Dezlipire placenta

30-04-2014
andreea p
Nu este medic/terapeut
andreea p
Buna ziua, Sunt o prospata viitoare mămica...am 12 săptămâni şi 6zile şi deja mă confrunt cu o situaţie ca nu îmi mai da pace. La ce 9 săptămâni şi putin am fost găsită cu placenta nelipita bine şi un hematom de 36/18 am primit instrucţiuni de medicamentatie (arefam(3/zi), acid.folic, vitamina C, magne B6 şi repaos, însă la câteva zile de la veste am ajuns de urgenţa la spital cu hemoragie puternică, (bebele.bine :-) )am stat 4 zile internata şi mi-a dat drumul cu repaos la pat.Aşa am făcut însă fiind sarbatorile am fugit intr¬ o zi la ai mei părinţi iar a doua zi am fost la mănăstire. Însă din nou am ajuns de urgenţă la spital cu hemotagie puternică care ma ţinut vreo 2 zile şi vreo 4 cu sangerare mai uşoară, cu mult mai mult decât prima data( bebele bine :-) ) Urmare la cele enumerate mai sus date nu au fost prea bune doctorul indicând urmatoatele: placenta situată fundic şi posterior grosime 22. Dezlipire parţială de sac gestational cu grosime de 17mm, hematom retrocapsular pe o lungime de 62 mm. Vă rog mult dacă mă puteţi ajuta... Ce şanse am de a se lipi placenta la loc şi până cand se poate forma total, şi dacă există riscul să stau toata sarcina la pat. Mulţumesc tare mult pentru orice răspuns!
1 comentarii
0
16-05-2014, ora 09:11
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este indicat sa evitati efortul de orice fel si sa luati un repaos la pat si sa va adresati medicului care va urmareste sarcina pentru a sti ce se poate intampla.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Săptămâna 12
  •