Diferenta lungime picior

24-06-2012
deutzamica
Nu este medic/terapeut
deutzamica
Bebelusul meu de 3 luni are un picior mai scurt decat celalalt. Diferenta a crescut fata de ziua in care l-am luat din maternitate. Atunci era vorba de jumatate de centimentru, acum e un centimetru. Am observat acum ca si laba piciorului este mai mica decat a celuilalt picior, fapt care ma ingrijoreaza foarte tare. De ce nu se dezvolta piciorusul drept la fel ca cel stang. Medicul ortoped la care am mers nu vrea sa vorbeasca despre aceasta diferenta inca...noi mai avem si alta problemuta pentru care mergem la doctor. Mie mi se pare ca e tratata cam superficial aceasta diferenta de marime si ma tem ca mai tarziu sa nu fie prea tarziu de rezolvat. Credeti ca se poate face ceva pentru a stimula cresterea piciorusului cu probleme? Poate in alta tara, daca aici nu. Ce ma sfatuiti sa fac? Unde sa merg?
4 comentarii
0
07-08-2012, ora 17:12
Julia-Julia
Nu este medic/terapeut
Julia-Julia
Buna ziua,
Eu am o fetita cu prb. asemanatoare si suntem tratate de dr. Ghe. Burnei.
0
07-08-2012, ora 22:34
deutzamica
Nu este medic/terapeut
deutzamica
Ti-am trimis un mesaj privat in care te rog sa-mi dai mai multe detalii. Iti multumesc.
0
20-01-2016, ora 14:54
analina22
Nu este medic/terapeut
analina22
Buna ziua. Copilul meu este intr-o situatie asemenatoare. Va rog sa ma contactati pentru informatii legate de tratamantul dr Burnei. Multumesc!
0
10-02-2016, ora 02:32
Boghy623
Nu este medic/terapeut
Boghy623
Buna ziua, am citit pe aici prin raspunsuri ca sunt pacienti cu problema pe care am avut o eu si sunt tratatu de Burnei, din pacate cu mine dl Burnei mu a facut nimic, nu s a ajuns la nicio intelegere pentru ca nu mi a dat increderea de care avem nevoie. Ca sa stiti cum stam eu am avut o scurtime de tibie la piciorul stang de 4 cm, dr. Burnei a insinuat sa taiem din dreptul... In fine, nu am fost de acord si printr o minune am auzit de acest doctor care are la activ peste 1000 de operatii de alungiri, numele dumnealui este dr. Donica Ion, duceti va la Mangalia pentru consult la dumbealui este cel mai bun in domeniu, mi a adus viata la normal dupa o operatie, cu cea mai mare incredere il recomand si eu si alti mii de pacienti. Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul