despre imunitate.. rosu in gat, bronsita

21-10-2009
user59584
Nu este medic/terapeut
user59584
Buna ziua, am un baietel de 2 ani si deja a facut aprindere la plamani de 2 ori, odata la 1 an..iar acum la 2 ani, iar intre mereu rosu in gat sau bronsita, la inceput primea siropuri antibiotice si nu prea isi faceau efectul, si ma chinui foarte mult sa-i dau orice fel de siropuri, am incercat in toate feluriile si nu vrea nicicum sa le ia, i-am bagat pana si in ceai sau suc dar simte...i le dau cu forta ca e musai..ce m-ar interesa e sa stiu ce fel de sirop sau picaturi pt intarirea imunitatii sa-i dau..sa se mai intareasca, sa nu mai fie asa sensibil, am incercat anul trecut in iarna septilin sirop de la himalaya, i-am dat 3 luni si nu mi-a fost bolnav.ma intrebam daca exista ceva mai bun, as dori un sfat si in legatura cu alimentatia, ce sa-i dau sa se mai intareasca sistemul imunitar, va rog mult..
5 comentarii
0
21-10-2009, ora 14:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atata vreme cat ii distrugeti sistemul imunitar cu medicamente chimice si antibiotice va fi greu sa reparati in acelasi timp ! Acel sirop nu e musai deloc si ii faceti rau fara sa va dati seama numai fiidnca credeti ca este musai.

1. Mergeti cu copilul la un medic homeopat care ii poate gasi un remediu mai eficient pentru intarirea sistemului imunitar decat ce doriti sa gasiti dvoastra. Nimic nu se compara cu homeopatia.
2. Copilul pare sa fie, ca cei mai multi copii care fac asa ceva. prea aprins la fire si afectat de caldura. Incercati sa evitatati sa se supere/enerveze cat si sa-l incotasmaniti prea tare sau sa stea prea mult langa sobe/locuri fierbinti
3. Evitati in totalitate carnea de porc, iutelile, mustarul, laptele omogenizat din alimentatie
0
05-11-2009, ora 17:59
andrea
Nu este medic/terapeut
andrea
buna, va rog ajutati-ma si pe mine, as vrea sa stiu daca este posibil ca din cauza cainelui sa iti scada imunitatea sau sa ai ceva glanda care sa tot creasac in gat tot din cauza cainelui?deoarece soacra mea este obsedata de ideea ca din cauza cainelui, ei ii scade imunitatea si ca ii creste ceva glanda in gat, eu una nu am mai auzit asa ceva dar nu stiu la ce medic s-o trimit sa se lamureasca si ea ca tot ce crede ea e de fapt o iluzie...sau totusi e adevarat?eu si soutl meu suntem plecati in strainatate la munca si cainele a ramas in grija ei, iar acum vrea sa vanda cainele, spunand ca are problemele mentionate de mai sus...va multumesc...
0
09-11-2009, ora 19:31
adnana_gold
Nu este medic/terapeut
adnana_gold
buna seara!am un baietel de 2 ani si 5 luni si pana acum 2 luni imi facea frecvent(cam la 2 saptamani dupa terminarea tratamentului)bronsita(ultima oara a avut bronho-pneumonie cu microchisturi pe plamanul drept).timp de un an i-am dat tot felul de tratamente(alergice, de imunitate, plus antibiotice bine-nteles), l-am dus la mare(din primul an)si degeaba.
acum 2 luni am dat din intamplare peste o doctorita care dupa ce l-a tratat de bronho-pneumonie ne-a prescris LUIVAC.e prima oara dupa un an si jumatate cand copilului meu nu i-a mai curs nici macar nasul!
0
10-11-2009, ora 16:32
Anca Mihali
Nu este medic/terapeut
Anca Mihali
catre adnana_gold ma numesc anca am si eu aceleasi probleme cu copilul meu care are 1 an si 10 luni, as vrea sa stiu ce tratament a primit copilul pentru bronho pneumonie, daca se poate? Si ce este acest luivac?
0
27-12-2009, ora 11:04
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
copilul meu are 6 ani, in tot acest timp nu a avut raceli cu durata lunga si in plus nci la medic nu prea a fost, datorita miraculoaselor produse pe baza de aloe vera.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O pastilă care imită sistemul imunitar
  • Un nou pas spre crearea unui medicament pentru tratarea rapidă și completă a alergiilor
  • Mediul, mai important pentru sistemul imun decât ereditatea
  • Efectele benefice ale soarelui asupra sistemului imun
  • A fost descoperită o substanță ce acționează asupra sistemului imunitar precum adrenalina
  • Probioticele și sistemul imunitar
  • Modificările sistemului imunitar pot promova îmbătrânirea sănătoasă
  • Cum recunoști bronșita și ce măsuri trebuie să iei
  •