despre Yasmin

17-03-2008
dantuzela
Nu este medic/terapeut
dantuzela
am luat o lunga perioada rigevidon (adica vreo 7 luni) si de vreo 3 luni am fost la doctor si mi le-a schimbat pt ca imi era rau de la ele. Acum de vreo saptamana iau Yasmine si citind tot ce se discuta pe acest forum am inceput sa ma sperii si am ajuns la concluzia ca nu mai inteleg nimic despre aceste pastile, daca sunt sigure. Din ce am citit am inteles ca ele sunt sigure abia dupa 2 saptamani din momentul in care le-am luat eu am citit altceva pe prospectul lor si altceva am inteles de la farmacie.Deci ce sa inteleg? si mai am o intrebare din ziua in care le-am luat sunt deranjata la stomac si ma scarpin in jurul gatului (dupa ce am schimbat rigevidonul in urma cu vreo 3 luni mi-a dat karissa si am facut alergie comfirmata de dermatolog, numai ca la astea nu mi-au mai iesit bubite mici ca la Karissa).
7 comentarii
0
18-03-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Dacă sunt începute conform regulei, adică în oricare dintre primele 5 zile ale ciclului, toate anticoncepţionalele orale combinate sunt eficiente din prima zi.
2. Înţeleg că sunteţi deranjată la stomac de 3 luni, de când aţi început să luaţi yasmine. Acest lucru este foarte neobişnuit, un consult medical este necesar.
0
19-03-2008, ora 00:00
dantuzela
Nu este medic/terapeut
dantuzela
va multumesc mult!!! din pacate nu mai pot lua nici yasmin sunt alergica se pare ca si la aceste pastile.
0
16-02-2009, ora 22:45
larisu
Nu este medic/terapeut
larisu
d-ul doctor.va rog.este normal sa am tulburari de vedere si greturi????iau yasmine de9 zile.iar in a4a zi.inainte de a luat pastila.am avut o tulburare groaznica de vedere!!!pret de cateva minute bune...mai mult de 5, nu am putut vedea clar nimic in jurul meu!!era ca si cand as fi tinut o lanterna aprinsa fff aproape de ochi!!!:((:((:((.apoi au fost 2 nopti in care am varsat...in principiu fara motiv!!!!:((:((:(( ceva nu e in regula???si am o durere de cap nejustificata de cateva zile bune:(:(:(:(:(
0
16-02-2009, ora 23:16
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
se pare ca tu chiar ai probleme cu yasmin...desi nu stiu daca din cauza lor te simti asa rau...te sfatuiesc sa te duci la medicul care ti le-a prescris sau la oricare altul sa ti le schimbe daca te simti asa rau. dureri de cap si greturi am inteles ca ar putea aparea dar tulburari de vedere...e cam suspect. totusi nu le intrerupe pana nu te duci la medic. totusi e posibil ca tulburarea de vedere sa fie din alte cauze. multa sanatate! :*
0
11-03-2010, ora 10:55
marika_bombonica
Nu este medic/terapeut
marika_bombonica
buna ziua! e adevara ca anticonceptianalele yasmin sunt si pentru cresterea sanilor???? pana acum am luat marvelon( de 2 ani) si doresc sa-le schimb si m-am gandit la aceste pastile, deoarece mi s-a zis ca-mi vor creste si sani.
0
13-03-2010, ora 07:28
bibishor
Nu este medic/terapeut
bibishor
buna ziua!iau anticonceptionale yasmin, dar acum o saptamana am facut un tratament cu antibiotice care a durat 4 zile.stiu ca trebuie sa ma protejez 7 zile dupa terminarea tratamentului si in timpul tratamentului.de astazi am intrat in perioada de pauza.de cand pot avea relatie sexuala neprotejata suplimentar? Multumesc mult
0
25-05-2022, ora 11:38
Irenne94
Nu este medic/terapeut
Irenne94
Buna ziua, vin și eu cu o întrebare.Am avut ciclu menstrual acum de pe 16.05 și pînă pe 20.05.Am început să iau yasmin din prima zi a ciclului, dupa data de 20 cînd sa terminat ciclul am avut relații și am avut singerare un pic.si de atunci am mai luat pastilele și tot așa a rămas.Singerare nu se termină cîte oleacă în fiecare zi este.mai trebuie să iau pastilele sau nu ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  •