din cand in cand mai imi trece ca un fulger prin cap sau simt cum imi zvacnesc venele

11-12-2014
alexu86
Nu este medic/terapeut
alexu86
domnule/doamna doctor 2 intrebari am si eu la d-voastra. am 28 de ani 86 kg 1.75 de baut ocazional fumator de 7 ani pana intrun pachet pe zi iar de cateva luni 1/2 pe zi. intrebarile mele sunt acum 3 ani am facut un ct la cap si un rmn cervical din cauza unei raceli la cap totul a iesit bn, anul trecut in vara iarasi am avut dureri de cap vro 3 zile si am dat fuga la obregia si am mai facut un ct iarasi iesind normal. dar intrebarea mea este urmatoarea din cand in cand mai imi trece cum sa va explic cate un fulger asa prin cap sau simt cum imi zvacnesc venele si nu stiu d la ce mentionez ca au durata de 2/3 sec intensitate.
iar a 2 intrebare este legata de inima am in dubiu... in urma cu 6 luni am avut 2 palpitatii am dat fuga la urgenta mia facut un ekg totil ok dar sa fiu eu linistit am fost la specialist mia fc si acolo ekg tensiune 13/7 una 12, 5/7, 5 una si mia spus sa fac analize de tiroida, radiografie cu bariu la stomac si holter 24 de ore. am facut toate acestea si totul mia iesit ok si tiroida si radiografia la stomac si la holter media d batai 84 mia recomandat mai multa miscare. a 2 intrebare este din cand in cand dupa masa cd ma aplec si sunt balonat ma apasa ceva in partea stanga in zona inimi dar asta se intampla doar dipa c mananc si ma intreb daca am ceva la inoma... intrebarea este daca era nu se vedea la elg sau la holter si imi recomanda o ecografie sau dopler ?

va multumesc anticipat
o seara buna
3 comentarii
0
12-12-2014, ora 10:06
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Nu aveti nimic. Manifestarile sunt normale. Mai ales daca ati facut atatea investigatii si totul a iesit normal. Intepaturile in cap cu durata de cateva secunde si palpitatiile scurte la inima nu au nici o semnificatie clinica. Cand sunteti balonat e normal sa va intepe in zona toraco-abdominala. Cred ca va speriati prea tare din simptome minore.
0
12-12-2014, ora 10:47
alexu86
Nu este medic/terapeut
alexu86
multumesc frumos am vrut sa mai stiu parererea si altuiva eram ingrijorat putin
0
12-12-2014, ora 10:47
alexu86
Nu este medic/terapeut
alexu86
multumesc frumos am vrut sa mai stiu parererea si altuiva eram ingrijorat putin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cap si gat
  •