Dieta cu crudități vindecă un cancer la stomac în ultimă fază

19-09-2017
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Vladimir Timofeevici este un renumit CRUDIVOR care trăiește într-o suburbie din Moscova, capitala Rusiei (crudivorul consumă numai alimente crude, nepreparate termic în niciun fel, nefierte, neprăjite, nealterate, alimente care își păstrează intacte toate enzimele, vitaminele, cofactorii, fitonutrienții, coenzimele, etc.).
Până să devină crudivor a traversat o sumedenie de întâmplări nefericite.

Când a împlinit 9 ani, tatăl lui a plecat la război. Toată gospodăria a rămas în grija copilului care se scula în fiecare zi la 3 dimineața, făcea treburi bărbătești, iar la 8 era la școală. După clasa a 3-a a orbit.
După câțiva ani de viață oarbă, în care a învățat tâmplăritul pe pipăite, s-a îmbolnăvit de epilepsie. Accesele erau extrem de puternice. Când a împlinit 40 de ani, i s-a depistat un cancer la stomac în ultimă fază. Durerile de cap, relaționate cu epilepsia, au condus la pierderea ochiului drept. Doctorul, ezitând puțin, l-a operat și i-a extirpat ochiul. Vladimir nu mânca deloc, lua decât medicamentele care îi înlăturau durerile. După 5 luni, la piciorul stâng a început să i se dezvolte cangrenă. Medicul a vrut să îi amputeze piciorul, dar Vladimir, simțind că moartea i se apropie, a refuzat, spunând că vrea să fie în sicriu cu două picioare. Peste câteva zile de la refuz, medicul l-a externat să moară acasă, spunându-i că mai are de trăit 3-4 zile.
Ajuns acasă, a doua zi a ieșit afară. “Am mers să-mi iau rămas bun de la natură. M-am așezat pe iarba din curte și spun în gând: adio, păpădie. Am stat vreo trei ore și dintr-o dată am auzit cum natura mi-a răspuns: nu pleca, avem nevoie de tine. Ai lecuit animale, atunci de ce nu poți să te lecuiești? Și atunci mi-am amintit cum tratam vacile și caii. Le tocam frunze de brusture! Am rupt mult brusture, am rugat rudele să-l toace și am început să-l mănânc“. Vladimir povestește cum îl ardea în interior după ce consuma burusture, încât părea că se află în iad. A continuat așa 4 luni și mânca doar brusture, deși era teribil de amar. Și cancerul de stomac în ultimă fază și cangrena s-au vindecat. A scăpat și de epilepsie, dar mai greu, după câțiva ani.
De atunci, Vladimir Timofeevici mănâncă doar alimente vegetale vii. El consideră că mâncarea fiartă sau prăjită este o mâncare moartă.

Vladimir are 85 de ani, iar nu de mult i-au crescut dinți noi. Barba și părul din cap, cărunte, au început să i se înnegrească. Are foarte puține riduri. Dar lui i s-a întâmplat un lucru și mai uluitor: a depistat cum în ochiul închis se deschide pleoapa și de acolo iese un alt ochi! El este o minune pentru medici, ca de altfel și pentru ceilalți oameni.
Cel mai mare rău, în opinia lui, este carnea. “Noi parcă ne devorăm, iar apoi putrezim în interior”, explică crudivorul. Sursa poveștii de viață: http://ecology.md

Post Scriptum: Să luăm aminte. Alimentele vii vindecă! Natura nu minte, Dumnezeu a lăsat în natură tot ceea ce omul are nevoie. Spor la mâncat sănătos.
3 comentarii
0
27-09-2017, ora 17:20
GeoFill
Nu este medic/terapeut
GeoFill
Pai eu mananc foarte nesanatos in comparatie cu Vladimir Timofeevici. Este o diferenta de nespus intre mine si el.
Ma atrage ideea asta de cruditate, o sa mananc si eu mai multe cruditati.

Multumesc pentru idee :)
0
27-10-2017, ora 21:19
Luke94
Nu este medic/terapeut
Luke94
Salut Mr Nick. Imi poti da adresa ta de mail? Doresc sa te intreb ceva. Multumesc anticipat!
1
22-11-2017, ora 11:59
Vasi-lica
Nu este medic/terapeut
Vasi-lica
Pentru voce Mr nick există o planta Erisimo, masticație sau picături, de aceea se mai numește" l'erba del cantante" / iarba, planta cintaretului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.