Diagnosticarea prin biorezonanta magnetica

31-10-2012
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Buna ziua, as vrea sa stiu daca a mai fost cineva la un asemenea aparat. Am gasit in Timisoara un cabinet cu biorezonanta magnetica si bineinteles ca m-am dus si eu, in urma scanarii mi sa spus ca am disfunctii ale glandelor tiroida si suprarenala. Pana aici ok, mi sa recomandat un tratament naturist/homeopat nici nu stiu sigur. Am inceput sa il iau de vreo saptamana si ma simt destul de rau. Intrebarea mea ar fi daca trebuie sa am incredere in diagnosticul acesta sau ar trebui sa merg totusi la un endocrinolog? Multumesc anticipat.
5 comentarii
0
31-10-2012, ora 16:57
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
da mama mea fost la iasi la acelasi aparat, avea dureri de picior si spate, aparatul nu ia gasit un diagnostic sigur din cele spuse de doctorita durerile era cauzate pe font nervos, iar in cele de urma mama avea de fapt hernie de disc si sa si operat.nu stiu cat de bun e aparatul ar treb sa mergi sa te consulti si cu un medic specialist.si eu mi-am verificat glanda tiroida in urma cu 3 luni cand luasem in greutate cam mult, m-am speriat, crede-am ca sufar de tiroida am facut un eco la glanda, nu am probleme cu tiroida, iar ptr slabit mi-a dat tratament cu obecon care tot asa m-am simtit rau si nu le-am mai luat.nu costa mult o consultaie la endocrinologie si nici nu dureaza mult cred ca ar trebui sa mergi, o sa te consulte un medic specialist legat de aceasta afectiune si o sa iti spuna sigur ce ai si ce treb sa iei.
0
31-10-2012, ora 18:08
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Multumesc frumos pentru raspuns, costul consultatiei la endocrinologie nu este o problema oricat ar fi, problema ar fi sa nu ma trimita sa fac analize de sange ca de aia imi e foarte frica adica ca sa fiu sincera cand te apropii de mine cu seringa lesin la prporiu. E singurul motiv pentru care am decis sa merg la acest aparat. Multumesc inca o data si mai astept si alte pareri.
0
31-10-2012, ora 18:54
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
da asa e si pe mine ma trimis sa fac analize la sange dar poate din cauza ca i-am spus doctoritei ca am palpitaii la inima si ma simpt slabita dar de fapt sufar de atacuri de panik nu de alta problema.asa la tiroida face un mic ecograf...si restul numai stiu probabil daca gaseste ceva in neregula te trimite mai departe...adik la mik piscatura provocata de ac...dar ptr sanatatea ta treb sa ajungi si acolo
0
31-10-2012, ora 19:40
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Pai si eu am palpitatii, stari de ameteala, slabiciune si am trecut si eu prin atacuri de panica de care am reusit sa scap cu ajutorul unui psihoterapeut.. Dar iti dau dreptate trebuie sa merg la un specialist si nu cred ca ar trebui sa mai iau medicamentele care mi-au fost prescrise. O sa imi fac curaj sa merg la un specialist, cu un lesin in plus tot acolo sunt.
0
18-08-2018, ora 12:37
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
Biorezonanta este o falsitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Biorezonanta
  •