diagnostic psihiatric

20-06-2017
laurentiuluca
Nu este medic/terapeut
laurentiuluca
Buna ziua! stiti cumva daca exista psihiatrii care fac consultatii online si care elibereaza fisa de diagnostic in urma consultatiei online? Eu banuiesc ca sufar de schizofrenie pt ca am unele convingeri si mi-e greu sa vorbesc pe gura.
5 comentarii
2
20-06-2017, ora 17:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Un diagnostic pus on-line nu este concludent.
Mergi la un medic psihiatru care să-ți facă o evaluare în cabinet și să-ți pună un diagnostic. Sunt simptome care se pot întâlni la mai multe tulburări, un diagnostic diferențiat corect fiind necesar pentru stabilirea medicației dacă este cazul. Diagnosticele nu se pun pe bănuieli, mai ales cu o asemenea tulburare nu te joci, ai nevoie de o verificare responsabilă.
1
20-06-2017, ora 20:53
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Buna ziua!

Eu sper ca nu sunt psihiatrii care fac consultatii online! Pentru un consult eficient este nevoie sa fie indeplinite anumite conditii, iar chestiunea cu <consultatiile au loc la cabinet> este extrem de importanta. Cum spunea si doamna Ciuperca, nu e de joaca cu diagnosticele. Mergeti la un cabinet, asa e cel mai bine si cel mai sigur.

Va doresc multa sanatate!
0
21-06-2017, ora 13:41
Gamer
Nu este medic/terapeut
Gamer
Sfatul meu nu te lasa pe mana astora. Cam toti psihiatrii din Romania sunt inapoiati in meserie si chiar daca nu ai nimic ei tot vor insista ca ai si te vor indopa cu pastile sa ajungi mai bolnav.
0
22-06-2017, ora 12:29
SunnyD
Nu este medic/terapeut
SunnyD
Eu zic ca cel mai bine e sa cauti pana dai de unul care chair face CE zice, adica te trateaza si iti imbunatateste viata. Eu am DAT de ASA ceva dar nu as zice can is prea multi.
Can dupa o Luna de trament at trebui sa stii, dar atentie ca antidepresivele it I pot masca simptomele LA schzofrenie. Deci daca nu esti perfect sigur can esti tratat bine mai cauta.

Adesea cand dam de sistemul medical ( public so privat)roman ne vine sa renuntam, darrenuntam LA propria sansa de a fi mai sanatosi.
0
22-06-2017, ora 12:36
SunnyD
Nu este medic/terapeut
SunnyD
De asemenea multe medicamente psihiatrice in prima faza iti amplification simtomele. Deci atentie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul