Dintii Sangeranzi

08-10-2008
olimpia_97
Nu este medic/terapeut
olimpia_97
Aseara cand am muscat dintr-un mar dintii din fata au inceput sa-mi sangereze, defapt ne e ceva nou, insa acum dadea in Hemoragie, nu mai se oprea, intr-un sfarsit sa oprit din sangerat.Ce poate fi?
2 comentarii
0
08-10-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
cel mai probabil...muuuult tartru
0
10-10-2008, ora 00:00
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Cum a spus si colegul meu, poate fi tartru care irita gingia (de fapt gingia a sangerat si nu dintii). Insa lucrurile nu sunt asa simple. Daca spuneti ca nu este ceva nou si ca hemoragia era insemnata, inseamna ca tartrul este de mult acolo si s-a ajuns in cel mai fericit caz la o gingivita sau poate chiar o parodontita marginala superficiala (adica inceputurile parodontozei). Asta inseamna ca trebuie mers de urgenta la medic pentru un detartraj si o curatare temeinica dupa care, la recomandarea medicului, veti incepe o cura de antibiotice (Tetraciclina si Metronidazol) asociata cu Vitamina C. A!.si veti lua o pauza de la muscat din mere. Merele sunt foarte recomandate in afectiuni gingivale dar nu se musca din ele. Mai puteti (dupa detartraj si asociat cu antibioticele) sa faceti clatiri cu ceai concentrat din: salvie, cimbru, musetel si galbenele. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: