Despre prietena mea virgina :)

29-11-2009
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Salutare lume ! Am o relatie foarte speciala cu o fata virgina, cel putin din partea mea asta simt si din cate imi spune si ea tind sa cred acest lucru. Eu am 19 ani ea are 16 jumate, suntem impreuna de 3 luni iar eu imi doresc sa facem urmatorul pas unindu-ne trupurile.Am avut scene erotice, petting sa zic asa, i-am oferit un oral:) cu f mare greutate drept vorbind, dar cand vine vorba despre sex parca aude de "Dracu". In unele momente imi da impresia ca isi doreste, iar cand ma refuza ma enervez tare si asa ne certam.Imi tot zice ca nu e momentul, ca nu se simte pregatita...Aici este dilema mea si daca poate cineva sa imi raspunda, in special fata, in ce consta pregatirea aceasta?Am mai avut parte de relatii complete, dar cu aceasta fata ma simt cel mai bine, in prezenta ei si in alte situatii, cu ea imi doresc sa raman, i-am demostrat clar ca o iubesc, ca poate avea incredere in mine, nu inteleg dc nu ar fi pregatita.Si inca un lucru, mi-e teama sa nu o astept degeaba iar apoi sa mearga cu altcineva :( ! ce pot face?
6 comentarii
0
29-11-2009, ora 16:49
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Draga Money, sper ca iti dai seama ca la 16 ani poti pur si simplu sa te temi de actul sexual.
In primul rand ca pe fata o doare primele dati!
Si doctorul Cristian andrei vorbea despre aceasta pregatire: trebuie sa fii apt fizic( ori prietena ta este inca mica), psihic si social.fizic, sa ai dezvoltarea necesara, psihic, sa poti suporta orgasmul spre exemplu iar social sa faci fata venirii unui copil( nici o metoda contraceptiva nu este sigura).
In concluzie, chiar daca tu ai nevoie de sex, daca o iubesti cu adevarat, nu numai ca o doresti, ai rabdare sa mai creasca!
Numai bine
0
29-11-2009, ora 17:01
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Inteleg. Credeti ca se merita sa astept, ?
Adica eu ma rezum de la anumite lucruri, am o rel serioasa cu ea, nu ies cu altele, ne vedem zilnic, am renuntat la anturaj.
0
29-11-2009, ora 19:02
suspecta
Nu este medic/terapeut
suspecta
Draga Money daca intradevar iti iubesti prietena asa cum sustii u atunci dai timp si nu opresa.Sa stii k nu este asa usor mai ales pt o adolescenta k ea sa ia aceasta hotarare sa se simta pregatita k poate sa isi inceapa viata sexuala, sunt puse in balanta mai multe lucruri pe care trebuie sa le ia in considerare atunci cand vrea sa faca pasul.Asa k sfatul meu pentru tine este sa ii dai timp si sa o intelegi iar daca va iubiti cu adevarat o sa vina si timpul cand o sa faceti si acest pas si cu siguranta nu o sa iti para rau k ai asteptat-o.
Eu iti doresc multa rabdare si bafta!
0
29-11-2009, ora 19:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Graba strică treaba...răbdarea este o mare virtute, nu toţi o au, dar o pot "cultiva"!
Meditează la ce ţi-am scris ;)

Toate cele bune!
0
30-11-2009, ora 00:46
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Va multumesc pentru sfaturi ! chiar o iubesc pe fata aceasta si am sa astept si o viata intreaga daca este nevoie :).
0
08-12-2009, ora 17:20
eu17
Nu este medic/terapeut
eu17
Daca chiar ca e virgina atunci normal ca nu vrea si eu am fost tot asa pana 8 luni dupa ce am cazut in plasa lui fostul meu prieten dar nu te enerva ca se va rezolva situatia
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •