Diabet de tip II complicat. Se poate renunta la tratamentul medicamentos?

11-08-2017
Adriaa
Nu este medic/terapeut
Adriaa
Buna ziua,
Tatal meu sufera de acest tip de diabet este in varsta de 77 ani, are 125 kg, boala dobandita de 6 ani la fel ca si kg in plus datorita neputintei de a face miscare prea multa in urma a doua hernii de disc.Tratamentele urmate au fost:
timp de 5 ani:
1.Siofor 2tb, diaprel2tb 4ani apoi glicemia a crescut, glicozilata fiind aproape de 8
2.Siofor 2tb, diaprel, 2tb, Januvia 1tb pt un an, glicozilata a cresct din nou la 8.6
3.Siofor 2tb, diaprel2tb, bydureon 1 injectie la saptamana, glicozilata a crescut la 9
4.siofor 2tb, diaprel2tb, insulina Toujeo 78 unitati(martie 2017), in mai glicozilata 9, 5 si un surplus de 7-8 kg in doua luni de cand a facut insulina.
5.siofor2tb, toujeo 70 unitati, byetta 5 2/zi o luna, apoi byetta de 10 2/zi.iar dupa 2 luni de acest tratament glicemia e cand 150, cand 118, kilogramele in plus nu a reusit sa le piarda si s au agravat durerile artrozice, are retentie de apa desi are diuretic zilnic(tensiunea e 120/70)
Rugamintea mea este sa mi spuneti daca este un moment in care nu se mai poate trata acest diabet?se poate renunta la insulina care a generat probleme in plus cum sunt cele 7-8 kg dobandite din martie a.c. pana acum?se poate renunta si la Byetta?e clar ca ceva nu functioneaza atata timp cat regim face, miscare si gimnastica atat cat poate si totusi nici o imbunatatire a starii lui de sanatate nu se observa.Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: diabetul tip 2 tratamentul diabetului

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK