Diaree severa

08-01-2009
nicoleta22
Nu este medic/terapeut
nicoleta22
Am diaree severa de aproape 3 sapt si nu stiu ce medicamente sa iau. De asemenea nu stiu nici ce regim alimentar sa urmez. Mentionez ca in primele 2 saptamani am tinut o cura cu ape minerale pentru rinichi (prescrisa de doctor) si este posibil sa fi pornit de la ele. Dupa aceste doua saptamani scaunul nu s-a reglat ; problema este ca acum scaunele au devenit mai moi si sunt insotite de crampe stomacale. Un sfat daca se poate, va rog, pana ajung la medic.
2 comentarii
0
08-01-2009, ora 21:26
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Banuiesc ca ai incercat deja Imodium.smecta...furazolidon
Esential in orice diaree este compensarea pierderilor de lichid.Deci cit mai multe lichide.2-3 litri minim pe ziDe preferat sa fie caldute, nici reci, , nici f. fierbinti pt a nu irita intestinele.Oricum avind in vedere ca au trecut 3 sapt de la debutul bolii trebuie sa te prezinti imediat la un infectionist / gastroenterolog pentru investigatiii suplimentare.
Daca exista si voma, situatia este destul de grava incit sa nu stai pina e disponibil medicul.Mergi chiar in seara asta la Urgeta pentru a ti se administra lichide perfuzabil.
Pentru durere, daca poti lua medic. pe gura, merge no-spa pentru calmarea spasmelor intestinale
NU lua antibiotic fara indicatia medicului specialist.E risc sa iti agravezi boala.Ai luat antibiotic pt. infectia urinara?
0
08-01-2009, ora 21:31
AndreeaA21
Nu este medic/terapeut
AndreeaA21
Daca ai diaree de atat timp inseamna ca esti si deshidratata. Poate ar trebui sa inlocuiesti apa cu ceaiul de menta, sa mananci masline, paine prajita, orez, piept de pui si sa eviti alimentele cu efect laxativ (gen fructe). Ca pastile poti incerca imodium, luat prima oara 2 pastile si dupa aceea cate una dupa fiecare scaun.
Sa nu fie vorba totusi de o infectie stomacala si atunci trebuie sa mergi la un medic.
Numai bine si insanatosire grabnica!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.