Dificultate in timpul actului sexual

01-05-2017
IoanaCn97
Nu este medic/terapeut
IoanaCn97
Buna ziua. Stiu ca in momentul in care iti incepi viata sexuala (dizvirginare) exista o anumita senzatie de durere sau chiar durere. In schimb problema mea este de alta natura. Nu imi pot da seama ce pot avea. Dar in momentul in care vreau sa fac dragoste cu iubitul meu ma doare ingrozitor. Zona e lubrifiata totul e ok pana in momentul in care il introduce. Ne chinuim de ceva timp. Si cu dificultate si dureri destul de mari reusim sa ducem la bun sfarsit. Insa in zadar. Urmatoarea data e la fel de dificil si dureros. Nu intra
3 comentarii
0
01-05-2017, ora 21:17
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, inainte de toate, pentru a elimina cauze fizice mergeti la un control ginecologic. Daca dpdv fizic/organic totul este in regula atunci puteti sa va ganditi la altfel de cauze, emotionale sau psihologice (teama, incordare etc.) iar pentru aceasta puteti consulta un psihosexolog.
1
01-05-2017, ora 21:45
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Ca și colegul meu vă recomand un control ginecologic, urmat de o consiliere la un psihosexolog.
Poate vă ajută și să citiți cartea "A face dragoste aproape perfect" autor Bebe Mihăiescu, pentru că am impresia că nu știți nici să pregătiți momentul. Aveți nevoie de un mediu relaxant, muzică, în care să vă faceți declarații, să vă exprimați ce simțiți unul pentru altul, să vă bucurați de momentele petrecute împreună, etc. Acordați mai mare atenție preludiului sexual. Lăsați-vă imaginația liberă să născocească orice vă stimulează dorința sexuală.
0
11-05-2017, ora 18:26
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu ignora aceste problema Ioana.
Am intalnit cupluri ce au ajuns la cabinetul de psihosexologie si la medic dupa mai bine de zece ani, in care si-au tot pus intrebari...s-au tot 'chinuit' si au ajuns in cele din urma sa-si deterioreze considerabil relatia de cuplu.

Dr Rares Ignat - psihoterapeut de cuplu - psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  •