dinte de lapte | Forumul Medical ROmedic

dinte de lapte

24-07-2012
mellamiki
Nu este medic/terapeut
mellamiki
Buna ziua, fetitei mele de 7 ani i-a cazut un premolar de sus(cel de langa canin), mai exact, a tras de el pana ce i-a cazut pentru ca era foarte cariat si o durea;i-a ramas un colt care acum nu stiu ce e mai bine, sa o duc sa-l extraga, se poate infecta chiar daca au trecut vreo 3 luni de cand a cazut, sau e mai bine sa ramana acolo ca sa nu se inchida locul si sa nu mai aiba unde iesi cel definitiv (care cine stie cand va iesi).
2 comentarii
0
01-08-2012, ora 16:51
alycris
Nu este medic/terapeut
alycris
eu zic sa mergeti cu fetita la dr, sa-l extraga
0
02-08-2012, ora 09:50
stomatologie.moderna
Identitate neconfirmată
stomatologie.moderna
Dentitia de lapte nu are premolari. Acela era un molar de lapte. Mergi cu ea la un stomatolog pentru ca acel colt ramas acolo se poate infecta si poate afecta dintele permanent ce se afla sub el.
Nu este de joaca cu dintii de lapte pentru ca sub ei se afla cei permanenti si orice carie, orice infectie la cei de lapte ii pot afecta. Nu mai lasati copiii sa stea cu dintisorii cariati. In mod normal vizitele la medicul dentist incep la 1 anisor. Nu se face nimic atunci, doar se familiarizeaza copilul cu cabinetul si capata incredere in medic. Este foarte important!!!! Astfel viitorul adult va avea obiceiul sa faca controale regulate fara frica pentru ca el asa este obisnuit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • DinÈ›ii primari pot oferi informaÈ›ii esenÈ›iale cu privire la greutatea din timpul copilăriei
  • Patologii frecvente ale dinÈ›ilor temporari
  •