diaree frecventa

01-09-2009
eve_eve
Nu este medic/terapeut
eve_eve
buna ziua. Problema mea a inceput acum 2-3 luni cu voma, balonari, diaree in etape (adica cateva zile - o tratam prin regim sau medicamente apoi eram bine cateva zile, iar ma apuca). am facut analize coproparazitare care au iesit k. am facut tratament cu Metroclopramid si Debridat pt balonari si voma.
Mai ciudat e ca si sotul are diareea asta cu pauze de la inceputul verii. Am avut grija sa nu exageram cu fructele, bem apa imbuteliata, am tinut si regim alimentar. Ce poate fi?
5 comentarii
0
01-09-2009, ora 12:46
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este in orice caz ceva usor vindecabil cu homeopatia si nevindecabil cu Metroclopramid si Debridat, toxine alopate foarte daunatoare. Consultati un medic homeopat cu experienta (am pus adrese in alte posturi) daca doriti vindecare. Aceste medicamente nu au vindecat niciodata pe nimeni.
0
01-09-2009, ora 19:28
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
E posibil totusi sa aveti o infectie, cu E Coli de ex., in exces, care produce episoadele diareice. De asemenea, ar fi bine de stiut daca aveti in stomac, peste limitele normale Helicobacter Pylori, poate da stari de voma si sa produca perturbari ale digestiei. Ar tb sa va faceti niste analize complete dar numai la un laborator serios. Eu una, am avut mai bine de un an rezultate foarte bune facute la un laborator zis serios si de fapt erau facute de mantuiala...Sanatate!
0
02-09-2009, ora 12:21
eve_eve
Nu este medic/terapeut
eve_eve
Stie cineva un medic homeopat in Zalau? (doar in Cluj am gasit care sa fie aproape...).Multumesc.
Medicul de familie nu are trebui sa isi dea seama? ca sa stie ce analize trebuie facute.. ?
0
02-09-2009, ora 13:27
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Scarface te va ajuta cu toate informatiile punctuale pe care le stie in legatura cu homeopatia. Cat despre ce analize ar trebui sa faceti, da, ideal ar fi ca si medicul de familie sa stie, dar daca vezi ca este superficial, incearca sa intrebi exact un gastroenterolog, sunt mult mai in tema. In linii mari se face coproparazitologic, coprocultura, proba de digestie (tot din scaun) si helicobacter din sange sau scaun. Nu sunt deloc de neglijat nici alergiile alimentare, acum sunt clinici care fac si asa ceva. Cu rabdare, perseverenta, veti gasi tratamentul optim. Multa sanatate!
0
02-09-2009, ora 20:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Indiferent ca paraziti si microbii prezenti trebuie inteles ca acestia nu sunt cauza boli si urmarea ei, adica a sistemului imun slabit si ca aceastia vor disparea de la sine cand sistemul imun este intarit, lucru care merge numai cu remedii naturiste sau homeopate. Cu medicamente se distruge numai acest sistem imunitar si nu exista un medicament sa poata sa omaoara microbii din corp in mod total si fara a creea altii noi. Este ca si cum dai cu tunul in cladiri si te astepti sa omori numai pasarile de pe ziduri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar balonările?
  • Diareea bebelușului
  • Topul alimentelor ce produc gaze (balonare)
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  • Balonarea: alimente de evitat și ce să adaugi în dieta ta
  • Noi metode de a preveni balonarea în cazul dietelor bogate în fibre
  • Diareea cronică
  •