despre sarcina

23-07-2009
simerea ramona
Nu este medic/terapeut
simerea ramona
buna.sunt ramona am o problema ku intarzierea ciclului.ieri 22 iulie trb sa mi vina ciclul si azi suntem in 23 si nu mia venit iar de obicei imi venea inainte de data exacta.am fakut sex neprotejat iar asta ma pune p ganduri.dar luna trecuta am avut pe 22 iunie ciclu si mia trecut pe 2 iulie deci mia tinut 10 zile si nu mi sa ma int pana akum.si ma gandesc k intarzie deoarece mia tinut foarte mult luna trecuta.va rog sa ma ajutati sunt foarte ingrijorata.tot citesc pe net despre simtomele sarcinii si mi se pare k am unele adica ma duk la baie cam des...nu stiu ce sa fak ajutatima ku un sfat va rog...
3 comentarii
0
23-07-2009, ora 15:41
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Buna, eu zic ca cel mai bine ar fi sa-ti faci un test de sarcina saptamana asta. Numai asa vei afla daca esti sau nu insarcinata. Simptomele sarcinii nu apar atat de repede, mai ales urinatul des, care apare in ultimele luni de sarcina. Printre simptomele timpurii ale sarcinii se numara senzatia de voma sau chiar voma in unele cazuri, de lesin, ameteala, nu suporti mirosurile, multe mancaruri pe care inainte le adorai nu mai suporti nici sa le vai, d-apai sa ;le mai mirosi sau sa le mananci, treci foarte repede de la fericire la tristete, plangi foarte usor, etc.Se poate totusi sa-ti intarzie menstruatia mai ales ca ai spus ca si luna trecuta ti-a intarziat. Ai fost la mare cumva pt ca mie imi intarzie menstruatia cand merg la mare.
0
23-07-2009, ora 17:25
simerea ramona
Nu este medic/terapeut
simerea ramona
luna trecuta nu mia intarziat mia venit mai devreme.dar mia tinut 10 zile.nu am fost la mare.multumesc pt raspuns.o sa fac un test de sarcina.
0
24-07-2009, ora 10:42
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Scuze, eu am inteles ca ti-a intarziat. Pai daca te-a tinut 10 zile nu prea e bine. Du-te la doctor, sa nu ai vreo afectiune.Mai ales ca spui ca urinezi mai des. Sa ma tii la curent dc vrei, cu ce ai facut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • De ce întârzie menstruația?
  •