dieta - vreau sa slabesc 25 kg

07-01-2010
mikiduta
Nu este medic/terapeut
mikiduta
buna fetelor, sunt noua pe acet forum. vreau sa slabesc 25 de kg cine poate sa ma ajute cu o dieta care da randament.
am incercat destule da nici una nu ma ajutat
astept raspuns
12 comentarii
0
17-01-2010, ora 23:02
mikiduta
Nu este medic/terapeut
mikiduta
buna fetelor
a incercat cineva otet de cidru de mere pentru slabit?
0
29-01-2010, ora 13:52
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Buna mikiduta. Nu te-as sfatui sa incerci dieta daneza. Doar daca poti sa stai flamanda, poate. Eu am incercat si chiar din prima zi am avut niste dureri groaznice de stomac. Acum vreau sa incerc dieta cu supa de varza. Am auzit k e destul de eficienta si poti manca ori de cate ori iti este foame.
0
31-01-2010, ora 21:33
mikiduta
Nu este medic/terapeut
mikiduta
buna raalluu, multumesc pentru sfat.Daca mai ai vreo dieta eficienta in afara de supa de varza spune-mi si mie.am incercat si eu supa dar nu am putut sa o maninca.Ce sa iti zic, mult noroc la slabit si sa ma tii la curent daca ai slabit ceva.
0
03-02-2010, ora 11:31
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Salut mikiduta. revin pe forum ca sa te anunt ca eu nu am putut tine dieta cu varza, nu ca nu mi-ar fi placut., dar dupa o ora imi era iarasi foame, si ma scotea din sarite chestia asta. Asa ca am renuntat la ea, in schimb am adoptat o dieta bazata pe legume fierte si gratare sau carne fiarta, cu mancare fara prajeala si mai putina sare. Paine nu mai mananc decat f putina si oricum consum paine Silueta de la Vel pitar care e ff buna. Oricum eu am inceput si un program de aerobic de cate o ora jumate in fiecare zi si tin sa te anunt ca dehja cred ca am dat jos in jur de 5 kg in 2 sapt. Bafta si tie la slabit
0
04-02-2010, ora 18:35
mikiduta
Nu este medic/terapeut
mikiduta
salut Raalluu, sa stii ca si eu tin un regim de doua saptamini si am reusit sa slabesc 5 kg mai am doua saptamini din regim asta sa vedem cit reusesc sa dau jos.Dupa aceea vreau sa incep cu dieta nicoletei luciu.Compot de mere si supa de pui la greu.ce parere ai?
0
04-02-2010, ora 19:00
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Pai succes. O sa ma documentez si eu despre regimul Nicoletei Luciu.
0
15-02-2010, ora 19:34
mikiduta
Nu este medic/terapeut
mikiduta
Buna Cristina, nu vreau sa mai aud de pastile.eu am luat super slim si am slabit 10kg de la ele, dar dupa ce leam lasat am pus dublu.prefer sa ma chinui si eu cu reteta Nicoletei Luciu.de miine ma apuc de dieta.te tin la curent sa iti spun cum decurge treaba.
.
0
27-02-2010, ora 15:28
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
hai sa citim aici si sa ne revizuim putin atitudinea de "cunoscatoare" si "nutritioniste"

http://www.dietitian.com/chromium.html

People who take chromium picolinate supplements may suffer health problems rather than improved health. Although claims of weight loss, lowered cholesterol and reversal of diabetes are unfounded, researchers have shown that chromium supplements damaged cell chromosomes which are the blueprints for a cells function and reproduction. It is generally thought that cancer starts with a change to the genetic material in a cell causing it to grow and reproduce without restraint.
0
09-08-2018, ora 11:14
reta robo
Nu este medic/terapeut
reta robo
eu personal am slabit cu aceasta dieta... ---------* ...o recomand tuturor..este perfecta pentru mine..este satioasa si nu lesini de foame sa te ia salvarea..nu am mai pus nici un kg dupa..am slabit 5 kg in aproape 2 saptamani..dar depinde de metabolism..o prietena a slabbit 7 kg in aceeasi perioada..depinde de tine...sincer nu am facut nici miscare.

(*modificat de admin)
0
25-10-2018, ora 11:08
Ali Ali
Nu este medic/terapeut
Ali Ali
Buna fetelor, am incercat și eu fel și fel de diete, de când mă știu am probleme cu greutatea, plus că acum sufăr și de hipotiroidism.
Nimic nu a funcționat, sau daca functiona, după o scurtă perioadă de timp puneam dublu înapoi.
Singura soluție e nutriționista.
Care mi-a explicat că un momentul in care nu mâncăm (in ideea de a slabii), metabolismul încetinește și tot ceea ce băgăm în gură se depune.
Cu o dieta personalizata, se slăbește incet, sănătos dar sigur.
Incercati, funcționează sigur !!!
Dar trebuie voința și să fiți motivate.
Am slăbit in aproape 4 luni, 5 kg( chiar daca sufăr de hipotiroidism și se slăbește greu ).
0
29-10-2018, ora 18:50
Getata
Nu este medic/terapeut
Getata
Buna, eu am avut mereu o greutate de 54kg dar după sarcina am rămas cu 20 in plus.am slăbit in prima luna pana la 62 de kg dar mai am rămas “blocată “ in aceasta greutate timp de 2 ani.Pur si simplu nu ma îngrășăm oricât de mult as fi mâncat dar nici nu slăbeam cu absolut nicio cura ( am mers chiar si la nutriționist ) ! In cele din urma nu am mai mâncat decât alune in coaja ( fără coaja evident :))si am băut cam 4 cești de cafea..intr-o luna am slăbit 7 kg fără sa ma simt rau( lucru care m-a mirat deoarece eu mâncam zilnic o tableta de ciocolata si ff multe dulciuri ).Acum am intrerupt “cura” pt ca am ajuns la greutatea pe care o voiam, de 4 luni mănânc normal fără sa fac abuz de dulciuri si nu ma îngraș.Ma cântăresc zilnic iar dacă văd ca am cu 500g in plus revin 2 zile la alune.Nu recomand nimănui așa ceva pt ca nu e sănătos cu siguranta, dar pe mine personal m-a ajutat sa MA simt bine cu minr insumi
0
29-10-2018, ora 18:55
Getata
Nu este medic/terapeut
Getata
Dacă vrei sa slăbești sănătos mănâncă cât mai putine fructe(îngrășa cam toate inafara de grefa) si redu cam la minim Carbo ! Consuma proteine din carne slaba si cât mai multe legume.sotul meu tine cont de aceste lucruri si a slăbit cam 10 kg in 8 luni.Succes in a obține ceea ce îți dorești
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •