dilema

23-10-2009
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
salut am si tu o problema si nu prea stiu ce sa cred...sa va dau si cateva detalii...timp de 5 luni nu am avut contact sexual avand un ciclu aproape regulat (adik urmatoru ciclu venea la 1 zii inaintea celui precedent si o data a venit la 2 zile ) ultima menstruatie am avut'o pe data de 21 septembrie iar pe 15 octombrie am avut contact neprotejat stiind ca pe data de 20 ar fii trebuit sa'mi vina tot asa au urmat si urmatoarele zile... dar azi este in in 23 si nimic. nu stiu daca are legatura sau va poate ajuta sa'mi dati un raspuns dar sunt si racita dar sunt racita rau. dar pe alta parte am mai fost racita si nu am avut probleme cu menstruatia... asa ca va rog care stiti sa'mi raspunde'ti faceti'o... un copil nu ar fii o problema... da macar sa stiu... daca poate vreun doctor sa'mi raspunda ar fii bine. de fapt orice raspuns mi'ar fii de ajutor...multumesc
3 comentarii
0
23-10-2009, ora 23:15
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Pai din moment ce ai avut un contact neprotejat exista posibilitatea sa fi insarcinata. Fa un test de sarcina la 10 zile de la intarzierea menstruatiei.
0
24-10-2009, ora 15:55
LadyBug26
Nu este medic/terapeut
LadyBug26
din cate stiu eu testele de sarcina depisteaza sarcina din prima zi a intarzierii CM. Cam sunt sanse sa fii insarcinata, dar sunt si alti factori care ar putea infulenta intarzierea. Cel mai bine e sa faci un test :)
0
24-10-2009, ora 16:18
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Decat testul din sange, beta HCG depisteaza sarcina din prima zi de intariere; testele de sarcina din farmacii sunt 99% sigure dupa 10 zile de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani de la contactul cu pricina.
Totusi..iti doresti un bebe?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul