Diaree și stări de rău, greata

25-01-2018
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Bună dimineața.
De vineri (azi fiind joi) am diaree și stări de greață și rău. Am și vomat acum 2 zile. Anterior m-am prezentat la medic cu infecție urinară și am urmat tratamentul cu zinnat 10 zile. Înainte să îl termin am mâncat un senvici de la fast food.cam dupa o ora a început să îmi meargă burta...așa am fost 3 zile. Apoi au apărut și stările accentuate de greață...și mi s-a dat Imodium. Am luat și am fost foarte bine o zi. Acum iar am luat-o de la cap. Nu am putut merge la servici. Am mers la farmacie și din nou mi-a dat imodium și să beau apa plata și să mănânc uscaturi. A spus că nu e vreo infectie daca nu prezint febră. Momentan nu pot lua legătura cu medicul de familie.(doar peste câteva ore)
Mă poate ajuta cineva cu o informație? Nu știu dacă e de la antibiotice sau acel senvici a fost contaminat cu ceva...in scaun prezint și ceva vâscos (secreție albicioasa) și merg foarte des la baie...simt și nevoia sa urinez incontinuu.
Mulțumesc mult.
2 comentarii
0
25-01-2018, ora 15:59
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Dacă este de origine infecțioasă tratamentul cu imodium nu te prea ajută ci din contră, ajută la înmulțirea virușilor, bacteriilor sau a paraziților ingerați deoarece imodium nu face decât să întârzie tranzitul intestinal timp in care numărul agenților infecțioși
creste. In principiu dacă după 48 de ore de la utilizarea medicamentului nu ai scaun solid îți recomand să mergi la medic pentru analize. Sănătate!
0
25-01-2018, ora 18:07
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Am aflat și eu asta de la medicul de familie...Mi-a dat și un tratament medicamentos destul de consistent. Asta e...incercam sa tratam ceva și ne alegem cu altceva.
Mulțumesc pentru răspuns! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea cronică
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  • Tratament diaree adulți - medicamente și remedii
  • Diaree în fiecare zi - cauze și tratament
  • Diareea în timpul sarcinii
  • Tipuri de scaun - cum recunoști diareea și constipația (scala formei scaunului Bristol, BSFS)
  •