deviere mandibulara

04-10-2015
narcisblue
Nu este medic/terapeut
narcisblue
salut sunt nou aici si nu stiu unde sa pun intrebarea sigur, dar am banuit
problema e asa: am fost la medic si am deviere mandibulara si urmeaza sa merg sa fac si o radiografie...ideea e ca am cautat pe detalii despre cum s-ar putea trata boal aasta si toate m-au infiorat...deci trebuie sa fac operatie, pe viu sau anestezie totala..eu speram din totul sufletul la un aparat dentar...ceva lamuriri?
1 comentarii
0
04-11-2015, ora 16:07
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua. Nu se mai fac operatii pe viu, cel putin asa imi place mie sa cred. In functie de amplitudinea devierii se poate trata cu aparat dentar(atunci cand avem o amplitudine mai mica a devierii) sau chirurgical (daca amplitudinea este foarte mare).

Va sugerez un consult ortodontic impreuna cu toate investigatiile necesare, nu e suficienta radiografia, avem nevoie si de modele de studiu si un dosar ortodontic complet sa putem pune un diagnostic corect si sa putem face masuratori pentru a decide ce se poate face.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mușcătura strâmbă
  •