diane 35( nelamuriri -urgent!dak se poate opinia unui medic)

22-06-2008
happysmilingtw
Nu este medic/terapeut
happysmilingtw
buna ziua. as avea cateva nelamuriri in privinta pilulelor diane 35. iau aceste contraceptive la sfatul medicului ( dupa o ecografie si analize de sange ) deoarece prezint ovare micropolichiste si acnee pronuntata. iau aceste pastile de mai mult timp, dar am facut pauze. la ultimul control ( ecografie ) facut in luna martie, mi s-a prescris din nou.. pe un termen de un an de zile... am inceput sa le iau din martie. intrebarea care ma framanta este aceea daca sunt sigure ca si anticonceptional fara sa utilizez alte metode suplimentare de contraceptie.( deoarece mi-am inceput viata sexuala si nu as dori sa intampin o sarcina ) si daca cumva interfereaza cu actiunea unor pastile naturistice. am auzit tot felul de discutii pe seama acestor pastile. in cazul meu as zice ca actioneaza bine ( tenul s-a curatat frumos, iar ciclul imi vine mereu regulat, adica la 28-29 de zile ), dar as dori sa stiu daca le pot folosi cu incredere ca anticonceptional.
ma ingrijoreaza ca am unele dureri abdominale si tensiune in sani. o noua folie am inceput-o joia asta ( 19 iunie ) si am avut contact sexual joi si vineri ( fara alte metode de contraceptie ) si de sambata am durerile astea. sambata dimineata m-am trezit cu ochii rosii si gatul umflat si eu cum racesc fff repede la ovare am crezut ca am racit.. dar ma cam ingrijoreaza durerile. este posibila o sarcina?
1 comentarii
0
25-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Diane-35 ofera o protectie de peste 98 %, egala cu prezervativul. Pe de alta parte, ca orice contraceptiv, favorizeaza usor infectiile genitale.

Ceea ce descrieti seamana mai degraba cu o raceala pur si simplu decat cu o infectie genitala, caz in care nu are legatura cu Diane.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul