diaree + febra

26-09-2011
Andreea321
Nu este medic/terapeut
Andreea321
Buna ziua!

Am 15 ani si ma confrunt cu o problema. Ieri seara am fost la cineva unde am mancat niste prajituri. Am fost mai multe persoane, dar nimeni nu a avut nimic.
Am ajuns acasa si simteam nevoia sa merg la toaleta ( m-am gandit ca am diaree dupa 'zgomotele' pe care le facea stomacul meu(, dar nu am mers.
Voiam sa zac. Ma dureau oasele si ovarele ( am stat in frig seara), in special oasele fruntii ( sau poate nu oasele?!?). Am facut o baie fierbinte la picioare si am baut un ceai de salvie pt ca am crezut ca am racit.
Dimineata m-am trezit f.f.ametita. Se plimba casa cu mine. De asemenea, aveam dureri de cap, o durere de sold stang ( nu puteam sa pun piciorul, nu aveam putere, din timp in timp ( minute), cand puneam pasul, mi se lasa in jos corpul pt ca nu avea stabilitate in sold si ma durea.
Am fost la toaleta, in cele din urma, si am avut un scaun extrem de moale si plin de lichide ( niciodata nu l-am mai avut asa). Dupa, am baut ceai de menta, am luat 'Smecta' si 'Aspacardin' pt ca aveam niste batai f.puternice de inima.
Am stat in pat pt ca nu puteam sa merg si aveam ameteli. Pe la 16 am mers la masa ( nu mancasem nimic de aseara) si am mancat niste branza de casa ( facuta din iaurt) si am luat un Paracetamol Sinus si am baut iar niste ceai de menta. Stomacul m-a mai lasat, dar simteam ca am febra asa ca mi-am pus termometrul. Rezultatul? 39 de grade...

Ce credeti ca am si ce ma sfatuiti? La dr nu cred ca am cum sa ajung pt ca nu am putere, ma simt slabita si instabila, din cauza soldului.

Imi cer scuze pt mesajul cam lung si astept un raspuns!
Va multumesc din suflet!
1 comentarii
0
05-10-2011, ora 14:06
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Nu e bine deloc ce ai facut.
In primul rand cred ca ai o sinuzita si ar trebui sa iti faci un exudat nazal cu antibiograma.
La sold te doare pentru ca este foarte posibil sa ai o infectie vaginala cu e-coli, enterococ sau streptococ.
Fa-ti o analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
antibiograma trebuie facuta neaparat ca sa stii cu ce antibiotic sa te tratezi, deoarece bacteriile sunt rezistente la multe antibiotice si risti sa faci tratament degeaba.
Nu mai face tu singura branza ca cine stie ce bacterii se dezvolta acolo e-coli, streptococi, stafilococi...nu mai manca asa orice si mai ales de oriunde.
daca iti este foarte rau cheama salvarea sau mergi la urgenta.
Daca iti faci analizele - nu te speli in nas cand mergi la recoltare si nu trebuie sa fi luat antibiotice de cel putin 10 zile, iar pentru secretia vaginala nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 48 de ore inainte de recoltare - ca sa nu iasa rezultatele fals negativ.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • S-a descoperit locul de formare al febrei în organism
  • Diareea bebelușului
  • S-a descoperit mecanismul prin care febra la începutul sarcinii poate produce defecte cardiace și fizionomice la copil
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • Diareea cronică
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  •