregul corp.

· In decembrie 1985 a ajuns cunoscut faptul că concernul Ciba-Geigy a trebui să recunoască că datele de la 46 de antibiotice şi de la alte medicamente au fost falsificate atunci când auf fost cerute de ministerului sănătăţii.

· In mai 1985 autoritătile din USA şi Marea britanie au interzis prescrierea de hormoni care stimulează creşterea căci pacienţii care le luau se îmbolăvesc chiar la mulţi ani după ce le-au luat de infecţii nevindecabile. Hormonul a fost obţinut din creierul morţilor!

· In decembrie 1985 Guardian a raportat că Merital şi Nomifensin produc oprirea rinichilor, anemie şi pneumonită

· Tot în dec. 1985 acelaşi ziar a raportat că peste 2000 de oameni s-au îmbolnăvit din cauza medicamentului Felden. 77 de pacienţi au murit, aproape toţi din cauza la ruperii şi sângerrii intestinelor. Concernul Pfitzer, (producătorul la Viagria) a declarat ca şi mai înainte că acest medicament este "suportat bine" de pacienţi.

· S-a constatat că barbituratele nu alină insomnia, ci o fac şi mai acuta.

· Medicamentul Bextra pentru artrită de la Firma Pfizer a fost scos în 2005 de pe piaţă

· Zelmac a fost de pe piata în Germania în aprilie 2007 deşi nici măcar nu fusese aprobat încă, fiind folosit ilegal de doctori în
scopuri de testare pentru industria farmaceutica

· Un scandal foarte mare cu multe victime: Lipobay, un medicament care coboară colesterina a fost scos în 2001 de pe piaţă. Sute de decese sunt anunţate din cauza la Lipobay, peste 1000 de dari în judecată împotriva concernului Bayer au fost anunţate, în mare parte
în USA

· Thyreotom forte - hormon pentru glanda toroidă a fost scos de pe piaţă în Germania în 2005.

· Ketotifen a ost scos în 2006 de pe piaţă, din cauza efectelor secundare.

· Terfenadin, antialergic, a fost scos de pe piată

· Tenuate Retat - un medicament care scade pofta de mâncare a fost scos de pe piata în Germania în anul 2000.

· Merzol, medicament pentru alergie solară a fost scos de pe piaţă în 2005 din cauza efectelor secundare grave

· FDA a recomandat în 2000 Firmei Glaxo-Wellcome să scoată de pe piată medicamentul Lotronex pentru intestine din cauza

morţii unor pacienţi care au luat acest medicament.

· Exanta, bazat pe substanţa Ximelatragan şi aprobat din 2004 împotriva la tromboze a fost scos de pe piaţă în
februarie 2006 în Germania din cauza ca făcea daune mari la ficat.

· Trovan, antibiotic a cauzat decese şi daune grave la pacienţi şi a fost luat de pe piata după un singur an de zile. Deşi la testele dinainte de aprobare se constatase ca Trovan face daune la ficat, Firma Pfizer nu a considerat că este periculos: Comentariu Firmei: "Trovan a fost cel mai bine testat medicament de pe piaţă, cu mult mai bine decât penicilina de exemplu". Oare câţi morti şi bolnavi creeaza medicamentele care nu sunt testate aşa de bine, dacă unul testat aşa de bine cauzează morti şi este interzis deja după un an ?

· Parkinsan, medicament împotriva la parkinson de la Firma Byk Gulden, vândut de peste 130.000 de ori pe an creează dereglari de ritm mari care pun în pericol viaţa. Se cercetează dacă să fie interzis. Firma se scuză cu citatul "Funcţonarea şi siguranţa lui au fost dovedite prin studii".

· Urethan ar vindecar chipurile leucemia. S-a constatat însă ca el creează cancer la ficat, plămâni şi măduva oaselor.

· Methotrexat, de asemena împotriva la leucemie, a creeat tumori şi a înlesnit anemia gravă şi ruperea intestinelor

· Mitothan, un alt medicament împotriva la lecuemie duce la moarte rinichilor secundari.

· Antibioticul Isoniazidduce la moartea ficatului

· Antibioticul Kanamyzin produce insuficieţă renală şi atacă nervii auzului

· Bismut, o toxina chimica cunoscuta se da ce medicament dat împotriva la diaree şi chiar şi la constipaţie (sic!) produce intoxicaţii grave. In Franţa au fost cunoscute multe mii de cazuri

· In 1984 ziarul Daily-Mail a reportat că medicamentul împotriva la acnee Roacutan, medicament caree se prescrie şi în ziua de azi, a condus la jumătate din copiii mamelor care l-au luat în timpul sarcinei la malformaţii foarte grave.


La televiziunea germana si in massmedia a aparut pe data de 31.08.2007 ştirea că un medicament a fost interzis după ce a fost folosit cu hărnicie timp de peste 40 de ani si anume siropul de tuse si pastile pentru tuse cu substanţa "Clobutinol", care s-a constatat că produce dereglări ale bătăii inimii. Pastilele au nume diferite în fiecare ţară. In Germania se numesc Silomat, Clobutinol, STADA, Tussed, Rofatuss, Nullatuss.

In anul 1998 au fost scoase de pe piaţă în USA 19 medicamente datorită efectelor secundare grave.
Asta înseamnă pe şleau: moarte şi boli grave induse de aceste medicamente.

În general numai moartea evidentă sau daune majore duce la interzicerea unui medicament. Rareori ajung simptome mai putin grave decat decesul evidenta la sute de oameni pentru a interzice un medicament şi aceasta se face în regulă de abia după decenii de folosire, aşa cum a fost de exemplu în cazul siropului de tuse cu Clobutinol.

Aici trebuie remarcat însă, că chiar şi în cazurile de interdicţie in anumite tari medicamentele continuă să fie fabricate şi vândute mai departe în alte ţări, interdicţia fiind valabilă doar în ţara în care există victime şi în care autoritatile responsabile au luat măsuri.

Ca urmare, medicamente interzise în Anglia sau Germania se vând mai departe în USA, Africa sau alte ţări sau invers. Deci industria farmaceutică vinde mai departe substanţlee care produc boli şi moarte, deşi SE STIE foarte bine de acest lucru.

Concernele nu au nici cea mai mica raspundere morala fiind interesate numai să câştige cât mai mulţi bani din vânzarea de medicamente facute preturi cat mai mici.

Iar doctorii care cred orbeste in astfel de promisiuni sunt iresponsabili.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: